De tijd zal het leren. Had eerst een Acorn, nu bevalt hij beter.
Ik raad ze aan.
Advies kwam snel, levering binnen 2 weken, duurzame prima trap voor de helft van de prijs van een nieuwe. Daar knap je van op!
prima contact en medewerkers vriendelijl en bekwaam
lang gewacht, moest speciaal voor mij worden gemaakt.
Na twee storingen in de eerste twee maanden na aankoop en plaatsing traplift de monteur laten komen. Dat duurt al een kleine week voordat deze tijd heeft. Tijdens onderzoek naar storingen vind de monteur niets. Tegen de klant zegt de monteur, het is ook een tweedehandsje de traplift, het kan gebeuren. Die opmerking en dat er verder niets gedaan wordt vind ik een zeer slechte service. Garantie van een jaar waarin geen service wordt geboden. Zelfs een zekerheidsplan a €17,50 per maand die geen meerwaarde geeft. Gevolg is dat gebruikers van de traplift (92 en 94 jaar) niet langer de traplift durven te gebruiken. Een schandelijke situatie naar mijn opvatting. Als deze monteur de visie van Smienk uitdraagt, is de aankoop van de traplift een miskoop geweest. Mogelijk reageert Smienk op deze review met adequate service.
Beste meneer Boxtel, Bedankt voor uw bericht. Inmiddels heeft onze klantenservice contact met u gehad en is alles netjes in orde gemaakt. Gelukkig maar!
Uitstekende ervaring
Fijne traplift keurig volgens afspraken geïnstalleerd. Vriendelijke mannen hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd. Al met al zat hij er in 2 1/2 uur in inclusief proefrit naar volle tevredenheid en uitleg.
Prettig contact
Snelle reactie op aanvraag via internet. Daarna snelle handeling wat betreft order en binnen 2 weken geplaatst.
Advies voor Schmienk: Laat klanten eerst eens kennismaken met een traplift die eerder is geplaatst in de buurt. Als wij hadden geweten dat het zo'n enorm lawaai maakte en het zo lang zou duren voor je boven of beneden bent hadden we naar een andere oplossing gezocht. Een traplift die past bij de situatie van de klant zou zeer wenselijk zijn.
Beste R, Onze klantenservice heeft u inmiddels gesproken en eea is opgelost qua geluid en snelheid. Een traplift kan nooit heel snel gaan vanwege veiligheid. We hebben tegenwoordig wel een showroom in Nunspeet waar alle reguliere modellen klaarstaan om te testen!
Beetje jammer dat de afspraak tot plaatsen van een traplift op het laatst 2 uur later werd (gladde wegen was de oorzaak). De betreffende monteur heeft echter wonderen verricht. In 3 uur tijd de lift geplaatst en alles schoon opgeleverd en de werking verteld. Monteur eerste klas vakman. We gaan nu van de lift gebruik maken.
SUPER !!! en aardige nette werk mannen een 10 .
Prettig contact met contact persoon over offerte . Snelle levering en naar tevredenheid geïnstalleerd en afgeleverd. Zeer tevreden.
traplift netjes geplaats erg blij mee
traplift netjes geplaats erg blij mee
Na wat kleinigheden die overigens op een adequate wijze werden opgelost is Smienk een prima bedrijf om te benaderen voor de aanschaf van een gebruikte traplift. De montage van de traplift was in goede handen van de monteur en werd netjes afgeleverd.
Als eerste de persoon die kwam kijken voor prijsopgave, prima en duidelijk gesprek.
Behalve de nogal prijzige servicecontracten. We hoeven de traplift nog niet te gebruiken, maar na een jaar kost het meer dan binnen een jaar aan servicekosten. Das vreemd, maar jullie verdiensten zullen wel voornamelijk hier liggen.
Tussen het eerste contact en het plaatsen van de traplift zat krap 3 week. Aangezien wij een Spiltrap hebbenwas het even spannend of er een traplift geplaatst kon worden. Na een proefplaatsing was het duidelijkL het kan. En een week later zat de traplift erin.