Blij met de traplift die is geleverd. Kwaliteit is goed en service was ook prettig.
blij met de kwaliteit van mijn traplift en de service van Smienk
goedkope en kwalitatief goede traplift gekregen
Goede service en fijne oplossing.
Goede service en prijskwaliteitverhouding
Fijne service en duidelijk contact.
Goede traplift en mooi snel geleverd.
alles werd keurig geregeld
Mooi snel geleverd en gemonteerd
Blij met de service die ik kreeg bij de aankoop van mijn traplift
Blij met hoe snel Smienk de traplift op mijn trap kon plaatsen.
Eerst bij Otolift, trapliftrail kwam daar ver van het midden, Smienk kan dit veel beter. Goede en snelle montage voor onze enigszins smalle trap met bochten. De Onderhoudservice is wel aan te raden, maar ik neem de middelste. Dat is het enige wat nog geregeld moet worden, ook dat komt goed.
zoals afgesproken
Net bedrijf, komt afspraken na, werken netjes. Ook scherpe prijsstelling en vriendelijk personeel
Ik heb een goede ervaring met Smienk Trapliften!
geweldige ervaring adviesgesprek was geen nonsens verhaal werd gelijk met je mee gedacht en heldere antwoorden op onze vragen
Het kontakt met Smienk trapliften is goed verlopen. De traplift is door een prima vakkundige monteur geplaatst. De ervaring gaan we nu opdoen.
Snelheid en correctheid ,daarnaast deskundigheid en service waren voor mij aangename ervaringen bij de aanschaf van een traplift,die ik (nog)niet direct nodig had.Het aanbod van Verisure gaf voor mij de dooralsnog.
Van het eerste moment goed contact gehad.Duidelijk over de mogelijkheden en zeer snel en vakkundig gemonteerd bij ons.
Op zondag gereageerd op de site. Dinsdag reeds bezoek van adviseur. Eerlijk verhaal gekregen over soort aanschaf. Alles in het werk gesteld om binnen een week de gekozen traplift geplaatst te krijgen, hetgeen gelukt is. Jullie bedrijf heeft er mede aan toe bijgedragen dat ik weer normaal van mijn woning kan genieten en de bestaande trap niet meer hoef te gebruiken. Alle hulde voor deze service
Dank voor uw feedback! We zijn blij dat we zo snel konden helpen.
Zeer correct, duidelijke afspraken, goede service
Noodgedwongen zocht ik een traplift voor mijn moeder. Smienk kon binnen een week leveren. Het contact was meelevend. In volste vertrouwen, maar ook in mijn haast heb ik nooit gevraagd wat voor lift er zou komen. En is mij dat ook niet gezegd. Op de website had ik voornamelijk fotos gezien van ronde rails die sierlijk op de trap oogden en ik nam (onterecht) aan dat ik zoiets geleverd zou krijgen. Op de ochtend van installatie echter werd een lompe, hoekige rails naar binnen gedragen. Maar ik had geen keus. Dit was blijkbaar wat voorhanden was op dit moment. In tegenstelling tot wat ik (wederom) had aangenomen werd de rails in de mooie trap geboord en niet in de muur. Dat was even slikken. En de rails was zo breed dat in overleg toch een van de twee trapleuningen verwijderd werd, zodat de traplift 7 cm minder ruimte in zou nemen. De trap wordt nog gebruikt door mijn vader en mij en met name afdalen vraagt van ons nu een aanpassing. Ook dat had ik niet verwacht. Verder heeft het aan snelheid van leveren en monteren niet gelegen. De monteur was bekwaam en aardig en eerlijk. De traplift werkt prima. Ik heb mijn teleurstellingen uiteindelijk wel gecommuniceerd. In de reactie daarop werd mijn verwachting opeens overtroffen. Eind goed, al goed kan ik zeggen! Ik geloof dat beide partijen opnieuw hebben gezien hoe belangrijk verwachtingsmanagement is voor een positieve verkoop ervaring.
Beste mevrouw Dekker, Hartelijk bedankt voor het delen van uw verhaal met ons en anderen. Zeer leerzaam en we nemen uw aanbevelingen ons zeer ter harte! We zin blij dat we er met elkaar goed uit zijn gekomen! Met vriendelijke groet, Smienk Trapliften
Originele beoordeling
Noodgedwongen zocht ik een traplift voor mijn moeder. Smienk kon binnen een week leveren. Het contact was meelevend. In volste vertrouwen, maar ook in mijn haast heb ik nooit gevraagd wat voor lift er zou komen. En is mij dat ook niet gezegd. Op de website had ik enkel fotos gezien van ronde rails die sierlijk op de trap oogden en ik verwachtte ook dat. Op de ochtend van installatie echter werd een lompe rails, die veel ruimte in nam op de trap, naar binnen gedragen. Mijn vader had van te voren al betaald en zodoende stapte ik niet op de rem; dit had ik bij nader inzien misschien moeten doen. In tegenstelling tot wat ik dacht werd de rails in de mooie trap geboord en niet in de muur. Dat was even slikken. De rails was zo breed dat in overleg toch een van de twee trapleuningen verwijderd werd, zodat de traplift 7 cm minder ruimte in zou nemen. De situatie blijkt in het gebruik nu eigenlijk gevaarlijk. De trap wordt nog gebruikt door mijn vader en mij en met name afdalen vraagt veel concentratie. Ik weet nog niet wat we hieraan moeten doen. Verder heeft het aan snelheid van leveren en monteren niet gelegen. De monteur was bekwaam en aardig, maar toch kan ik niet helpen wat teleurgesteld te zijn. En in beeldvorming misleid misschien door de foto's op de website. Een geval "haastige spoed, zelden goed" gaat misschien op. En dat is deels aan mijn eigen handelen te wijten. Echter had een deel wel voorkomen kunnen worden met wat uitgebreide info over het uiteindelijk te leveren product. Bij nader inzien heeft Smienk alle ervaring in huis en hadden zij in hun communicatie wat duidelijker kunnen/mogen zijn. Wellicht waren er verschillende opties leverbaar, al dan niet op korte termijn. Dan hadden we mogelijk dieper in de buidel getast voor een traplift die aan de buitenkant van de trap geplaatst werd. En dan hadden we een eventuele wachttijd kunnen en willen overbruggen door een bed voor mijn moeder op de beneden verdieping. "Bezint eer ge begint..."
Eerste plaatsing niet gelukt, wordt in orde gebracht.
Snel geleverd ben er blij mee
Snel geleverd, mooi product. De prijs/kwaliteit verhouding was in orde. Aardige monteurs.