Snelle reactie, vlotte plaatsing, alles netjes afgewerkt
Erg goed geholpen door Smienk, kan nu weer prettig de trap op!
Duurde wat langer maar uiteindelijk wel een goede traplift geleverd
heel blij met mijn traplift, werd keurig geholpen over de telefoon en een goede prijs.
Prima traplift voor die prijs
werd goed en duidelijk geholpen
Helaas was bij de eerste plaatsing, een week na de opdracht, een onderdeel niet passend. De monteur heeft er alles aan gedaan om de plaatsing de daarop volgende week mogelijk te maken. Ik gebruik de traplift nu naar volle tevredenheid.
mooie lift voor een lagere prijs
De kwaliteit van mijn traplift was beter dan ik had verwacht daarnaast vond ik de service ook top.
Werd prettig geholpen en de traplift voldoet aan mijn verwachtingen. Ik ben er heel blij mee!
alles was duidelijk en kreeg mijn traplift snel gemonteerd
Prettig bedrijf hielp mij goed en goede kwaliteit
goed geholpen en voor een lage prijs
fijne ervaring, kreeg precies wat beloofd werd
kleine problemen goed opgelost en uiteindelijk een mooie traplift gekregen voor een goede prijs
goed geholpen en snel mijn traplift gekregen
Ik ben goed geholpen en de traplift is goed
Netjes en snel klaar top service en geen praatjes ze maken waar wat ze zeggen daar kan Handicare nog van leren!!!
goede prijs voor een prima werkende traplift
goede prijs voor een prima werkende traplift
kwaliteit is goed van mijn traplift voor een tweedehands
Werd fijn geholpen en heb een mooie lift voor mijn trap
om met Smienk in zee te gaan was de snelle levertijd en de prijs
goed geholpen en prima kwaliteit
mijn traplift werd heel snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen