Ben altijd zeer tevreden geweest over de behandeling en de manier van omgang met de klanten
Ben zeer goed ontvangen en behandeld.
Ben tevreden. Alleen een beetje pech gehad. Toch Super!
geen opmerkingen. Alles netjes in orde.
nog geen klachten betreft het gebit, dus ook geen opmerkingen. dus ga zo door tot over 5 jaar.
Ben zeer tevreden.
Gewoon goed. Goede afspraken. Neemt de tijd voor je + flexibel. Thanx
Super tevreden, zeker omdat de verschillende behandelingen op locatie thuis zijn uitgevoerd, Vonden wij erg fijn i.v.m. onze slechte mobiliteit
Dit is mijn 4e prothese, waarvan 3 door de tandarts geplaatst, vele malen terug voor dat het goed paste. Maar de laatste door u gemaakte in één keer goed, daarvoor hartelijke dank
Ik was op de open dag geweest, toen werd gevraagd hoe oud de prothese was, dit kon ik niet zeggen, maar zeker 10 á 15 jaar. Dus toe aan vernieuwing en ik ben blij dat ik er voor gegaan ben. Ik ben goed over jullie te spreken en kan het iedereen aanraden.
dit was de 2e prothese en een nieuwe steg gekregen, dus tot over 5 jaar
super service aan huis
Alleen maar complimenten voor alles - kan me geen betere plaats wensen.
Zéér professionele en cliëntgerichte praktijk! Heb al jaren implantaten en protheses, dus het vergelijk kan ik duidelijk maken. Alle lof! Nogmaals dank!
Ik ben zeer tevreden.
Ik ben goed tevreden over de nieuwe protheses.
Hertog Janstraat 1 a
5141KJ Waalwijk