Nogmaals, hartelijk dank voor de goede en snelle service.
Vriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
De behandeling van mijn vorige prothese er goed. Prettige ervaring. Ook nu weer goed behandeld en ik ben heel tevreden
geen: alles is naar wens verlopen. Bedankt.
Dikke pluim!!
De uitleg over de implantaten en de steg met de bevestiging van de prothese vond ik niet duidelijk
Goede en snelle behandeling! Nooit te lang wachten! Dank voor uw aandacht.
geen.
Ik heb het hele traject ervaren als zeer zorgvuldig en mij echt als mens behandeld gevoeld. Mijn dank voor de vriendelijkheid.
Nette praktijk , super lieve mensen je kunt er altijd terecht voor vragen en als de protese niet goed is al kom je 10 terug er word altijd iets aan gedaan wat in het vermogen lig
Vraag 5: moeilijk te beantwoorden, prothese is nog een noodoplossing.
Alles goed verzorgd.
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Geweldig.
Hertog Janstraat 1 a
5141KJ Waalwijk