Geweldige behandeling. Heel vriendelijk en aardig.
Ik was erg bang, maar ik ben heel erg gerust gesteld tijdens de behandeling. En meer dan tevreden.
Ik voelde mij op mijn gemak. De heer R. Zembowicz is een aardige vriendelijke professionele tandtechnicus Hij heeft ook rekening gehouden qua vervolgafspraken Ik ben zeer tevreden over mijn prothese,, zit perfect, voel het niet eens zitten Alle lof voor U tandtechnicus R Zembowicz
Ik ben heel goed behandeld, maar ik heb het gevoel dat de tanden niet scherp genoeg zijn, want ik kan geen korstjes van een snee brood door bijten, maar verder ben ik tevreden.
wij zullen contact met u opnemen, om de prothese na te kijken en het probleem te verhelpen.
U had moeten zeggen dat het lang kan duren aleer de verdoving uitgewerkt was en dat het goed was eventjes vloeibaar te eten.
De uitwerking bij de verdoving is voor iedereen anders, helaas kunnen wij daar geen uitspraak over doen. Na het trekken van de elementen is een en ander mondeling toegelicht en verder heeft u een folder meegekregen, met wat u het beste kunt doen na het extraheren, wat te eten etc. Naar onze mening is alles duidelijk omschreven, mocht u echter nog vragen hebben, horen wij graag van u
Ik ben erg tevreden. Ik heb nooit een prothese gehad dat zo goed zat. Erg klantvriendelijk. Past afspraak aan op mijn wensen. een rustige fijne man.
Het is wel allemaal goed gegaan, alleen heb ik best lang last gehad, zodat ik regelmatig terug moest. Maar nu is het eindelijk goed.
soms is het zo, dat patienten vaker terug moeten komen voor drukplekken. Andere zien we pas weer terug bij de jaarlijkse controle. We zijn blij dat alles nu goed past en u verder geen last meer heeft. Mochten de drukplekken nog terugkomen kunt u gewoon weer bellen en proberen wij u dezelfde dat nog te helpen.
De behandeling is perfect en ben er blij mee!
gezondheidsbeurs
Voorlichting kan beter, heb nog wat vragen gesteld. Ook wat betreft schoonmaken. Over de zorg en de prothese ben ik dik tevreden.
Voor het implanteren krijgt u een uitgebreid pakket thuisgestuurd, met wat u kunt verwachten en wat u het beste kunt doen na het implanteren. Na het plaatsen van de prothese, krijgt u ook een pakket mee, waar alles staat vermeld over het onderhouden en schoonmaken van zowel implantaten als van de prothese. Wij hopen dat dit voldoende info geeft. Mocht u echter nog vragen hebben, staan wij u graag te woord.
Prima behandeld.
Hertog Janstraat 1 a