erg wennen
geen
Als het mogelijk is de prothese er wat natuurlijker uit te laten zien. (niet zo glad) Elementen iets beter afstemmen op oorspronkelijk aanzicht.
helaas zijn het voorgevormde elementen. De stand van de tanden daar kan iets aan veranderd worden. Daarom wordt u ook gevraagd in de pas fase of u akkoord bent met de kleur, vorm en stand van de tanden. U heeft hier voor getekend, daar er achteraf niets meer aangepast kan worden.
De eerste keren vond ik meneer niet erg vriendelijk. Daarna ging het een stuk beter.
Het spijt ons dat u dit zo ervaren heeft. Onze excuses hiervoor. We doen ons best om onze klanten vriendelijk te benaderen en te behandelen.
geen
Kan altijd terecht voor nabehandeling. Ontspannen sfeer.
Geweldig geholpen.
Bedankt!
zeer goed geholpen en snel. Allemaal vriendelijk. Bedankt
geen
nazorg weet ik nog niet. Heb nog geen klachten
Ben prettig te woord gestaan.
geen
6 + 7 nog niet nodig gehad. Nogmaals bedankt!
Er mag wel wat meer uitleg gegeven worden. Wat men gaat doen per behandeling.
Bedankt!!
Ben heel tevreden