vriendelijk en behulpzaam in een woord TOP Bedankt
Dit is mijn tweede kunstgebit dat ik hier heb laat maken en nooit klachten gehad
Geen
xxx
Bij u terecht gekomen door dat ik al klant was
Ik ben super tevreden, past perfect!
Geen
8.5
xxx
Dhr. Zembowicz prima vakman die weet waar hij over praat en die dat tevens omzet in een prothese die direct zit met de juiste pasvorm en juiste kleur stelling van de tanden.
Heb de prothese pas net. Heb nog geen klachten gehad
xxx
Zeer tevreden, ik zou het zo weer doen.
Ik heb geen opmerking het is zo fijn gegaan. Ik was gelijk aan de beurt , nazorg of klachten heb ik niet . De prothese heb ik gedaan, het zat in eens goed ik ben niet een keer terug geweest prima
Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling
xxx
Van begin tot einde was het perfect
xxx
Keurige praktijk vriendelijk en behulpzaam geholpen kortom chapeau. niks toe tevoegen
Hertog Janstraat 1 a
5141KJ Waalwijk