Met de klant is contact opgenomen, de onvrede betreft: -update van een navigatiesysteem welke de klant zelf betaald heeft -€ 9 lagere no-claim korting als gevolg van een eigen schuld schade SmiLease heeft de regeling toegelicht: als updates niet bij de aanschaf inzitten dan is hier ook niet voor betaald en zijn deze geen onderdeel van de lease. No-claim: na 1 jaar schadevrij rijden krijgt de klant al weer de maximale no-claim korting. Reactie van de klant: bij een volgende auto kijk ik eerst weer bij SmiLease.
geen
Super goed bevallen bij SmiLease Leek, top !!!!
zeer flexibel!
1. Website meer up to date houden mbt occasions. 2. Zou drempel verlagend werken, ik bedoel hiermee, zonder afspraak langs kunnen komen. 3. Verder een prima bedrijf die helder is richting haar klanten en waarbij vriendelijkheid en klantgericht denken voorop staat.
Bedankt voor de uitgebreide terugkoppeling. Punt website pakken wij direct op.
Ik ben erg tevreden. Toch hoop ik dat meerde merken leasen.
Men is zeer vriendelijk, een menselijke benadering, dus geen opdringere verkoop tactieken Verder zeer sociaal en begrijpend afspraak is afspraak bij hun, en ze zijn zeer helder. Beveel iedereen aan voor een vrijblijvend bezoek aan Smilease zal echt niet tegenvallenl
Super concept!!
Zeer duidelijke uitleg vooraf. Zeer nette afhandelingbij het ophalen van de auto
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.