Alles perfect geregeld zelfs toen de auto eerder nodig was. Goede ontvangst en uitleg . De auto zag er perfect uit . De bloemen ook. Een fijn bedrijf om van te leasen.
Bedankt voor deze positieve review. Een prettige vakantie toegewenst.
Een topbedrijf die meedenkt met de klant! Auto bevalt top!
Zeer vriendelijk, goede & duidelijke uitleg. Zeer snelle reactie. Zorgvuldig en respectvol
Bedankt voor deze positieve beoordeling!
Gewoonweg een geweldige ervaring!!!!
Super dat de gehele afhandeling zo is ervaren.
goeie service zeer tevreden is een aanrader waard
Bedankt voor de aanbeveling!
Net mijn 2e auto gehaald. Geen moment getwijfeld of het weer Smilease moest worden. Zeer tevreden.
Bedankt voor de beoordeling en het wederom gestelde vertrouwen in ons. Daar doen wij het voor.
De medewerker, die ons van begin tot einde hielp was vriendelijk en deskundig, duidelijk en snel. Wij zijn tnt zeer tevreden over de service!
Bedankt voor de complimenten. De afhandeling ging inderdaad snel. Uw auto hadden we op voorraad, waardoor één en ander snel geregeld kon worden.
Zeer goed afgeleverd komplot met een mooie bos bloemen.
Bij een mooie auto hoort een mooi bos bloemen! Bedankt voor de beoordeling.
Zojuist aan de 3e auto begonnen. Zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.
Bedankt voor deze beoordeling en het vertrouwen!
prima service en zeer duidelijk
Bedankt voor uw beoordeling. Wij proberen continu deze 2 aspecten te verbeteren en zijn dan ook blij met uw feedback.
Prima geregeld, duidelijk en snelle afhandeling.
Erg tevreden.
Onze eerste personal leasewagen, maar wat een aanrader om hier te leasen!
Mooie auto tegen gunstige prijzen en goede voorwaarden. Je betaalt niet voor allerlei dingen waar je niet om gevraagd hebt, en toch is het een compleet aanbod. Misschien niet het allermooiste gebouw en de meest gunstige plek, maar dat zie je ook terug in de lage leaseprijzen. Vriendelijke en snelle klantenservice.
Bedankt voor de feedback. Wij zetten in op complete auto's in combinatie met een scherpe leaseprijs met goede Algemene Voorwaarden. Wij investeren hierin continu.
Wou wel meer zaken met jullie doen. Maar dat viel buiten de mogelijkheden.
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.