Klant is hier zeker koning!
Smilease neemt de tijd voor hun potentiele klanten.
We hadden binnen 3 dagen onze lease auto. Zo snel hadden we dat nooit verwacht. En ondanks het feit dat ik zelfstandig ondernemer ben en er aanvullende gegevens nodig waren. Steeds vrijwel per omgaande een reactie gekregen waarbij met ons meegedacht werd. Top!
Bedankt voor de terugkoppeling. Het is voor ZZP'ers/ondernemers vaak lastiger om privé een auto te kunnen leasen. Door onze ervaring met ZZP'ers/ondernemers kunnen wij net als bij u snel tot overeenstemming komen.
We zijn prima geholpen door Sjouke, echt een aanrader
Super tevreden word altijd goed en snel geholpen
Superservice met klantvriendelijke medewerkers. En nog heerlijk "ouderwets" een bloemetje bij nieuwe auto. TOP
Erg snelle en duidelijke afhandeling waardoor wij de auto al snel in ons bezit hadden! Top service!
zo door gaan
Wat een klantvriendelijkheid. . En goede duidelijke antwoorden op al onze vragen. We zijn echt super blij met onze auto. En zo snel alles geregeld. Fantastisch gewoon. . Bedankt ook voor de mooie bos bloemen.
Zeer content met dit moderne concept! We zijn al jaren tevreden klanten. Bij nieuwe auto alle mogelijkheden tot maatwerk gekregen.
geen
voor mijn gevoel is het leasebedrag maandelijks erg hoog!
€ 254 voor een Move up met Executive pakket en metallic lak is een vrij normale prijs, echter door de sterk gedaalde rente en door actiematige inkopen kan de up inderdaad nu goedkoper geleased worden. SmiLease komt bijv. volgende week met een actie waarbij de up vanaf € 229 per maand aangeboden wordt.
Snelle reactie op een mail. Goede keuze uit diverse auto's. Klant vriendelijk. Goede duidelijk uitleg voor wat je kwijt bent in maand zonder bijkomende kosten. Een mooi lease bedrijf zonder no nonsens eenvoudig . Waar je nog als klant goed word behandeld. Top Smilaese ga zo door.
Ik ben meer dan tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Alles afgerond binnen een week, van eerste contact tot en met aflevering van de auto.
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.