Super vriendelijk medewerkers. Erg duidelijke contracten, geen kleine regeltjes. Zeer snelle reactie en goede service.
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Professioneel personeel en de gemaakte afspraken zijn duidelijk en worden naar volle tevredenheid nagekomen.
Inmiddels aan de 3e auto van Smilease bezig. Tot op heden zeer tevreden. Uitstekende informatie vooraf, meer dan goede service en zeer scherpe prijzen. Wat ons betreft een absolute aanrader!
Bedankt voor de terugkoppeling en het door u al jarenlange gestelde vertrouwen in ons bedrijf.
Uitstekend! Dhr vd Kooij geeft veel informatie en neem uitgebreid de tijd voor je. Geef een zeer vertrouwd gevoel.
Mooi dat je tevreden bent Yorike over het leasen van een auto bij SmiLease. Wij proberen zo goed mogelijk met de klant mee te denken, zodat de klant een auto kiest waar hij of zij jaren met plezier in kan rijden. Bijzonderheid: als gevolg van jouw positieve beoordeling ging onze oplopende gemiddelde score van 9,0 zelfs naar 9,1 ! Nu gaan wij natuurlijk proberen om deze tevredenheidsscore vast te houden of misschien zelfs nog te verbeteren.
Super service en snelle reactie
Geweldig de snelle afwikkeling. We genieten van de skoda citigo. We kunnen iedereen aanraden om met smile lease in zee te gaan. Alleen maar lof.
Wij zijn bijzonder goed geïnformeerd en begeleid en hebben er een hele goeie indruk van.
Bedankt voor de terugkoppeling. De gesprekken verliepen inderdaad prettig. U had zich vooraf goed geïnformeerd en had al de nodige vergelijkingen gemaakt. Bij het in kaart brengen van uw wensen zijn wij uiteindelijk tot overeenstemming gekomen. Veel plezier met uw auto.
Duidelijk en vriendelijk!
Zeldzaam in deze tijd: bij SmileLease is professionele kennis van zaken gecombineerd met meedenkend persoonlijk advies, integriteit en korte lijntjes door zeer goede bereikbaarheid. Wat mij betreft kan SmileLease een zuster bedrijf opzetten: andere bedrijven over omgang met klanten adviseren.
Erg mooi om zo'n compliment te krijgen, dat stimuleert om het nog beter te doen ! Als je overigens al allemaal tienen krijgt dan is dat mogelijk een lastige, feit is echter: nog beter kan altijd.
Wij zijn zeer tevreden. Onze volgende lease auto word vast weer een van Smilelease
Van de laatste ontvangen beoordelingen worden wij haast wat verlegen.... Negens en tienen krijgen is geweldig en stimuleert ons om ons met een goede service en scherpe leaseprijzen te blijven onderscheiden !
Geen, prima tevreden met de auto en hoe de zaken zijn afgehandeld.
Waren op zoek naar een tweede auto, uiteindelijk de C4 Cactus in een rijke uitrusting gekozen. Prima geregeld vanaf het eerste contact. Professioneel geholpen en afspraak is afspraak. Zou het iedereen aanbevelen! Meer dan voldoende uitvoeringen/modellen (niet alles mogelijk, maar zeker meer dan voldoende), geen probleem om proef te rijden en geen addertjes onder het gras.
De website geeft zeer goede informatie. De medewerkers in de gesprekken ook, daarnaast waren ze vriendelijk en kwamen betrouwbaar over. De info per e-mail was niet helemaal volledig. Desalniettemin zeer trevreden over Smilease!
Komt betrouwbaar en professioneel over. We zeer tevreden over de manier hoe we behandeld zijn. Skoda citigo maandag opgehaald en rijd als een zonnetje. Geweldig allemaal.
In eerste instantie nooit aan private lease gedacht. Toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken. Heel prettig en goed contact gehad met SmiLease. Duidelijk verhaal vooraf. En antwoorden op mijn vragen. Ik voelde me op geen enkel moment onder druk gezet. Dit alles heeft geresulteerd in een mooie auto, die net zo bevalt als de rest bij SmiLease: uitstekend.
Bedankt voor uw erg positieve beoordeling ! Wij doen ons best om klanten goed te informeren zodat zorgvuldige keuzes gemaakt worden. Het is mooi om te horen dat dit gewaardeerd wordt.
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.