Duidelijkheid en klantvriendelijke gaven ons de doorslag om hier te gaan leasen. Bovendien was de auto van onze keuze bijzonder snel te leveren. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Echt een aanrader. Jan Winschoten.
Bedankt voor uw positieve beoordeling over ons bedrijf.
Geweldig bedrijf!
Bedankt voor uw beoordeling.
Trage aflevering van de auto, wellicht de schuld van Opel Nederland.
Bedankt voor uw beoordeling. Op 24 maart heeft u de opdracht voor de KARL bevestigd, op 14 april is de auto afgeleverd. Levertijd viel in feite mee, maar toezegging vanuit Opel was in eerste instantie begin april. Het was hopelijk het wachten waard.
Zeer tevredenecht een aanrader.
Zeer vriendelijk personeel, ze denken met je mee! Alles werd vlot maar zorgvuldig geregeld.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij proberen, op basis van de informatie die een klant ons geeft, mee te denken met de uiteindelijke autokeuze.
Openheid, eerlijkheid en een fantastische (eerlijke) service. Klantvriendelijkheid ten top! Inmiddels mijn 2e lease auto bij Smilease en meer dan tevreden!
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u nog altijd naar alle tevredenheid gebruikt maakt van onze dienstverlening.
Erg vriendelijk geholpen door Jasper, duidelijk verhaal. We kregen zelfs een bosje bloemen
Heel goed en duidelijk geholpen. Top
DP dikke prima alles van a tot z netjes geregeld tot en met de auto ophalen zeer duidelijk geen wazig gedoe , verdere ervaring bij eventuele schade(hopelijk ook niet) ed. en inleveren auto na afloop leasetermijn kan ik verder niet over oordelen nog.
Super tevreden over hoe alles is geregeld en zijn duidelijk. In alle rust 3 auto's kunnen vergelijken. Was echt relext.
Top bedrijf, na het overboeken van de borg kon ik de auto al binnen 2/3 dagen ophalen snel en vriendelijke werknemers!
Vanzelfsprekend hebben ook wij eerst op internet Smilease ' bekeken'. En het klopt allemaal. Correcte en prima service . Geduldig heeft ' onze' 208 op ons staan wachten. We rijden er nu lekker en comfortabel mee door de provincie.
Ben zeer netjes ontvangen. Tevens is de administratie aangaande het leasen van de auto goed geregeld en helder geformuleerd.
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.