Het feit dat je op je woord vertrouwd wordt is iets unieks in deze tijd. Dat is bij smilease blijkbaar een normale zaak. En dat maakt smilease uniek.
Mooi verwoord en fijn om te lezen. Veel plezier met de auto gewenst!
Erg prettige leasemaatschappij. Heldere en duidelijke communicatie. Geen kleine lettertjes
Dank voor het delen van de positieve ervaring en veel fijne kilometers toegewenst!
Mijn auto moest gemaakt worden vlak voor onze autovakantie. Alle garages zaten vol gepland. Dus ik wist niet hoe ik het verder aan moest pakken. Gebeld met SmiLease en een andere auto mee gekregen.
Dat zijn altijd lastige situaties, maar fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. Veel plezier met de nieuwe auto!
Inmiddels ervaring met verschillende lease maatschappijen gehad. Gelijk een goede ervaring gehad met Jasper, goed geholpen en meegedacht door de medewerkers van SmileLease. Een heldere lease maatschappij die ik iedereen kan aanraden!
Bedankt voor de aanbeveling, mooi om te horen! Veel plezier met de leaseauto!
Ik vond zeer prettig het rondlopen in de showroom om de auto,s goed te kunnen bekijken en daar bij dat de medewerker Sjouke ons goede uitleg gaf over de verschillende auto,s zodat dat wij een weloverwogen keuze konden maken bij het kiezen van een auto . Daarna hebben we gezellig bij elkaar gezeten en hebben wij duidelijk e uitleg gekregen over hoe het leasen hier werkt .we zijn zeer tevreden.
Wij vinden een showroom inderdaad ook een mooi middel om auto's eens goed te bekijken en te vergelijken. Een auto kies je toch voor meerdere jaren en dan wil je wel zeker weten dat deze helemaal naar wens is. Fijn dat u het ook zo ervaren heeft en de verdere afwikkeling naar wens is verlopen. Veel plezier gewenst met de auto!
Vanaf het begin goed geholpen. Alles snel voor elkaar gemaakt naar wens.
Bedankt voor deze mooie review en veel fijne kilometers toegewenst!
Ik kan altijd op ze rekenen.
Dat is een heel mooi compliment, bedankt!
Dit was de eerste keer dat wij met het fenomeen Private Lease in contact kwamen. We zijn tevreden over de manier waarop we begeleid zijn.
De keuze voor private lease kan best een beetje spannend zijn, zeker als het de eerste keer is. Fijn dat jullie onze begeleiding positief ervaren hebben en veel plezier gewenst met jullie leaseauto!
Allereerst had ik een afspraak om meer informatie op te doen met het bedrijf bij binnen komt gelijk fijn ontvangen en het gesprek/uitleg was goed en helder, mochten gewoon een proef rit doen in de auto zodat je een goed gevoel bij de auto krijgt. Bij aflevering is alles netjes geregeld en krijgt alles nogmaals helder en goed uitgelegd wat je kan verwachten. Kortom top personeel! En natuurlijk auto's :-p
Dank voor het delen van deze mooie review en wat fijn om te horen dat jullie ervaring met SmiLease zo positief is. Veel fijne kilometers toegewenst!
We hebben de samenwerking met SmiLease als zeer prettig ervaren. Snelle afhandeling, zonder veel poespas. We zijn heel blij met de gekozen auto, en de geweldige service van deze mensen.
Wat fijn om te lezen dat jullie het zo ervaren hebben, veel plezier gewenst met jullie auto!
A
Vriendelijke mensen,goed geholpen
Dank voor de review en veel plezier gewenst met de auto!
Erg goed geholpen en geregeld. Alles duidelijk uitgelegd
Bedankt voor deze mooie review, erg leuk om te lezen!
Top zaak
Goed om te horen, veel fijne kilometers toegewenst!
Na het oriënteren op het internet een afspraak gemaakt en die verliep erg goed. Verschillende auto’s bekeken en vervolgens de belangrijkste voorwaarden besproken. Het was een prettig gesprek en er werd geen druk uitgeoefend, we konden vervolgens thuis rustig allen nogmaals bekijken.
Dank voor deze uitgebreide review! De keuze voor een (private lease) auto is iets waar goed over nagedacht moet worden vinden wij. De juiste keuze is er een waar je nu én op de lange termijn blij mee bent. We vinden het daarom alleen maar fijn als je thuis de zaken nog eens op een rijtje zet voordat je een beslissing maakt!
De prijs-prestatie is uitstekend met daarnaast een klantvriendelijke benadering
Bedankt voor wederom het vertrouwen in SmiLease en voor deze mooie review!
Het is een goed bedrijf met fijne mensen om zaken mee te doen .
Super om te horen, veel plezier met jullie prachtige auto!
Er wordt echt de tijd voor je genomen en alles is duidelijk uitgelegd. Je weet precies waar je aan toe bent en dat is erg fijn als je een abonnement ergens afsluit. Vriendelijk personeel, een goede auto en geen onverwachte of aanschaf kosten voor de auto. Het bevalt mij erg goed!
Dank voor deze mooie review! Fijn dat u onze dienstverlening als transparant ervaart, dat vinden wij erg belangrijk!
Nvt
Bedankt voor de review!
Al mijn vragen zijn vlot en duidelijk behandeld en beantwoord. Ondanks drukte toch binnen korte tijd de auto aan mij geleverd. Jasper nam alle tijd voor mij en denkt oplossingsgericht mee, mijn dank daarvoor. Smilease is wat mij betreft zeker aan te raden! Auto werd keurig afgeleverd, stond als nieuw te shinen in de showroom. Mijn dank voor de fijne service en medewerking! Margarete Snell
Dank voor het delen van deze uitgebreide review en wat fijn dat je het zo ervaren hebt. Veel plezier gewenst met de auto!
Komen de afspraken na en een goede service.
Bedankt voor deze review en veel fijne kilometers toegewenst!
Vriendelijke ontvangen, ze kennen je en helpen je heel goed!
Fijn om te lezen, geniet van jullie auto!
Dank voor je review en veel plezierige kilometers toegewenst!
Geweldig bedrijf, vriendelijk, goed advies, eerlijk en duidelijk, geen verassing achteraf.
Dat vinden wij super om te horen, dank voor het delen van je ervaring!
Na schade aan onze auto , zo keurig en netjes geholpen alles voor ons geregeld. Dank hiervoor
Schade is altijd vervelend, maar wat fijn dat jullie de hulp en afwikkeling zo goed ervaren hebben. Dank voor het delen van de review!
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.