Is goed

Goede begeleiding en adviezen.

• Service en gemak
  • Duidelijkheid vooraf N.v.t.

Uitstekende service

De afgelopen jaren uitstekend geholpen met de leaseauto. En net weer met veel plezier overgestapt naar een nieuwe lease wat een goede deal was. Als je een issue hebt met de auto gedurende de lease of andere vragen hebt wordt je snel en proffesioneel geholpen.

• Professionaliteit medewerkers

Het adres voor privat lease!

De medewerkers doen er alles aan om je te behandelen zoals je graag behandeld wilt worden, klantvriendelijk en deskundig, Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

• Professionaliteit medewerkers

Ben een tevreden vaste klant

Twee weken geleden voor de derde keer een leaseauto opgehaald bij SmiLease. De vorige twee auto’s waren zeer jonge occasions, dit keer ben ik voor een spiksplinternieuwe Toyota Yaris gegaan. Ik ben nu hier voor het derde jaar klant. Tot nu toe geen enkel probleem gehad. Niet met de auto’s en ook niet met het leasebedrijf. De zaak voldoet gewoon geheel aan de verwachtingen die je als klant van een leasemaatschappij mag verwachten. Het leggen van contact per telefoon of e-mail verloopt steeds weer ongecompliceerd en je wordt altijd correct te woord gestaan door de medewerkers. Minstens zo belangrijk, afspraken worden hier volledig en correct nagekomen. In mijn familie bevinden zich veel leaserijders. Onderling spreken we vaak over onze auto’s en de maatschappij alwaar wij leasen. Steeds weer trek ik de conclusie dat ik bij SmiLease prima onderdak ben. Ik denk dan met name aan het registreren en mee kunnen nemen van de schadevrije jaren, de pechhulp in binnen en buitenland en de eventueel benodigde vervangende auto. Of het elders goedkoper kan? Geen flauw idee, nooit vergeleken. Bij SmiLease is de klant koning zoals ik het ervaar en dat is wat ik zeer belangrijk vind. Voor mij verdient deze leasemaatschappij een dikke pluim en kan ik iedereen van harte aanbevelen. Mijnheer de Vent, weer mijn hartelijke dank voor de geweldige service en correcte afwikkeling ten behoeve van mijn alweer derde auto.

Top !

Wederom een super goede ervaring gehad. Leasevoorwaarden zijn helder ! Geen verborgen kleine letters. Looptijd 48 maanden en 10000 km per jaar. Vergelijk dat maar eens met andere aanbieders. Geen boete bij vroegtijdig wisselen van auto. Was in mijn geval een uitkomst. Dan betaal je alleen de wisselkosten. Smilease is zeker een bedrijf om te overwegen bij het leasen van een auto. Top Smilease! Een aanrader

Snelle en duidelijke sevice

Na een bezoekje volgde al snel een eerste aanbod. Een aanpassing in mijn zoekopdracht werd direct opgepakt qat maakte dat ik nu zeer tevreden rondrij!

Eenenal top

We zijn ontzettend goed ontvangen zeker door sietse heel fijn bedrijf top bedrijf kan niet beter beschrijven

• Professionaliteit medewerkers

Fijne medewerkers, meedenkend, duidelijkheid en een prima service

• Professionaliteit medewerkers

Vriendelijk personeel en goede service

Mijn keuze was snel gevallen. Door de fijne afhandeling van professionele medewerker was het allemaal snel geregeld.

• Professionaliteit medewerkers

Net als de vorige keer een goede begeleiding, advies en afhandeling

Prettig bedrijf met vriendelijke medewerkers

Prettig geregeld!

Snelle reactie, prettige communicatie, heldere afspraken.

Nemen de tijd

Nemen echt de tijd voor je. Dringen niet op, maar kreeg duidelijke uitleg over een paar auto's. Denken mee. Dit is mijn 2de lease auto via jullie. Top!

Aanrader

Contact met dit begrijf verliep zeer prettig. Vlotte reacties, duidelijke antwoorden, vriendelijke benadering. Ook bij het bekijken van de auto ter plaatse verliep het allemaal heel prettig. Fijn contact met medewerker. Omdat we van ver kwamen wilden we de auto graag meteen meenemen. Dit was geen enkel probleem. De keuze om voor dit bedrijf te kiezen is het aanbod voor een flex contract waardoor een jaar leasen ook mogelijk is wat voor ons belangrijk was. Het prettige contact wat daarop volgde gaf de doorslag. Kortom, bij dit bedrijf kan je heel goed terecht voor het leasen van een auto.

Spannend en geweldig

Het hele proces vond ik erg spannend. Vorig jaar november 2025 mijn rijbewijs gehaald, wat op zich al spannend was op mijn 58ste jaar. Gekozen om mijn 1ste auto te gaan leasen. Willem van Smilelease heeft me uitstekend geholpen en legde ook alles duidelijk uit. Smilelease, dank je wel!

Fijn bedrijf

SmileLease is een fijn en vriendelijk bedrijf, ze maken er een sport van om auto’s aan te bieden die (veel) meer hebben dan de standaard uitvoeringen, ook occasions. En nog een plus: ze doen niet aan BKR-registratie.

• Bereikbaarheid N.v.t.

Alles goed geregeld

Aangenaam geholpen, aanvraag werd goed deskundig en snel verwerkt. Ruim aanbod en goeie voorwaarden. Snelle service en klantvriendelijk

• Professionaliteit medewerkers

Wij hebben voor eerst een auto aan het leasen. Wij zijn heel goed geholpen en goed geïnformeerd. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Reageren heel snel op de e-mails. Wij zijn heel tevreden. Is een aanrader. Top bedrijf!

Aanrader

Ik raad u aan om bij smilease te gaan leasen. Ik ben goed geholpen ,alles duidelijk uitgelged . Heb je vragen krijg je direct iemand aan de lijn ,geen antwoordapparaat maar altijd bereikbaar . Een fijn bedrijf die mij aan een mooie auto heeft geholpen.ben meer dan tevreden

Positieve ervaring.

Goede uitleg, vriendelijk ontvangen en snelle afhandeling en service. Zeer goede indruk.

Goed en vriendelijk bedrijf

We hebben onze vierde auto bij smilease vandaan en zijn heel tevreden over het personeel,ze denken goed met je mee en ze zijn heel vriendelijk .

• Professionaliteit medewerkers

Klant gericht, vriendelijk meedenkend. Zeer tevreden

Duidelijkheid àlles wordt wordt goed uitgelegd, niet opdringerig geeft een fijn gevoel. Goede service aardige.

Vriendelijke en duidelijke service

• Professionaliteit medewerkers

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen.

Het was een goede ervaring. De personen waar ik mee heb gesproken, waren zeer vriendelijk en hebben het verhaal zeer duidelijk overgebracht. Ik kan altijd bij ze aankloppen. Ze reageren ook zeer snel op mails die ik ze stuur. Ik ben uitermate tevreden.

Vriendelijk, meedenkend, kundig.

Ik kom al 10 jaar bij Smilease en ze hebben mij nooit teleurgesteld.

Lange Akkers 6

9351VP Leek

Over SmiLease

Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.