In twee dagen auto gekregen!! Werkt snel en simpel! Personeel heel vriendelijk
Inmiddels rijden we nu in de tweede leaseauto en na bijna drie jaar ervaring met Smilease kunnen we niets anders concluderen dan dat het personeel enorm behulpzaam en geduldig met ons is. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en daarop een passend aanbod gedaan.(En onze wensen veranderden nog wel eens) Wij kunnen niets anders zeggen dan: Top gedaan! Bedankt voor jullie geduld en met name Willem.
Vriendelijk goed duidelijk eerlijk
Ik vondt vooral het kontakt met Smilease heel fijn. Snelle reactie bij vragen. En toen ik en mijn man voor her eerst langs kwamen in de showroom, nam Willem echt de tijd voor ons. Konden al onze vragen stellen, en dat maakte dat ik dus een lease auto bij hun heb gehaald. Het is voor mij een nieuwe kia Picanto geworden.
Altijd goede service, vriendelijke medewerkers. Ze zijn flexibel. Al 10 jaar klant.
Bedankt voor de review Eddy! Wij vinden het mooi om te zien dat je iedere keer weer bij ons uitkomt na het kopen van een eigen auto. Op naar de volgende 10 jaar en veel plezier met de Kia Picanto!
Ik was op zoek naar een auto en kwam al snel terecht op SmiLease. In plaats dat zij de zoveelste leasemaatschappij zijn voelde het gelijk vertrouwd aan. Ze bieden een hele goede service en denken graag met je mee. Bij het ophalen van de auto werd ik letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet met een bos bloemen en andere extra’s. Aangezien het mijn eerste lease auto was, was het ook fijn dat alles duidelijk werd uitgelegd. Kortom top service en ik zou het iedereen aanraden!
Bedankt voor de mooie review Sarah! Fijn om te horen dat het contact van begin tot eind goed bevallen is en dat je vanuit Enschede de moeite neemt om in het mooie Noorden te komen private leasen. Veel plezierige kilometers gewenst in de Peugeot 108!
Zeer goeie service
Achteraf te routinematig Aflevering dingetjes “vergeten “
Hartelijk dank voor uw review meneer de Graaf. Bij het leasen van een occasion kan het voorkomen dat er gebruikssporen op de auto aanwezig zijn. Deze worden zoveel mogelijk verholpen en het restant wordt vastgelegd op het afleverdocument bij aflevering van de auto. Dit zodat bij inlevering hier geen nadeel ondervindt. Helaas hadden wij het defecte sproeierslangetje over het hoofd gezien bij het klaarmaken van de auto, waarvoor excuses. Gelukkig is dit door de garage bij u in de buurt spoedig opgelost. Hopelijk blijft vooral de vriendelijkheid van onze collega's u de komende jaren bij en zullen wij de komende jaren van de 5 een ruime voldoende proberen te maken.
Fijn, betrouwbaar en denken graag met je mee. Goede service, we zijn gewoon super tevreden.
Vriendelijk, meedenkend, oplossingsgericht Kortom positief!
Ik ben zeer tevreden over smilease. Komen afspraken na. Duidelijk in gespreken. .
Goede service leuke verkopers begrip voor persoonlijke situatie en geen kleine lettertjes in contract
Super goede ervaring. Ben al een paar jaren klant. Nu aan het einde van het contract is er goed meegedacht voor een opvolger. Super goede nieuwe auto waar ik heel blij mee ben. Aardige mensen, goede service en een mooie nieuwe leaseprijs. Kortom 200% tevreden.
Accuraat. Effectief. Vriendelijk. Meedenkend.
Nette auto’s en alles van te voren al duidelijk.;)
Echt een leasemaatschappij krt eem andere benadering passend bij de (voor ons) Groningse denk -en werkwijze. Een man, een man Een woord, een woord. Ervaring gedeeld vwb de aanvraag en afleverprocedure... de echte ervaring moet natuurlijk nog komen... maar alle vertrouwen.
Beste Jan & Carla, Bedankt voor de mooie review! Geen mooie verkooppraatjes maar doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daar zijn wij groot mee geworden. Wij wensen jullie veel plezierige kilometers in de Kia Picanto!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met SmiLease. Vanaf het eerste contact werden wij vriendelijk en professioneel geholpen. Alles verliep duidelijk, snel en zonder gedoe. De auto was vlot geregeld en rijdt uitstekend. Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Bedankt Sietze.
Voor het eerst een lease auto. Sietze was zeer vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Met duidelijke communicatie. Ook een trekhaak laten plaatsen onder de auto is geen probleem. Top!!
Bij mijn eerste telefonische contact, had ik direct een goed gevoel. Aangezien het een levenswijze van mij is om op mijn gevoel af te gaan, was dat zeer positief. Al mijn vragen werden rustig en eerlijk beantwoord, hij had tijd voor mij. Bij de eerste afspraak voor een proefrit, werd dat positieve gevoel alleen maar versterkt. Men wist dat ik kwam, ik was welkom. Dat gevoel is gebleven. Ik ben ook bij andere zaken geweest voor een proefrit, maar dat juiste gevoel had ik daar niet. Voor mij was het duidelijk, ik moet naar SmiLease. Ik heb van dat besluit, geen spijt.
Hartelijk dank voor deze geweldige review Didi! Wij houden niet van addertjes onder het gras en leggen graag alles duidelijk uit, zodat iedereen weet waaraan hij of zij begint. Vele plezierige kilometers gewenst met de Hyundai i20!
Tijdens de bezoeken aan Smilease voor het uitzoeken en ophalen van de auto heel plezierig en vakkundig geholpen.
De ontvangst bij SmiLease was vriendelijk en professioneel. Er werd goed geluisterd en de verstrekte informatie was helder en volledig. De showroom was netjes en verzorgd wat bijdroeg aan een positieve indruk. Alles werd snel en professioneel afgehandeld zonder gedoe. Een aanrader als je een auto wilt leasen.
Bij dit bedrijf staat de klant echt boven aan en ze denken mee voor oplossingen. Al jaren klant bij hun en doordat ze enorm zijn gegroeid is nog steeds de klant koning. Ga 9 door en hoop nog jaren klant bij jullie te blijven.
Bedankt voor de mooie review Peter en Lelde! Wij hopen jullie nog vele jaren van dienst te mogen zijn.
Het bedrijf zit om de hoek, dus overleg is makkelijk.
We leasen hier inmiddels al zo'n 7 jaar. Eerst 1 auto en sinds een jaar of 3, 2 auto's. Zijn altijd vriendelijk, reageren vlot en denken goed mee. Gewoon een top bedrijf met een goede service.
Fijn om te horen en bedankt voor het vertrouwen Jolanda! Wij kunnen het erg waarderen wanneer trouwe klanten blijven terugkomen en vertrouwen in ons uitspreken.
Zeer tevreden,als er wat is en je beld word het gelijk opgelos indien mogelijk.
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.