Wij hebben voor eerst een auto aan het leasen. Wij zijn heel goed geholpen en goed geïnformeerd. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Reageren heel snel op de e-mails. Wij zijn heel tevreden. Is een aanrader. Top bedrijf!
Ik raad u aan om bij smilease te gaan leasen. Ik ben goed geholpen ,alles duidelijk uitgelged . Heb je vragen krijg je direct iemand aan de lijn ,geen antwoordapparaat maar altijd bereikbaar . Een fijn bedrijf die mij aan een mooie auto heeft geholpen.ben meer dan tevreden
Goede uitleg, vriendelijk ontvangen en snelle afhandeling en service. Zeer goede indruk.
We hebben onze vierde auto bij smilease vandaan en zijn heel tevreden over het personeel,ze denken goed met je mee en ze zijn heel vriendelijk .
Duidelijkheid àlles wordt wordt goed uitgelegd, niet opdringerig geeft een fijn gevoel. Goede service aardige.
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat onze service goed bevallen is.
Het was een goede ervaring. De personen waar ik mee heb gesproken, waren zeer vriendelijk en hebben het verhaal zeer duidelijk overgebracht. Ik kan altijd bij ze aankloppen. Ze reageren ook zeer snel op mails die ik ze stuur. Ik ben uitermate tevreden.
Bedankt voor de mooie review Mattheus! Onze leaseadviseurs proberen altijd dezelfde dag te reageren op vragen en verzoeken. Sowieso zijn wij telefonisch goed te bereiken voor vragen. Veel plezierige kilometers gewenst met de 108!
Ik kom al 10 jaar bij Smilease en ze hebben mij nooit teleurgesteld.
Bedankt voor de review Sjaak! Fijn dat je na een korte pauze weer bij ons terug bent. Op naar de volgende 10 jaar SmiLease!
mijn ervaring was gewoon goed en deskundig en vriendelijk
alweer de 2e auto van smilease, service en meedenken was weer prima, zeker een aanrader
Smilease biedt t.o.v. de andere aanbieders in mijn optiek de juiste rijervaring voor de juiste prijs. Ik lease al meer dan 15 jaar via hun. Door een auto te leasen zijn voor mij de kosten vooraf helder en heb ik geen zorgen over onverwachte kosten. In al die jaren dat ik lease bij Smilease heb ik nog geen enkele negatieve ervaring meegemaakt.
Bedankt voor je uitgebreide review Marcel. Fijn dat je wij je weer hebben mogen helpen. In jouw geval hebben wij al heel wat maatwerk mogen leveren, wat wij maar al te graag voor je doen. Bedankt voor het vertrouwen en op naar de volgende 15 jaar!
Ik ben ontzettend goed geholpen bij Smilease. Ik ben erg blij met de Renault Clio Alpine waar ik nu in rijd.
Luisterend naar je wensen, duidelijkheid wat je kunt verwachten over je keuze, snelle levering en bovendien fijne medewerkers! Wij zijn al jaren klant en zullen dit zeker nog jaren blijven.
Bedankt voor de mooie review(s) Els en Jeroen! Fijn dat het al jaren goed bevalt en wij hopen jullie nog lang als klant te mogen verwelkomen. Veel plezier in de nieuwe Kia Picanto!
Klantvriendelijk antwoord op al mijn vragen, behulpzaam, een prachtige auto
Zeker een aanrader! Wij twijfelden al erg lang over of we voor private lease moesten gaan. Uiteindelijk naar jaren twijfelen hier terecht gekomen,en het voelde gelijk goed. Ze hebben zelfs onze oude auto voor ons verkocht. Inmiddels rijden we al weer 1,5 week in onze fiesta rond. Wij zijn blij met de samenwerking en raden het zeker iedereen aan die leasen overweegt.
Bedankt voor de uitgebreide review! Fijn om te horen dat wij jullie twijfels hebben kunnen wegnemen. Op basis van jullie wensen (trekhaak, all-season banden) zijn wij gelukkig tot de juiste auto gekomen, zonder de kosten enorm te verhogen. Veel plezierige kilometers gewenst in de Ford Fiësta!
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ze denken altijd met je mee, al 10 trouwe klant.
In twee dagen auto gekregen!! Werkt snel en simpel! Personeel heel vriendelijk
Bedankt voor de review! Met een voorraad van ruim 100 auto's kunnen wij snel leveren. Soms zelfs dezelfde dag nog. Fijn dat dit als positief ervaren wordt! Vele plezierige kilometers gewenst met de Ford Fiësta!
Inmiddels rijden we nu in de tweede leaseauto en na bijna drie jaar ervaring met Smilease kunnen we niets anders concluderen dan dat het personeel enorm behulpzaam en geduldig met ons is. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en daarop een passend aanbod gedaan.(En onze wensen veranderden nog wel eens) Wij kunnen niets anders zeggen dan: Top gedaan! Bedankt voor jullie geduld en met name Willem.
Vriendelijk goed duidelijk eerlijk
Ik vondt vooral het kontakt met Smilease heel fijn. Snelle reactie bij vragen. En toen ik en mijn man voor her eerst langs kwamen in de showroom, nam Willem echt de tijd voor ons. Konden al onze vragen stellen, en dat maakte dat ik dus een lease auto bij hun heb gehaald. Het is voor mij een nieuwe kia Picanto geworden.
Altijd goede service, vriendelijke medewerkers. Ze zijn flexibel. Al 10 jaar klant.
Bedankt voor de review Eddy! Wij vinden het mooi om te zien dat je iedere keer weer bij ons uitkomt na het kopen van een eigen auto. Op naar de volgende 10 jaar en veel plezier met de Kia Picanto!
Ik was op zoek naar een auto en kwam al snel terecht op SmiLease. In plaats dat zij de zoveelste leasemaatschappij zijn voelde het gelijk vertrouwd aan. Ze bieden een hele goede service en denken graag met je mee. Bij het ophalen van de auto werd ik letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet met een bos bloemen en andere extra’s. Aangezien het mijn eerste lease auto was, was het ook fijn dat alles duidelijk werd uitgelegd. Kortom top service en ik zou het iedereen aanraden!
Bedankt voor de mooie review Sarah! Fijn om te horen dat het contact van begin tot eind goed bevallen is en dat je vanuit Enschede de moeite neemt om in het mooie Noorden te komen private leasen. Veel plezierige kilometers gewenst in de Peugeot 108!
Zeer goeie service
Achteraf te routinematig Aflevering dingetjes “vergeten “
Hartelijk dank voor uw review meneer de Graaf. Bij het leasen van een occasion kan het voorkomen dat er gebruikssporen op de auto aanwezig zijn. Deze worden zoveel mogelijk verholpen en het restant wordt vastgelegd op het afleverdocument bij aflevering van de auto. Dit zodat bij inlevering hier geen nadeel ondervindt. Helaas hadden wij het defecte sproeierslangetje over het hoofd gezien bij het klaarmaken van de auto, waarvoor excuses. Gelukkig is dit door de garage bij u in de buurt spoedig opgelost. Hopelijk blijft vooral de vriendelijkheid van onze collega's u de komende jaren bij en zullen wij de komende jaren van de 5 een ruime voldoende proberen te maken.
Fijn, betrouwbaar en denken graag met je mee. Goede service, we zijn gewoon super tevreden.
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.