Wij hadden een andere auto nodig, omdat onze Corsa van 26 jaar oud kapot was. Via de website van SmiLease een zwarte CityGo gevonden. Helaas was deze al gereserveerd, maar er zou diezelfde week een andere zwarte beschikbaar komen. Een paar dagen later kregen we bericht dat deze zo stonk naar de rook, dat deze niet meer in de lease zou komen. Maar dat er wel een grijze zou komen. Voor deze gegaan en wat een leuke en nette auto is dat. We rijden er nu 2 weken met veel plezier mee rond. Via de mail en bij het afhalen heel vriendelijk behandeld. Echt top
Ik ben prettig geholpen en alles is naar wens verlopen betreft het ophalen van mijn nieuwe leaseauto en het contract erbij☺️
Vriendelijk en duidelijk alle voorwaarden benoemd
Alles wordt duidelijk en eerlijk uitgelegd komen afspraken na en maken zich niet druk als documenten iets later komen als je niet gelijk kunt sturen en maken het zo voor elkaar dat het voor jou het voordeligst is
Prettig, vlot en doeltreffend mailcontact. Duidelijkheid, vriendelijkheid en no-nonsense tijdens afspraak. Proefrit gedaan, papieren ondertekend en de auto kon mee. Heldere, soepele en gunstige voorwaarden.
Vanaf de eerste kennismaking prettig geholpen. Denken mee en komen met passende voorstellen.
Ik heb sinds 25 maart een leaseauto en mijn ervaring is tot nu toe zeer positief. De communicatie verliep goed en ik kreeg steeds snelle en duidelijke reacties. Afspraken zijn netjes nagekomen en alles is soepel verlopen. Voor mij is alles prima geregeld en ben ik tevreden over de service.
In de beginjaren persoonlijk, serviceminded, kwaliteit, betrouwbaar, betrokken, vriendelijk, goede prijs-/kwaliteitverhouding. Als trouwe klant ben ik jammergenoeg teleurgesteld in de service- en klantgerichtheid van Smilease de laatste jaren. Ook het serieusnemen van klachten en het opvolgen hiervan heb ik helaas geen goede ervaring meer mee. Ook bij het oplossen van problemen met de auto zelf worden vaak de kosten boven de ervaring en van de rijder geplaatst waardoor zo zaken niet naar tevredenheid van de berijder opgelost worden. Voel mij niet meer gehoord en gewaardeerd als trouwe klant wat ik heel jammer vind. Dit maakt dat ik mogelijk in de toekomst andere keuzes zal maken.
Zie bovenstaande
Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat onze service u bevallen is. Wij wensen u heel veel plezier met de schitterende Peugeot e-2008.
Goed geholpen
Sinds 3 April 2026 leasen wij een Renault clio bij Smilease. Wij zijn super netjes geholpen door Willem & erg blij met de auto. Wij kunnen het iedereen aanraden.
Snelle reactie en vooral vriendelijk. Ik kreeg een fijne oplossing
We zijn opnieuw, na reeds 12 jaar trouwe klant te zijn, in goed overleg opnieuw gegaan voor een auto van Smilease. Het is heerlijk om alles uit handen te geven en te laten regelen door een ander en alleen te hoeven tanken. En een mooie nieuwe betrouwbare auto te rijden.
Hartelijk dank voor deze mooie woorden en voor het vertrouwen, al ruim 12 jaar. Fijn om te lezen dat het ontzorgen opnieuw zo goed bevalt en dat jullie weer met plezier in een nieuwe, betrouwbare auto rijden. We wensen jullie veel rijplezier en staan uiteraard ook de komende jaren graag weer klaar.
Meedenken in de keus voor een volgende leaseauto. Voor- en nadelen afwegen van de verschillende mogelijkheden.
Duidelijk luisterend goed naar onze wensen
Prima bedrijf met een vriendelijke en professionele sfeer. Uitstekende prijs en kwaliteit verhoudingen. Ze doen wat ze beloven, fris, open en transparant. Ruime keuze mogelijkheid. Geen achterkamertjes of ingewikkelde contracten. geen gladde praatjes maar deskundig advies, no nonsens maar gewoon doen waarvoor je staat. Heel open en heel transparant met fijne ter zake kundige medewerkers die heel graag met je meedenken. Ik zou dit bedrijf zeker bij iedereen willen aanraden.
Wij rijden nu heerlijk in een gloednieuwe Renault Clio Alpine uitgevoerd! De aanvraag etc verliep heel soepel, en konden de auto binnen enkele dagen ophalen. Ik raad dit bedrijf uiteraard aan, geen addertjes onder t gras en alles tot in de puntjes geregeld. Wij hebben hem nu voor 6 jaar geleasd, en wederom na deze auto leasen we hier weer een auto! Zeer klantvriendelijk bedrijf, krijgen van ons een 10!
Goede communicatie! Vriendelijk!! En behulpzaam! Fijne en betrouwbare benadering naar de klant. Mijn eerste indruk is dat ik hier altijd klant blijf.
Wij hebben de 3e auto nu en zijn super tevreden, Altijd vriendelijk en top service. Een dikke pluim.
Goede en vlotte afhandeling
Zie vorige zin
Zeer goed geholpen
Hele positieve ervaring. Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen en duidelijke uitleg geven. Private leasen is nieuw voor ons, maar tot op heden bevalt alles uitstekend.
Erg behulpzaam en klantvriendelijk. Goede uitleg,over hoe en wat smileas te werk gaat.
Duidelijke uitleg, vragen werden goed beantwoord, afwikkeling inruil goed geregeld. kortom: zeer tevreden
Lange Akkers 6
9351VP Leek
Of u nu kiest voor private lease of een auto koopt, belangrijk is dat u een juiste keuze maakt en dat u achteraf gelukkig bent met uw keuze. Steeds meer mensen willen bij hun autokeuze gemak en duidelijkheid in de maandelijkse kosten. Daarom bieden wij u al jarenlang hiervoor een oplossing, namelijk private lease van SmiLease.