Goede morgen Arjan, Dank voor de moeite die je neemt om een reactie te schrijven. Zoals besproken delen wij de mening dat het zeer vervelend is dat de betreffende fabrikant extreme levertijden heeft gehanteerd bij genoemde 2 orders. Dat wij er als dealer achter aan zijn blijven gaan is je wellicht ontgaan maar mag je ook van ons verwachten. Meer communicatie hierover tussentijds was inderdaad beter geweest. Is het raadzaam uw teleurstelling ook rechtstreeks bij de veroorzaker (zoals wij dit ook al vele malen hebben gedaan namens u en andere van onze klanten) neer te leggen? Gezien het collectieve sluitplan van uw VvE konden wij u helaas ook geen alternatieven aanbieden. Fijn dat het in beide gevallen uit eindelijk heeft kunnen resulteren in een uitlevering naar wens! We zien u dan ook graag terug in onze winkel annex showroom. Met vriendelijke groet Team 'Van Rumpt Specialisten '