Onze ervaring is goed. Leuke excursies. Perfecte chauffeur!
Goede en humoristische buschaffeur Adri en zijn aardige vriendin Jose zijn heel behulpzaam.Het hotel was prima en het eten was voldoende en alles werd goed en schoon bijgehouden. In Ischgl is voor ouderen die niet zo mobiel meer zijn, is er nauwelijks of geen vermaak en geen makelijke wandel gelegenheid. Je moet het echt van de excursies hebben en daar hebben we dan ook van genoten.
Allereerst de zaamhorig heid van de groepen natuurlijk met het echtpaar als chauffeur en reisleiders ze goed opelkaar waren ingespeeld. Dan de mooie treinreizen die er bij waren om van te genieten. Deze reis zeer aan te bevelen.
Onze coach Martijn en zijn grote vriend Melchior hebben onze groep op onnavolgbare wijze door de Schotse Hooglanden geloodst. Altijd interessante informatie over zijn zo geliefde land. De hotels cq de bedden en de diners waren heel verschillend van kwaliteit. Het Novotel was wat dit betreft de kers op de taart, echt top.
Dit was de eerste keer dat ik met een busreis meeging . Het was in één woord geweldig . Een geweldige chauffeur, rustig en heel behulpzaam . Zeker voor herhaling vatbaar.
de reis is naar wens verlopen, chauffeur en bijrijder gaven goede informatie hotels en eten was prima en het weer zat ook mee. chauffeur en bijrijder hebben keurig gezorgd dat de koffer op de kamer kwam en weer opgehaald nogmaals mijn hartelijke dank hiervoor.
soommige excursies te vroeg in tujd alles was nog niet geopend ga liever weer mee nar oostenrijk vgr
Mooie reis met goede chauffeur en heel aardige mensen.. Het eten en het hotel is geweldig.
Daar wij 5,5 jaar in die omgeving hebben gewoond [gewerkt bij de Luchtmacht] en 60jaar daar niet meer zijn geweest was het voor ons eigenlijk een weer keer thuis kommen. Jan en Diny van den Burg
Alles verliep prima
Was de eerste persoonlijke ervaring met Ter Beek Reizen. Is uitstekend bevallen , alles was keurig geregeld. Prima hotel, gezellige reis, uitstekende begeleiding, mooie excursies. Een volgende reis met Ter Beek staat zekers op de planning.
Het was voor ons de eerste keer, maar we waren blij verrast. Zeker voor herhaling vatbaar. Zo enthousiast dat we al gekeken wat de volgende reisbestemming eventueel zou kunnen worden. Ook onze chauffeur, Martin , is een topper. Ook het hotel, met zwembad was fijn. Eten zelfs culinair Kortweg top. Bedankt,
Leuke groep en perfecte chauffeur
De hele reis rustig verlopen ook de tussen stops op goede plaatsen. De chauffeur (Karel en Anja )zeer goed. Tijdens de reis voorzien van informatie over de omgeving en plaatsen.
Mijn ervaring met Ter Beek Reizen zijn al jaren uitstekend en met goed verzorgde reizen. Prima chauffeurs en bekwame reisleiders. Er gaat wel eens iets mis maar dat wordt altijd tot volle tevredenheid goed opgelost.
Het is fijn als er een chauffeur is die meerdere reizen heeft gemaakt en van de hoed en de rand weet. Geweldig.
Vriendelijke reisleider en vriendin mooi ingedeelde reis Topper
Prachtige reis, fijne chauffeur en reislleidster/gids. Prachtig hotel, veel gezien.
Wij hebben in augustus een prachtige reis gemaakt naar Ischl in Oostenrijk.Het was allemaal perfect geregeld door Adrie en Jose.Het hotel was super voor elkaar wij hebben genoten.
Reisleider had goed in de gaten als iets niet goed liep en speelde hier direct op in.
Voor ons was het de 1ste busreis met ter Beek Reizen, en het was zeer zeker voor herhaling vatbaar. Onze dank gaat uit naar chauffeur Erik Achterhof voor zijn goede en veilige rijstijl en zijn vrouw Tineke voor de goede verzorging onderweg. De excursies werden verzorgd door een nederlands sprekende gids en waren absoluut de moeite waard. Wat een prachtige stad met mooie oude gebouwen, héél veel gezien daar en ook de vrije tijd voldoende om zelf dingen te ondernemen. Het ontbijtbuffet was zeer lekker en uitgebreidt en de hotelkamers waren top. Alles bij elkaar hebben wij genoten van een geweldig verzorgde reis en gaan absoluut de volgende reis weer bij ter Beek Reizen boeken...een echte aanrader!
Ter Beek zijn altijd uitstekend.
Matig
Alle dagen waren goed ingepland en veel gezien. We hadden alle dagen mooi weer.Alle hotels waren netjes en ontbijt en dinner waren uitstekend.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.