Mijn 1e reis met ter Beek en zeker niet mijn laatste reis. Gewoon bijzonder in alle opzichten.
De reis was prima. Maar 14 uur in de bus zitten was niet geweldig. Doe de reis 2 dagen langer met een overnachting. Dit is mijn advies. Groeten M. Hubert.
Na een eerdere soortgelijke Noorwegenreis in 2013 was deze reis wederom schitterend, ook al vanwege het prachtige weer. De hotels waren heel goed evenals de maaltijden. Op het ferryschip en later het cruiseschip voor de terugtocht waren de maaltijden uitstekend, voor mijn begrip zelfs zeer overvloedig en het cruiseschip zeer luxe. De chauffeur Martin heeft uitstekend gereden. Ook waardering voor zijn besluit het bezoek aan het uitzichtpunt Dalsnibba vanwege het zeer fraaie weer op dat moment, naar voren te halen (de volgende dag was het nl. mistig). Een minpuntje was dat de cruise over de Geirangerfjord door het watermaken (?) van het bedoelde schip vervangen werd door een ander kleiner schip; een half uurtje heen en evenzo weer terug. Ook het verblijf in Oslo had wat mij betreft wel een dag langer mogen duren vanwege het vele fraais dat de stad te bieden heeft aan bezienswaardigheden. Samengevat, ik heb erg genoten van deze reis.
Hele goede chaufeur,hotel was netjes, eten was goed maar minder dan we gewend waren, een hele mooie omgeving en veel gezien.
Goed georganiseerde reis met verblijf in een mooi hotel . Het ontbijt en het diner waren prima verzorgd. Reisafstand iets te ver voor 1 dag .
een erg mooie georganiseerde reis. De schoonheid van de natuur, is verblindend. Van de vroege ochtend tot de late avond hiervan genoten
Chauffeur was geweldig in rijden en begeleiding. Een min puntje is dat het eten in alle hotels lauw was. Dat was onze ervaring
Goede indruk gekregen van de prachtige natuur van Noorwegen met de mooie fjorden watervallen en bergen. Compliment aan Martin, de chauffeur, die super reed, ook bij de vele haarspeldbochten. We voelden ons heel veilig bij hem.
Verder niks aan toe te voegen behalve het volgende. Kamer (eenpersoons) in het tweede hotel (Metropol in Llandrindod Wells) was te warm (nauwelijks ventilatie) en slecht bereikbaar (bevond zich op de 4e verdieping, alleen met lift bereikbaar - trap hield op de 3e verdieping op) en aan de krappe kant.
Fijne reis
Een geweldige en ervaren chauffeur. Een ontspannen en goed georganiseerde vakantie. Goede hotels en heel veel gezien van de omgeving.
fijne chauffeur en goed twents gezelschap.een opmerking over de maaltijden waren zeer goed maar de hoeveelheid mag van ons wat minder
Indrukwekkende reis al die Fjorden en watervallen,en dan het cruiseschip wat een luxe in een woord geweldig.
Mooie reis en goed georganiseerd. Goed hotel en vriendelijke chauffeur / reisleider. Ondanks we veel hebben gezien, toch voldoende rusttijden ingepland.
Zeer indrukwekkende reis.. gezellige groep. Goede chauffeur . Het hotel in Bergen was iets minder,daarintegen was het uitzicht op het fjord in Geiranger overweldigend ! De chauffeur heeft alles goed geregeld en opgelost!
prachtige reis met hele mooie excursies geweldige chauffeur die alles heel goed voorbereid had
De reis was goed. Niks op aan te merken. Chauffeur, boot, hotels, eten allemaal prilma. Alleen hadden we van het land meer verwacht. Dat het ruwer was en meer ruine's bijvoorbeeld. Alleen minder of makkelijker opstapplaatsen [ aan de grote weg bv ]. want dit duurde wel erg lang.?
Wat een prachtige rondreis, veel mooie dingen gezien, we zijn een ervaring rijker. Een chauffeur / reisleider, die ontzettend goed kan rijden en alles perfect regelde.
Als eerste chauffeur Hans, rustig en veilig rijden. Afstanden en uren goed geregeld. Overnachtingen in Memmingen prima. Hotel in Klausen goede bedden, verschillende overtrek en kussensloop maar ik vind dat prima. De eigenaars van het hotel en al het personeel zeer vriendelijk, het eten geweldig, weer aangekomen in gewicht, mooi zwembad. Dorp Klausen gezellig en goed te lopen. Onze slogan is nog steeds waar: ga met Annemiek en Janny op vakantie met ter Beek en ja hebt altijd mooi weer. Vraag maar aan Hans. Op naar de volgende vakantie🏞😄
in Noorwegen heel veel gezien. Maar bijna geen informatie. Jammer dat U hem niet eerst met een ander mee hebt laten rijden. Martin als chauffeur (prima rijder)en dan reisleider erbij. .Denk dat wij veel gemist hebben.Heb mensen van verleden jaar en drie jaar geleden gesproken over de zelfde reis. Vol lof over de chauffeurs.(zij kregen wel veel informatie) Martin deed zijn best maar is geen reisleider.
Het is wel lang rijden in de bus
Een prachtige reis we hadden alles mee, goed weer prachtige steden met mooie bezienswaardigheden, een leuke groep, een prima chauffeur, in een woord prachtig
Een reis om nooit te vergeten,mede dankzij Hans en Willy Veltmann chauffeur/ reisleider. Nogmaals dank voor hun inzet en geduld!!
Was een mooie reis. Veel gezien en een prachtig hotel waar niets aan toeval werd overgelaten. Kwaliteit zwembad. Chauffeur Hans deed er alles aan om ons naar de zin te maken. We kijken terug op een mooie 10 daagse. Drie keer een stad bezoeken mocht voor mij wel één keer minder zijn geweest. De heen en terugreis in 2 dagen geeft veel rust. Ter Beek reizen en in bijzonder Hans..... Bedankt!
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.