Super vakantie

Naar mijn mening iets te veel steden 5 stuks. Eten was matig m.n. in Memmingen

Geweldige begeleiding

Van begin tot terugkomst alles keurig geregeld

• Reisbestemming Kirchberg - 8 dgn
  • Prijs/kwaliteitverhouding

Geweldige goed verzorgde reis.

Een rustige ontspannende reis in mooie omgeving.

goede reis

mooie reis veel gezien mooie omgevingalleen jammer dat ze bij de jagermeister zo moeilijk doen deze excursie zou ik persoonlijk uit het progamma halen al die beslommeringen excursie in die binnenstad is mooier

• Reisbestemming Hildesheim - 5 dgn

Ter Beek reizen waardig

Chauffeur (2x) en bus uitstekend. Hotel: "Alles naar wens". Excursies als van ouds. We kregen waar voor ons geld.

• Prijs/kwaliteitverhouding

Wij hebben genoten van de mooie reis

Mooie reis , Goede chauffeur 👍

• Reisbestemming Bayerische Spessart - 6 dgn

Niet bijzonder.

U had een nieuwe bus de eerste anderhalf uur was goed maar daarna begon de airco lucht inteblazen van tien graden wat zeer koud aan voelde Mijn vrouw is daar ook ziek van geworden

top

Goed hotel Reisleider prima Exursies goed gekozen DUS TER BEEK KWALITEIT.

• Reisbestemming Hildesheim - 5 dgn
  • Prijs/kwaliteitverhouding

goede chauffeur, goed verzorgd, goede accommodaties

En minpuntje was dat de keuze voor het avondeten van de andere dag, per tafel doorgegeven moest worden. Daardoor was je min of meer gehouden de volgende dag weer aan die tafel plaats te nemen, en was uitwisseling met andere tafels/mensen eigenlijk niet te doen.

• Prijs/kwaliteitverhouding

Mooie reis met interessante excursies maar voor mijn lichamelijke gestel te zwaar.

Bus was heel comfortabel, chauffeur chauffeerde goed, was als gids heel behulpzaam maar te weinig informerend over streek en bestemmingen, hotelkamer mooi, diners te mager voor een 4-sterren hotel, excursies leuk en interessant, afstand begin reis tot eindbestemming misschien te lang voor een 5 daagse reis, hoewel de tussenstops leuk waren.

Alles was goedgeregeld

Het programma is erg vol gepland. Een aantal extra vrije uren 's mor-gens of 's middags voor eigen invulling zou fijn zijn.

• Prijs/kwaliteitverhouding

Wij hadden meer van deze reis verwacht,gezien de ervaringen in het verleden met Ter Beek Reizen.

We hebben enkele opmerkingen over onze reis naar Wales. Sommige bezienswaardigheden waren te lang in tijd(2 uur) terwijl een andere bezienswaardigheid te kort was in tijd (1 uur), bijvoorbeeld een mooie grote tuin. Bepaalde routes(B-wegen) werd te hard gereden zodat je niet kon genieten van de mooie omgeving. Er is maar een keer gestopt voor een foto moment. De reis is voor ons heel vervelend begonnen. Wij nemen aan dat het bij u bekend is: de chauffeur was ons bij de opstapplaats in Almelo 14.15 uur vergeten, waardoor onze dochter ons naar AC rest Holten moest brengen. Daar aangekomen heeft Martijn zijn excuus aangeboden: hij had de lijst niet gecontroleerd en te vroeg uit Almelo vertrokken. Wij vinden het jammer dat wij en onze dochter(extra kosten gemaakt) over dit voorval nog niets van Ter Beek Reizen hebben gehoord. Wij zijn vanzelfsprekend bereid om bovenstaand verhaal mondeling toe te lichten. vr. gr. Hans en Jeanne

• Reisbestemming Wales - 8 dgn
  • Prijs/kwaliteitverhouding

het was een mooie reis.Maar het hotel was niet zoals verwacht

het was een mooie reis. Maar het hotel was niet zoals verwacht.

• Touringcar N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.

Mooie vakantie gehad

Het was een mooie vakantie,de excursies waren goed,het hotel was goed alleen het eten in het hotel was minder ,dit eten was geen 4 sterren waard.

• Prijs/kwaliteitverhouding

Fantastische reis goede chauffeur, veel gezien, het mooie is het opstappen in Twente niet overstappe

Ik heb een hele goede ervaring met ter Beek, zal beslist nog eens gaan

• Prijs/kwaliteitverhouding

Klasse, in alle opzichten!

Wij zijn 10 dagen met Ter Beek reizen naar de Dolomieten en Zuid - Tirol geweest. De reis was prachtig , het gezelschap super. Aan het eind van de reis was het net een grote familie. Onze chauffeur en zijn echtgenote hebben ons fantastisch begeleid. De hotels in Memmingen en in Klausen waren meer dan goed. Het adres voor het avondeten in Memmingen geven we ook een dikke voldoende (wat ons betreft aanhouden) Wij zijn na de reis met een wat mindere toestand geconfronteerd. Mijn echtgenoot is 2 dagen na thuiskomst erg ziek geworden. Hij heeft n.l een legionella bacterie opgelopen,maar hier kan Ter Beek totaal niets aan doen. Na een ziekenhuis opname is hij nu herstellende en hopen dat dit geen verdere gevolgen heeft.

• Prijs/kwaliteitverhouding

Te vol gepropt dag progamma

Op zich een mooie reis ,met een prima begeleiding . Lange volle dagen om het progamma af te werken , Ik had graag wat meer rust punten gehad .

fijne reis,prachtig land

Het is een lange reis, maar zeker de moeite waard Ik ben nog nooit in Zwitserland geweest, maar wat een prachtig land. Een aanrader !

• Prijs/kwaliteitverhouding

prachtige reis fijne rustige chauffeur

De reis was erg mooi heel veel gezien ook de treinreisjes waren erg mooi. Karel bracht alles heel goed veel informatie waar wachten hier langs lopen etc. Hotel was ook goed. Al met al we hebben genoten.

• Prijs/kwaliteitverhouding

Geweldig en goede chauffeur/reisleider (Martin).

Geweldige reis en een goede chauffeur / reisleider. Alles goed geregeld mede ook door de geweldige begeleiding van Martin de chaufffeur en de hele leuke groep. Gr. Henk Kroeze Albergen.

• Reisbestemming Noorwegen, relaxed ontdekken - 8 dgn

zeer goed

Zeer goed verzorgde rijs.

• Prijs/kwaliteitverhouding

Een mooie reis met een prima chauffeur

Ik had een kamer met douche geboekt, dat is een dag later goed opgelost. Mooie gerenoveerde kamer gekregen.

• Prijs/kwaliteitverhouding

Mijn verassingsreis is prima verlopen.

Ik heb een mooie vakantie gehad alleen de hotelkamer was iets te klein.

Grandioos

Geweldig mooie reis mede door het relatief mooie weer. Met een chauffeur die, mede op humoristische wijze ons onderweg van de nodige informatie voorzag en belangrijke zaken toelichtte. Een min puntje waren echter de diners in hotel Angels. 4 avonden buffet waarbij de soep door onze chauffeur Martin moest worden opgediend.

• Prijs/kwaliteitverhouding

Veel gezien leuke chauffeur was goed verzorgd

• Reisbestemming Wales - 8 dgn
  • Excursies N.v.t.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.