Gezellige tijd gehad met 3 vriendinnen. Heerlijk weer en prachtige omgeving.
Fietsvakantie omgeving nijmegen. Prachtige omgeving met knooppuntenroutes. Omgeving millingen is een prachtige theetuin. Eff v d roete af maar het staat wel aangegeven.
Goede communicatie, alles perfect op tijd, geen gestress hoe dan ook. Echt een vakantiegevoel. Onze fietsen moesten mee in de bus, er werd met het inladen goed en zorgvuldig doorgewerkt door de chauffeur, De reis naar Cuijk was verder gewoon goed. Evenals het weer uitladen van de fietsen. (Toch een heel karwei) Alles bij elkaar dikke complimenten.
hotel met verschil van bus en gewone gasten ,mochten geen koffie automaat gebruiken ,dat was voor andere gasten wij waren bus gasten ,dat hebben we ook gemerkt ! veel te weinig koffie op de tafel kleine kannetjes voor heel veel gasten ,brood alleen hard en dikke plakken wel croissantjes , ben beter gewend met 4 sterren diner was vreselijk geen keuze menu ,kippepoot ,goedkoop grilworstje diepvries groente brocolli boonjes bloemkool regeerde het menu en cakje na ,hoezo toetje een lachertje we hadden geluk met koelkast en mooie grote kamer ,andere gasten hadden dat niet en een hele krappe kamer ,ook geen koelkast .tijdens excursie aanbieding lunch vlees schotel wij dachten dus VLEES dit bleek vleeswaren en stukje kaas ,tappas dus te weinig brood ,en dat voor 15 pp
Hotel matig Ontbijt goed Diner slecht Kamer matig
De reis was goed georganiseerd. We hebben mooie excursies gehad en geweldige plekken gezien. De chauffeur heeft super gereden en interessante informatie gegeven. Min puntje was het eten in het hotel. Het was oké maar geen 4ster waardig.
Mijn 1 persoonskamer kamer waarvoor het hotel een prijsopslag van ruim 20% op de totaal prijs van de reis vraagt is klein, donker en ongezellig. Een paar lampen aan het plafond, het gordijn dat het enige raam in de kamer half bedekt, en een oppervlakte van 10 vierkante meter heb ik het niet als een fijne kamer ervaren. Dat is jammer. Ook de éénpersoonskamer ( die niet wordt getoond op de website van het hotel) mag uitnodigend en gezellig zijn. Voor chauffeur Karel, en begeleidster Anja niets dan lof. Ze vormen een fantastisch team. De reis verliep gesmeerd en de groep was fijn. De temperatuur regulatie met de airco in de bus was lastig ( erg koud vóór in de bus) Ik beveel deze reis van harte aan maar dan wel in een ander hotel.
Alles klopte,behalve het eten in het hotel was zeer matig.
een goede chauffeur / reisleider en een heel aardige man.
Een hele mooie reis, prachtige natuur. Heel veel mooie dingen gezien. Alles was goed geregeld. We hadden een geweldige chauffeur/ reisleider, Karel stegeman, wat kan hij goed sturen. En Anja als gastvrouw was ook geweldig,de bus was steeds mooi schoon, en Anja vertelde steeds iets over de plaatsen waar we naar toe gingen. In het hotel was alles mooi schoon, we hadden een appartement. Het ontbijt was heel goed, het avondeten wat minder. Al met al was het een prachtige vakantie met een hele leuke groep.
Mooie reis ,prima hotel ,leuke reisgroep, goede en gezellige buschauffeur,klein minpuntje geen Nederlandse gids
De reis als inhoud is goed Behalve het hotel is geen vier sterren waard ten aanzien van de diners was het zeer slecht de mensen die goed betalen voor zo,n reis worden hier zeer tekort gedaan met als voorbeeld twee plakjes rollade een bbq worstje een kip stukje met twee botjes en zo kunnen nog doorgaan het was slecht en bij het ontbijt was het steeds wachten op het bij vullen Jammer met dit hotel kwaliteit prijs verhouding zeer slcht.
Goede georganiseerd... ook de omschrijving in de reisgids .
Super leuke reis heel goed schoon hotel en voortreffelijke chauffeur met humor
Verwachting 4 sterren hotel was groter. 4 sterren niet wasrd. Ontbijt was matig. 2 dagen gekookt ei bij ontbijt. 1e dag eiwit niet gesold, denk 4 min. Gekookt. Kon leeggoouen op brood.. Mocht geen gebruik maken van koffiezet apparaat waar oa latte kon worden gezet. Brood een keer zelf moeten snijden ivm personeels te kort. Avondeten beter een keuzemenu. Anderdmoet je weer wachten als je een andere keuze had gemaakt. Sommige gasten hadden een hele kleine kamer zonder koelkast. Anderen wel. En grote kamer. Tijdens excursie is ons aangeboden te kunnen eten bij bepaald restaurant, een VLEESschotel voor 15.00 euro. Echter was een vleeswarenschotel. Dat hadden meerdere gasten ook verwacht. Had stukjes diverse soorten vleesverwacht. Als dat was aangegeven had ik niet genomen. Het afscheidsdinee, was door omstandigheden om 21.00 uur. Dat is veel te laat, daar kan de chauffeur niets aan doen. Mijn voorstel tegen 18.00uur elders onderweg te eten, zodat de gasten niet hongerig in de bus hoeven te zitten Reis duurt immers zeker 12 uur. Advies, ander hotel zoeken die 4 sterren waardig is. Alom, veel geld voor deze reis.
De reis en de excursies waren perfect Het hotel was niet wat ik had verwacht de kamers waren goed Eten vonden wij slecht ontbijt matig
Zwitserland was geweldig met Karel en Anja
Heel veel mooie plekken gezien. Het was een indrukwekkende reis.
Goed hotel
De reis was uitstekend geregeld en voldeed aan onze verwachting een uitstekende chauffeur-reisleider zal deze reis zeker aanbevelen.
Een reis om niet te vergeten. Goede begeleiding en mooie natuurschoon. Heel veel gezien en genoten.
Hotel Angel’s is prima. Het ligt midden in het oude centrum. Vriendelijk personeel. Het ontbijtbuffet is prima en netjes verzorgd. Ook het diner heb ik als prima ervaren.Elke avond een feestje. Keuze uit twee hoofdgerechten. En het voor en nagerecht voor iedereen gelijk. Daarbij dagelijks een grote schaal met salade .Alles netjes geserveerd en ruim voldoende. Met voldoende variatie. Sommige reizigers klagen over het eten. Dit is werkelijk niet te begrijpen. Iedereen mag en mening hebben en zal het anders ervaren maar als je hier over klaagt dan vraag ik me af wat deze mensen thuis zoal eten en wat ze op vakantie verwachten.
een mooie vakantie en leuke actieviteiten
Hallo, Na diverse andere busreizen gedaan te hebben kwam ik tot de volgende conclusies; Direct vertrek uit de regio is me zeer goed bevallen. Ook al zit je de eerste en laatste dag in de bus. Dat is veel fijner In het verleden vaak reizen van 10 tot12 dagen gedaan, en dan ben je 2 dagen druk met ophalen wegbrengen van de medereizigers. Boven dien 2 dagen bezig met overnachtings hotels waar je alleen maar tijd verliest. , en niks leuks doet. Ik heb dus veel veel in soortgelijke reizen van 8 dagen met maar 2 reisdagen in plaats van 4. Ook was ik verrast door de regel bij jullie dat een single zoveel mogelijk 2 zitplaatsen krijgt. Het is echt niet leuk als je platgedrukt zit met iemand die je niet kent, en dat met zoveel kilometers reizen. Het hotel in Jerzens was heel erg goed. De mensen zijn aardig, en ze willen het ons naar de zin maken. Het hotel was erg schoon en keurig verzorgd en goed onderhouden. Het eten was heel lekker en keurig verzorgd. De chauffeur Martin Ophoff was heel erg goed. Ik vond dat iedereen respectvol met elkaar omging. Hoewel ik al heel vaak op vakantie naar Oostenrijk ben was afgelopen week de mooiste voor mij tot nu toe. Het waren schitterende excursies, en perfect georganiseerd. Martin kon zich snel aanpassen aan gewijzigde omstandigheden onderweg. Het laatste diner in Gronau was een supergrote verassing voor mij. Een prachtige locatie met enorm lekker eten. Na deze succes vakantie ben ik zeker van plan om met jullie vaker op vakantie te gaan. Graag hou ik me aanbevolen 8 daagse reizen, met maar 2 reisdagen. Een andere vraag aan jullie is: kunnen jullie per seizoen ook een singles reis organiseren?? Ik ben benieuwd Hou me maar op de hoogte! Fremy ten Lohuis.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.