Allen maar lof. Ook de echtgenote was zeer behulpzaam en goed op de hoogte tijdens de reis.
We hebben een geweldige reis gehad met een super buschauffeur en zijn vriendin José. De hele reis is goed georganiseerd. Ik zou dit iedereen aanraden!
De reis was prachtig, de organisatie 100%, de chauffeur en zijn vrouw waren geweldig. Een rris om nooit meer te vergeten
De chauffeur en reisleidster ( Karel en Anja) deden het geweldig. Ze hadden het goed geregeld en dachten aan ieder. Kanjers.
Mooie reis met een fijn reisgezelschap. Veel gezien en mooie excursies. Zeer goed hotel met fijne kamers op acceptabele afstand van Opatija. Genoten van de highlights die deze reis met zich meebrengt. Eén minpunt en dit betreft de bus. Tijdens de terugreis viel er veel regen, waardoor de voorruit besloeg. De redenen; een kapotte verwarming. Weinig zicht voor chauffeur en passagiers. Tot slot: Ik hem mijn autosleutels laten liggen in hotel Icici. Karel heeft alles gedaan om daarbij te helpen. Ilja van uw kantoor is daar nu mee bezig. Ik hoop dat het lukt deze auto-/huissleutels terug bezorgd te krijgen.
Opbouw van programma prima vooral de laatste dag lekker rustig afsluiten met een boottocht.
Beide reizen behoren bij mij tot de top 10.
Het was een fijne vakantie met een prima reisleiding.
Mooie reis met mooie excursies Zeer goede en vriendelijke chauffeur! Prima hotel!
Was voor mij de eerste keer alleen op vakantie Maar goede ervaringen op gedaan Voor herhaling vatbaar bella speet
De reis bood voor elk wat wils, met een mooie balans tussen activiteiten en vrije tijd. Het hotel is een super keuze in alle opzichten.
Een goede en aardige chauffeur met veel humor die veel wist te vertellen over Oostenrijk.
Tot in de puntjes goed verzorgd.
Prima bus met zeer goede chauffeur/reisleider. Terplaatse op bestemming ondanks gewijzigde invulling een zeer geslaagd dagprogramma gehad. Ook terugreis was goed en waard om nor eens zo'n tocht te maken.
Mooie reis, maar de tocht door de rosengartenschlucht mag wel is beter omschreven worden, en niet alleen goede wandelschoenen. Tocht is zeer zwaar.
goed verzorgt een geweldige chauffeur , het hotel was netjes alleen ik had een klein kamertje wel108 treden op de 5 verdiepping
Ondanks het mindere weer zijn de programma s omgewisseld dat kwam goed uit.
Hele fijne chauffeur en reisleider
Prachtige dagen gehad! Jammer dat het toilet het op gaf, maar er werd daarom voldoende gestopt, Prima opgelost wel
Een mooie reis met een leuk gezelschap en een goede chauffeur, reisleiders en entertainer.
Alles is terbeekreizen heel goed geregeld.
Vele mogelijkheden om te wandelen in het prachtige Paznaunerdal en de goede toegankelijkheid van de liften in de hele omgeving.
Te veel van hot naar her . Het hotel was prima maar te massaal , prima van eten en drinken . Met name het ontbijt was erg rommelig en druk . De reis en begeleiding van chauffeur was prima!
Alles was formidabel georganiseerd
Geweldig! Van chauffeur Martin tot verzorging! Mijn complimenten!
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.