Het is de 1e keer dat ik een reis bij Ter Beek heb geboekt en ik ben erg tevreden.
Onze ervaring is prima; alles goed geregeld; fijne chauffeur die voor iedereen klaarstaat en er een gezellige week van maakt!
Goed verzorgd. Top chauffeur/ reisleider. Fijn, niet al te druk programma. Veel vrije tijd. Afwisseling natuur en cultuur erg prettig.
Jammer,dat er bij Henkell geen rondleiding was. Excursie bij klooster Eberbach viel erg tegen. En dan Gerrit uit Weerselo,geweldige chauffeur en reisleider.
Het was een goed georganiseerde reis. Zoals altijd.
Super mooie reis en hele goede chauffeur het was allemaal perfect we hebben genoten .
goede organisatie, mooie excursies. goed hotel. geweldig.
Mooie reis, prachtige natuur en schitterende oude stadjes. Goed hotel, vriendelijk personeel.Alleen de bedden waren aan de zachte kant.
Goed hotel, eten niet altijd goed, veel de zelfde groenten. Ontbijtbuffet voldoende
De chauffeur,/reisbegeleider was een kanjer. Alles werd zorgvuldig en voorkomend geregeld.
Verouderde bus, hotelkamers waren goed, behalve t slot vd kamer weigerde 4 keer, wat ik als vervelend heb ervaren.
Vakantie oke, maar bussen minder. Al 2 jaar achter elkaar pech onderweg!
De chauffeur kon goed rijden verder géén communicatie Wij zouden op de helft op de terugweg weg stoppen was na voorheen gezegd Dat kon Zutphen zijn Vlak voor de tijd zei de chauffeur ik ga niet naar Nijmegen, Ik ken de stad niet parkeren moeilijk ! Wij gaan naar Valkenburg Niet vragen welke optie willen jullie Daarna op ‘t eind nog 1 stop bij een benzine station Dit viel mij tegen Jose
mooie reis , leuke medevakantiegangers , goede chauffeur we hebben genoten
Ik weet niet of ik nog weer met jullie meega. Eten hotel ....zeer slecht.
Goede kwaliteit/prijs. Verrassend. Gunstige vertrektijden.. Hotel centrum erg belangrijk.
Dresden voor de 1e keer. Mooie interessante stad. heel mooi programma eromheen, werkelijk zoals omschreven in de reisgids. Het Dorint-hotel een echt 4 sterren hotel, met zeer uitgebreid ontbijt en diner. Maar een chauffeur/begeleider bepaalt ook de kwaliteit van de reis. En dat Theo, fantastisch gedaan.
Ik zou willen voorstellen om in plaats van 4 opstapplaatsen naar 2 tegaan en dan Tubbergen-v.d.Valk te kiezen want er gaat zoveel tijd verloren voordat de reis begint op de autobaan, we waren om 05.45 vertrokken uit Tubbergen 07.00 Oldenzaal en wij kwamen aan in Davos om 20.45 inclusief rust pauze dat vond ik vrij lang,misschien is hier iets aan te doen.
Mooie reis, goed hotel ver van centrum, goede gids in Wiesbaden, bezoek aan het klooster Eberbach had voor mij niet gehoeven want het heeft niets meer met een klooster te maken. In de middag van de derde en vierde dag had misschien nog iets ingelast kunnen worden. Het bezoek aan Henkell was leuk maar een rondleiding was nog veel leuker geweest.
Mooie reis Goede excursie’s Martijn onze top Chauffeur. Hotel zeer goed heel veel eten en goede en schone kamers.
Alles was goed geregeld, prima hotel. Vriendelijke chauffeur Hans.
goed verzorgde reis met mooie excursie. een tip voor het hotel is airco zodat het bij warm weer wat aangenamer is.
Vesting Koningstein vonden we matig. de 2 rondleidingen waren verschillend. De gids was absoluut niet boeiend (Duits in gebiedenwijs) Panometer Dresden was een hele mooie afsluiting. Andere excursies Meissen Bastei ..enz prima. En de chauffeur hoeft niet zo bescheiden te zijn (haha) Mag gewoon meer vertellen onderweg wat er te zien is onderweg.
Was een mooie reis en alles is goed verlopen
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.