Wij vonden het een prachtige reis. Maar ik vindt het niet leuk dat je op zondag vertrekt , en dat zondag en maandag alles dicht zat. Wij gaan maar 5 dagen . Jullie kunnen beter die reis van maandag t/m vrijdag doen. Verder was alles goed.
Alles was helemaal zoals verwacht. M.u.v. de bus die bij een beetje belasting een verschrikkelijke dreun geeft. Stap soms met hoofdpijn uit de bus. In totaal zitten we de helft van de tijd in de bus. ( was vooraf bekend) Ook werd er geklaagd over gebrek aan muziek mogelijkheden in de bus. Jammer. Karel en Anja hebben het fantastisch gedaan gedurende de hele reis. Vorige keer meer genoten door een betere touringcar.
Reis voldeed volkomen aan verwachting, Enige wat wij misten was muziek in de bus door kapotte installatie, Klein puntje voor verbetering, draai enkele filmpjes af gedurende reis over plaats bestemming, Installatie is aanwezig maak er gebruik van.
Kroatië is een mooi land en daar hebben we met deze reis volop van genoten. Onder begeleiding van leuke gidsen hebben we gezellige plaatsjes bezocht en voor ons, als natuurliefhebber, waren de Plitvice meren fantastisch! Karel en Anja zijn toppers! Ervaren chauffeur Karel bracht ons naar alle, soms lastige, plekken. Anja noemde zichzelf gekscherend de bezemwagen en was echt een verzorgende lieverd. Verbeterpunt voor Ter Beek: als de chauffeur, reisbestemming, hotels en gidsen tip-top in orde zijn, verwachten we dat eigenlijk ook van de bus (werkende radio, goede stoelen, oplaadpunten mobiele telefoon).
het was onze eerste reis met Ter Beek Reizen. Het voldeed zeker aan onze verwachtingen. Als onze gezondheid het toelaat gaan we zeker weer. Compliment voor de reisleiders Karel en Anja. groeten Mies en Riek
De bus paste niet bij deze lange reis radio deed niet de bus kun je wel voor korte reizen gebruiken zit plaatsen vond ik niet goed voor zoon lange reis chauffeur was klasse.
Was een bijzonder mooie reis goed verzorgd allemaal, goede en bekwame chauffeur man van de klok. Tevens was zijn partner mee met de reis en presenteerde zich als een zeer goede gastvrouw . Het enigste punt van kritiek is dat de muziek installatie in de bus niet werkte wat als ontzettend vervelend werd ervaren door de mede reizigers. Volgens de chauffeur was dit meerdere malen door hem aangegeven.
Wij hebben een prachtige vakantie gehad in Kroatië met een prettig gezelschap. De heen en terugreis zijn lang en waren helaas erg saai doordat de geluidsinstallatie niet naar behoren werkte. Het was stil in de bus, mensen verveelden zich en velen sliepen. Dit kan allemaal voorkomen worden door stemmige muziek dat de sfeer verhoogd. Helaas kon dit niet omdat de zaak niet voor elkaar was tot grote ergernis van zowel de klanten als ook van de chauffeur. Ook de werking van veiligheidsgordels en armleuningen liet te wensen over. Voor de chauffeur ontbrak er zelfs een binnenspiegel. Als dit goed bekend staand bedrijf zijn klanten willen behouden, dan zal, naast de uitstekend georganiseerde reizen, zeker ook de wat oudere bussen technisch in orde moeten zijn.
Veel gezien, leuke groep mensen en een fijne chauffeur en een super gastvrouw. Tip ( betere geluidsinstallatie in de bus. )
Onze 2e keer met Ter Beek Reizen. In 1 woord weer geweldig. Alles is prima verzorgd. Zeer goede hotels ook Qua ligging. Ruim en schoon. Zeer veel gezien en met Martin als chauffeur is het altijd weer een belevenis. Zeer ervaren en altijd met de juiste humor. Hij leeft echt voor Ter Beek. Onze reisleider Marko maakte alles compleet. Hij was humorvol en zeer ervaren en wist veel te vertellen. Ook de groep was gezellig. De reis naar Slovenië als land is geweldig en aan te bevelen. We zien al uit naar de volgende reis met Ter Beek.
Erg goed georganiseerde reis
prachtige reis met enthousiaste en prima chauffeur
Slovenië heeft rust en een prachtige natuur. Julische Alpen zijn geweldig. Sloveense kust bracht variatie in de reis. De gehele reis een deskundige chauffeur/ reisleider ( Martin) en gids ( Marco) gehad. Chapeau! Hotels ook prima. Al met al een mooie reis!
veel gezien geweldige chauffeur/reisleider en plaatselijke gids hotels, kamers, ontbijt en dinee's waren prima verzorgd in een woord een mooie vakantie zoals al onze trips met ter Beek reizen, ondertussen al wel z'n 15 keer. Bedankt.
mooie reis, veel gezien en goed verzorgd. De chauffeur deed zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Als er iets was moest je het bij hem melden zodat hij er iets aan kon doen.
Goede organisatie, mooi programma en heel veel gezien. En een prima chauffeur,en reisleider. De gids ter plaatste was goed onderlegd en had humor.
Alles klopte zoals beschreven in de reisgids Een en al lof en eer voor de chauffeur en gids die ons begeleid hebben op deze reis Hele goede hotels kwalitatief lekker eten nogmaals gezegd een perfecte vakantie.
Het was een hele mooie reis. Heel veel gezien. Ook de de chauffeur was erg goed. Ik zou deze reis direct aanbevelen aan anderen
De combinatie van bergen en kust is heel goed. Het waren prima hotels, buffet, kamers goed. Heel afwisselende excursies met goede gids. Contact met mede reizigers uit eigen streek is ook een meerwaarde. En een uitstekende chauffeur die goed reed.
Alles top geregeld.
Mijn ervaring met Ter Beek is super goed mede te danken aan de chauffeur & Reisleider Martin Ophoff een vakman in hart en nieren. Martin super gedankt voor de 10 mooie dagen die wij samen met jouw hebben mogen beleven. Een hartelijke groet Jannie van Duuren
Ik heb samen met mijn vriendin genoten van uw reis naar de Bloemen Riviera. Alleen bij de eerste tussenstop (overnachting) in Straatsburg verdiende niet de hoofdprijs. Verder hebben we een prachtige reis gehad met goede verzorging onderweg door de vrouw van de chauffeur. Alle prima Ter Beek ga zo door en wij melden ons.
Keurig verzorgd,
Interesante Reis' iets te grote groep. Chauffeur zeer professioneel en goed oplosbaar problemen persoon.
eerste keer alleen op reis. Is me prima bevallen, dus voor herhaling vatbaar. Een dingetje. In strasburg moesten we buiten het hotel gaan eten en dat vond ik ver lopen. Jammer dat we niet in het hotel konden eten.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.