prettig met mensen uit de omgeving en goede service
De touringcar was goed en de chauffeur uitstekend. De excursies waren voor mij het toppunt.Marcel ,onze gids kan van mij een 10 krijgen. Heel veel kennis, niets was te veel, maakte zich nergens van af,geweldige humor. Kan goed organiseren. Houdt zich aan de tijd Spreekt duidelijk. Het hotel was goed. Wordt bezuinigd op zeepjes enz, maar voor mij geen probleem. Als u onder reisbegeleiding verstaat degene die niet de gids is, dan zeg ik matig in het organiseren
Alles was prima in orde de verassingen waren erg leuk. Het weer was goed. Reisbegeleiding was uitstekend en het hotel ook niets op aan te merken.
Lange reis. Maar goed hotel en uitstekende chauffeur/reisleider. Excursies prima, maar Ischgl en Lech niet aan te bevelen, daar alles gesloten. Merano, Serfaus en Kuhtai zijn prachtig.
de chauffeur moet beslissen over het rouleren in de bus en de chauffeur mag meer vertellen onderweg
dag 1 heenreis koffiestop zeer slecht,tweede stop in Warburg niets te beleven. Overige aktiviteiten zeer matig Chauffeur Robert Slaatwas een echte gentel man Uitstekend geschikt voor dit vak.
Goede reisbegeleiding, Marcel de gids op Madeira was super.Erg enthousiast en weet veel van het eiland.
Prachtige reis.Heel goed hotel en een geweldige chauffeur. Gerrit Zwier.
Ik heb enorm genoten van mijn eerste busreis!Prima chauffeur(Peter.H.)Leuke groep (31) m.I.zou een grotere groep moeilijker worden.Prachtig land Andorra!Goede gids daar, Dini,alleen de excursie naar Carcassonne was te vermoeiend I.v.t. het kasteel! Ende Franse gids gooide me een beetje teveel met jaartallen en personen die wij toch niet kennen.Verder niets dan lof!
gezellige reis,goede plezierige en behulpzame chauffeur het was een leuke reis
medereizigers uit de regio,twentse gemoedelijkheid, prettige reisleider, evenwichtig programma voor elk wat wils lekker vacantie gevoel.
Douchen in bad enigste minpunt. (Moeilijke instap,douchekopbevestiging te hoog en bad te glad).
het was mooie reis veel gezien het was fantastisch en een geweldige chauffeur
Prachtige reis, Mooie excursies Heel goed Hotel en een geweldige chauffeur
Mooie reis. Eten hotel weinig variatie. Mooie natuur. Prachtige tochten met fantastische reisleider en chauffeur.
Vechttaler Jungs reis is voor 100 proc. Geslaagt. Hans de chauffeur was toppy toppy. Voor herhaling vatbaar. 2017 gaan wij weer mee. Ter beek reizen bij ons al jaren 100 proc.tevreden bedrijf.
We hadden Hemmo Dijkstra als chauffeur en reisleider,geweldig wat hij ons heeft laten zien,en verteld.
een aandachtspunt: excursies in plaatsen die nog geen opening van het seizoen hebben. Alle hotels, cafe's, en winkels dicht. Jammer. Misschien handig om eerst te informeren in betreffende plaatsen. Verder was het een en al lof. Geweldige chauffeur. groeten, Henk en Ans Kattier.
fantasties hotel, maaltijden mogen iets meer varieeren hele goede bedden ,prima doesruimte.Een steun aan de muur voor stevigheidis aan te bevelen,voor wat oudere gasten.Verderwas het eenbeetje drukke reis,met weinig vrije tijd. Maar verder hebben wij eenfantastise week gehad Lof aan Gerrit de chauffeur
Geweldige reisbestemming en aantrekkelijke excursies. Bij een verrassingsreis heb je geen voorpret en voorinformatie van de reis. Dat vond ik persoonlijk wel een nadeel. Gezien de leeftijdscategorie en mogelijkheden van de reizigers was een wat meer en concretere informatie over de excursie wel gewenst. Denk hierbij aan "Warburg en de Wilhelm Höhe"
prima verlopen reis ,deskundige chauffeur/reisleider.
Prima. Met schouffer. Gerit prima man
goei drukke reis met een super goei chauffeur gerrit zwier uit weerselo
uw chauffeur Hans een perfecte ambassadeur voor uw bedrijf vandaar een dikke 10. u ziet het, ik heb total geen op of aanmerkingen ik hoop in de toekomst graag nog eens gebruik te maken van ter Beek reizen. met vriendelijke groet, Geert Brink
Prima georganiseerde reis! Chauffeur is boegbeeld voor ter Beek! Alles keurig verzorgd.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.