Leuke groep. Prijs/kwaliteitverhouding aan de hoge kant!!
Het was een super vakantie. Prima begeleiding zowel chauffeur excursieleider en gastheer Jan van Ter Beek. Gezellige mensen. Voor herhaling vatbaar.
was een mooie reis maar moesten wel elke keer bijna het zelfde rondje rijden voor de excurcies goed hotel alleen het eten was culinair daar houden wij niet van grote borden weinig er op
De hele vakantie prima verlopen De 8 omdat in 2 plaatsen alles nog dicht zat i.v.m. het seizoen . Had dit voorkomen kunnen worden door een check ? M.vr.gr. Warnder kooij
Mooi gebied alleen Livigno en Glurns stelde niet veel voor. Daar zat je veel te lang voor in de bus.
Uitstekend verzorgde reis naar een zeer mooie bestemming.
prima verlopen, was mooi en gezellig
Onze reis ging naar Mayrhoven . Met de Vechtdaljungs uit Hardenberg. Geweldige belevenis met de muziekkanten - om nooit te vergeten.
Het was een geweldige ervaring in een prachtig land. In Oslo hadden wij wel een dag langer willen zijn. Heel veel lof voor Ferdinand, hij rijd vakkundig, weet zeer veel over het land en brengt het op een plezierige manier. Hartelijk dank voor alle goede zorgen.
Een fantastische reis gehad. Veel gezien. Zeer goede begeleiding van de chauffeur.goede hotels heerlijk eten.
Het was een fijne en goed georganiseerde reis. De chauffeur reed goed en voorzichtig en was schoon. De bus die we hadden heeft naar mijn idee een airco die niet goed werkt. Ik moest veel kuchen. De lucht was niet zuiver schoon naar mijn idee, mogelijk filter vervangen?
Chauffeur prima het eten in het hotel liet te wensen over vooral frisheid van het fruit en brood gids in andorra goed.
Na meerdere keren met zeer goede vakantie-ervaringen kan men niet anders dan positief zijn.
Het was uitstekend ,goeie rustige chauffeur prima verzorgd.
Alles zeer goed geregeld.
Prima, personeel van hotel wel vriendelijk maar te weinig ingedeeld voor de bediening van de gasten.
een hele fijne vakantie. Misschien een puntje voor jullie even uitzoeken of in de plaatsen die je bezoekt, of de winkels wel open zijn voor 24 juni. Dit was namelijk nu het geval in Lech daar was alles gesloten.
Exc te lang
De busreis duurde te lang
Het is een hele mooie reis. Hebben er van genoten. Maar jammer dat wij bij een groep niet welkom waren. Het was al de eerste avond in Duitsland al. Onze eerste reis met Ter Beek was direcht al een afknapper. Wij hebben ze links laten liggen en hebben ons met de anderen gasten goed vermaakt.
Het was een mooie vakantie,maar de bus reis was te lang. Andorra is erg mooi,maar 4 dagen in de bus met 800 km per dag en nog 2 lange excursies niet voor herhaling vatbaar
het was een hele mooie reis ,veel gezien gezellige club echt een aanrader
De excursies wat korte van b.v. van 9.30 -- 17.00 uur
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.