Mooie bus .Aardige chauffeur.mooie excursies , met deskundige begeleiding en uitleg over de cultuur,kunst ,gewoonten van de Kroaat.Door een goed Nederlandssprekende mevrouw.(Jelica) Het eten was prima !Minpunt het rouleren in de bus was minder dan wat ik met andere reizen heb ondervonden .
Mooie reis. Goed bevallen. Mooi eiland, goed hotel, goede gids.
Prima reis,goede chauffeur/reisleider en heerlijk weer. Fantastische overtochten vooral Oslo /Kiel een hele belevenis.
Mijn vrouw en ik hebben genoten van het geweldige mooie en robuuste Noorwegen! Met de complimenten voor onze chauffeur Ferdinand, die onze gids was en een geweldige goede chauffeur. Een reis om aan te bevelen in alle opzichten! Vriendelijke groet.
zeer goed
Mooie excursiereis, goede chauffeur. Tip voor de volgende keer: graag een gids die Nederlands als moedertaal heeft. De gids die wij hadden was een Kroatische die Nederlands heeft gestudeerd. Ze was niet slecht, maar af en toe toch de indruk van "wat bedoeld ze". De middagtocht naar Kastav mag wat mij betreft wel geschrapt worden, niets bijzonders. Nog een punt is de beenruimte in de bus, deze is vrij krap achter der chauffeurskant.
Het was in alle opzichten een fantastische reis
vormidabelle ervaring bedankt
Fantastische reis door een prachtig land. De terugreis met de Color Magic was een ervaring op zich. Uitstekende begeleiding door chauffeur/reisleider Ferdinand. Top!
Prachtige reis waarbij we veel hebben gezien onder de vriendelijke en professionele begeleiding van Ferdinand. Persoonlijk hadden we nog wel 1a2 dagen in Oslo willen blijven, er was daar ook zoveel te zien! De cruiseboot was wel het klapstuk van de reis na de mooie natuur in Noorwegen.
Het eerste hotel 3 sterren , het eten 2 sterren. 2 avonden hetzelfde eten. De volgende hotels waren goed. Het was een prachtige reis en de chauffeur/reisbegeleiding uitstekend !
De reis was pittig,maar geweldig.we hebben volop genoten. Onze chauffeur, Ferdinand is uniek en vol humor.
De reis naar Kirchberg was in een woord geweldig.
Super mooie vakantie gehad. Marcel de gids heeft ons zoveel laten zien en verteld! grandioos! hotel was TOP!! alle kamers hadden een geweldig uitzicht op de zee!
Erg tevreden met accomodatie, chauffeur en ruimte in de bus.
Reis perfekt geregeld en uitstekend verzorgd !!
het is altijd weer een leuke ervaring om met ter beek te reizen
De dagtocht naar Carcassonne viel tegen. De afstand van het hotel naar de plaats van bestemming was veel te lang (plm. 4 uur). De gids in Andorra hoorde zich zelf graag praten, geen succes.
Prima vakantie-reis
Wij hebben een fantastische reis geharnast Noorwegen vielen van de ene verbazing in de ander wat een mooi land is dat,de hotels waren goed ende terugreis op die boot was een belevenis.Het een nog mooier en luxer dan het andere.Het was in een woord geweldig en voor onze chauffeur alle lof.Firma ter Beek bedankt voor deze belevenis.
Genoten van deze fantastische reis. Goed georganiseerd en daardoor veel gezien van dit prachtige land. Goede stemming aan boord van bus en boot. Mede dankzij chauffeur en reisleider Ferdinand.
goede bus, fijne ervaren chauffeur, prima hotel kon schoner (bij aankomst gebruikte handdoeken op de grond stof onder het bed, geen schoon hoeslaken ) prima keuken en goed diner en ontbijt.
Wij kijken met tevredenheid terug naar deze mooie vakantie, alles was zeer goed geregeld. Een groot compliment aan de chauffeur
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.