Het was een hele mooie reis, we hebben erg genoten. Alles was goed geregeld, ook door Ferdinand. Het extraatje was wel dat Anda onze Gids in Ijsland was. Een erg gezellige en waardevolle gids!
Tijd in Praag was te kort.
een hele mooie reis ,veel gezien.ik ra ieder de reis aan. Peter zegt niet veel, maar een heel goede chauffeur. En verder was voor mij uitstekend goed.
We zijn al verschillende keren met u op reis geweest. Tot volle tevredenheid
Een voorspoedige, zonnige reis met een ervaren en deskundige gids/chauffeur hebben wij gehad. Hotel Birkenhof en Oberwiesenthal zijn een aanwinst in het programma.
geweldige gids in IJsland, zij heeft ons heel veel verteld van het land, natuur, geschiedenis enz. dit is tot nu toe de beste gids die ik bij mijn Ter Beek Reizen ontmoet heb.
Meer dan uitstekend! Beste reis ooit met ter Beek en buitengewoon hotel xxxxx i.p.v. xxxx De chauffeur kan veel meer en dat zou ik hem laten mermen ook.
Goed.
Gereserveerde plaatsen naar onze mening niet nodig. Deze mensen doen overal aan mee. Per telefoon kunt u niet beoordelen of het noodzakelijk is. Met vriendelijke groet, Fam Nieuwold
De gids was soms moeilijk te verstaan, haar Nederlands was voor ons niet zo geweldig. De heen- en terugreis viel wat zwaar gezien onze leeftijd 80 en 84 jaar. Volgende keer maar wat kortere reis nemen.
Goed hotel maar het eten niet warm genoeg en de consumpties te duur ! Graag zou ik zien dat de chauffeur wat behulpzamer zou zijn ! Voorbeeld oa er waren verschillende oudere mensen aan boord die geholpen moesten worden met uitstappen koffers naar de kamers ect en we zouden zien dat hij tijdens diner en brunch ff vertelt wat de bedoeling is voor de dag wat we gaan doen en vooral de tijd en niet naar boven moet om in de papieren te kijken wat er gebeurd de volgende dag ! Wat boottocht betreft je kon bijna niet door de ramen kijken ! En voor diegene die niet konden wandelen om de plivitsmeren te bekijken hadden hier eigenlijk niets aan hebben er dan ook weinig van gezien ! En de bus , mooie bus maar achterin stik je de moord zo warm en voor in de bus hebben ze het koud , airco beter afstellen en vertellen dat de mensen die het koud hebben de schuiven dicht moeten doen zodat achterin de bus het aangenamer word !
Het was een hele mooie vakantie, heel gezellige groep veel gelachen, het Park (de meren van Plitvice) vond ik geweldig,met Karel konden we het ook goed vinden, Klappa deed het ook heel goed, ach het was gewoon een mooie vakantie!!!! enigste nadeel was de afstand Gr.
Goede reis heel mooi
Geweldige begeleiding , toppie gids en chauffeur , mooie excursies , zeer goed hotel met prachtige ligging., rustige omgeving.. Een reis die zeer aan te bevelen is, vooral omdat je opgehaald wordt en vooraf dus niet nog met je bagage moet sjouwen.
door mijn gezondheid heb ik helaas niet aan alles kunnen deelnemen doch mijn vakantie was geslaagd ik zal dan ook u onderneming bij iedereen aanprijzen extra compliment voor de chauffeur voortreffelijk groetjes jan-hermien rorink
Zeergoed
Fjorden van Noorwegen 9 dagen, Dit was een geweldige reis, heel veel gezien en super genoten samen met mijn moeder. De bus was een luxe heb heerlijk gezeten met mijn lengte is dat wel eens anders. En voor onze chauffeur FERDINAND een hele dikke pluim, wat heb je ons veel verteld en laten zien GEWELDIG. Wij wensen jullie heel veel succes en hopelijk tot een volgende reis. Groetjes van Marion en haar moeder.
Het diner binnen het hotel werd als zeer eentonig ervaren. Alle dagen koude salades sprak mij niet zo aan. Behoefte aan warme groenten en meer variatie. Ontbijtbuffet prima! Evenals de reisbegeleiding en de hotelkamers. Prima bedden, keurige badkamer en schoon.
ik heb geen klachten goed verzorgd
fijne bussen veel mensen uit twente en niet teveel opstap plaatsen
Was een mooie reis, maar na de verhalen, die ik hoorde had ik iets andere hotels verwacht.
Heen en terugreis waren zwaar in verband met lengte (veel uren) Maar we begrijpen dat het niet anders kon. We hebben genoten van deze vakantie, we vonden het helemaal GEWELDIG.
Meerdere mensen vonden tabakmuseum tegnvallen. Verder prima vermaakt..
Om kort te zijn: De groep was 1 familie.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.