Een mooie reis, en een goede en vriendelijke chauffeur.
voor het eerst alleen op reis ging prima goed opgevangen fijn gezelschap erg goede chaufeur robert druk progamma polen is een mooi land
Deze reis zou ik niet aanbevelen. Het hotel lag te ver van het centrum, waar overigens niks te beleven viel.Ik vond dit meer een wintersport dorp, dat 's zomers slaapt. De excursies vond ik matig. Praag en Karlsbad waren wel prima. Ik had de indrukdat deze reis niet"äf"was.
Ik had in Krakau graag wat meer vrije tijd gehad om de stad op m' n gemak te kunnen bekijken of een museum te bezoeken. De tocht door de bergen naar Zakopane duurde erg lang en toen we er waren kregen we 3 kwartier om door een soort zeer drukke Kalverstraat te lopen. Had voor mij niet gehoeven. Het was een druk programma, maar wel de moeite waard,
We hebben een geweldige mooie reis gehad. Goed verzorgd. Een prima buschauffeur/reisleider. Hij nam alle tijd voor ons. Wij persoonlijk zelf hadden graag wat meer tijd voor ons zelf willen hebben. Het programma is te vol.De gidsen namen zoveel tijd in beslag ze vertelden te uitgebreid. Met name de gids in Krakau daardoor bleef er te weinig tijd over om wat meer te zien van krakau. Dat vonden wij jammer. Tevens is het in de zomermaanden heel erg druk (hier kan niemand wat aan doen). Maar wij hebben veel gezien. Kortom het was een fijne reis.
bz leuke buschauffeur deed alles om iedereen het naar de zin te maken
Zoals gewoonlijk hadden wij een prima deskundig chauffeur/reisleider. Het geheel was uitstekend verzorgd. Elke vraag werd opgelost door de reisleider Robert Slaat. Robert vertelde dat dit zijn eerste reis was met deze reisbestemming, hetgeen niet te merken was. Hij had de reis uitstekend voor bereid. Maar zoals gezegd dit is ook wat wij gewoon zijn bij Ter Beek Reizen.
Het was een hele fijne reis met een leuk gezelschap en een goede chauffeur. Bij de opstapplaats zou de chauffeur misschien aan kunnen geven dat de achterbank besproken is. Wij wilden achterin gaan zitten (stond ook in onze reispapieren) maar hier zat al een stel die niet wilden dat wij er bij gingen zitten hoewel er ruimte genoeg was. Ze waren beide aan de raamkant gaan zitten met alle bagage tussen hen in. Ze gaven aan op de achterbank te willen gaan liggen om te slapen mochten ze daar behoefte aan hebben.
Fijne reis gehad prima chauffeur (RobertSlaat)reisleider, goede hotels, veel gezien, indrukwekkend auschwitz om nooit te vergeten , en de zoutmijnen hoe krijgen ze het voor elkaar. deze reis is echt een aan rader,
Mooie rustige vakantie met een goeie chauffeur maar ook als begeleiding.
Prima verzorgde reis.
Echt heel goede vakantie bestemming. Helaas was de dag Dresden een dag met veel gesloten musea. Keuze excursies was heel interessant. De chauffeur deed geweldig veel boven wat je zou mogen verwachten! De reis was beter dan je zou mogen veronderstellen. Het samenstellen van de reis is vakwerk geweest.
Het was een prima reis.Een voortreffelijke chauffeur die alles rustig uitlegde. Hij was een kenner van de streeken dat was ook te merken. Het was al met al eenj mooie reis. Het is wel zwaar voor mensen die slecht lopen.
Een hele mooie reis. De boottocht was geen succes, afgezien van het slechte weer vonden wij de boot veel te klein, weinig bewegingsvrijheid. Bovendien bij mooi weer geen mogelijkheid bovendeks te gaan. Een hele lange reis in een dag. 's Morgens twee uur eerder vertrekken uit Filzmoos lijkt ons beter, zelf waren we pas om 00.30 uur thuis. Misschien ook de terugreis in twee dagen. Graag verplicht wisselen van plaats in de bus. De laatste opmerkingen zijn geen zware kritiek, maar aanbevelingen om over na te denken. Wij hebben erg genoten van de wandelingen en de schitterende natuur. Wij komen volgend jaar graag terug.
Geweldig.vertrouwde vriendelijke Begelijding.groetjes aan Robert hij deed het super. G c h au
Gezellige en rustige reis.
Goede reis en zoals altijd zeer goed verzorgd.
De reis was prima georganiseerd. De chauffeur/reisleider Hemmo Dijkstra verdiend een grote pluim. Kent de regio perfect en geeft een veilig gevoel in de bus. Is zeer betrokken en sociaal. Misschien eens nadenken om de wolfgangsee excursie te vervangen voor iets anders. Reis is ver tov van wat je krijgt. De bootreis is in een te kleine gammele oude rotboot. Voor het overige prima reis.
Fijne reis, veel gezien, prima chauffeur.
Nieuwe reis heel mooi gebied keuze of wandelen of met de bus wij zijn hoog de bergen ingeweest.pittig ontzettend mooi de watervallen de hangbrug de gletsjers het ijspalijs Het hotel lekker eten .Hele goeie chauffeur legde alles goed uit Deze reis is aan aan te bevelen Hartelijk dank.
Super reis met een uitstekende reisbegeleiding!
over het algemeen goed. allen boot wolfgangzee zeer matig. vertrekdag telaat vertrokken. had 2 uur eerder gemogen.Veel telaat thuis. Verder een mooie reis olv een goede chauffeur cq reisleider
Geweldige reis, prima chauffeur/reisleider/gids.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.