alles netjes verzorgd en geregeld!
Het was een mooie reis.Erg jammer dat weining van de Krimmerwaterval hebben gezien .Fijn dat we de hele week een nederlands sprekende gids hadden.We haqdden een prima chaffuer .
Leuke reis, Helaas zonder veel sneeuw. Prettige en goede chauffeur en leuke gids.
Hele leuke groep en geweldige chauffeur. Een oud hotel maar heel gezellig fam hotel.
Geweldige georganiseerde reis,het succes van deze reis is mede de danken aan de chauffeur Robert en de reisleider Luuk.Uitstekend hotel.
Mooie reis,veel gezien ,leuk gezelschap en Robert is een prima chauffeur en Luuk een geweldige gids. We hebben genoten. Groetjes
Goede chauffeur en reisleider, hotel goed prima eten, personeel heel erg vriendelijk. Leuke uitstapjes goed alternatief aangeboden bij het niet kunnen doorgaan door werkzaamheden van een excursie. Hele leuke en gezellige vakantie gehad alles prima verlopen.
Alles goed verzorgd. Fantastische chauffeur-reisbegeleider en de gids ter plaatse. Hotel was niet helemaal ingesteld op suikerpatiënten. Deden wel hun best. Bij inschrijving was diabetes nog niet bekend.
mooie reis met goede chauffeur en reisleider en goede verzorging met een groep gezellige mensen .
Tweede busreis bij ter Beek. Goed bevallen. Naar de watervallen van Krimmler waren we liever wat eerder gegaan zodat we ze ook bij daglicht hadden kunnen zien. Dus wat minder lang in het museum van die Hohe Tauern. bv. geen georganiseerde rondleiding. Dit keer kwam het door de weeromstandigheden wel goed uit.
prachtige reis, geweldige chauffeur die nu al zij sporen verdiend heeft, vriendelijk , behulpzaam, voorkomend . zeer goede gids , prachtige excursies . kortom het was een heel leuke vakantie en dan niet op de laatste de geweldig leuke groep die we hadden.
Hotel verdient geen 4 sterren. Is geen standaard voor Ter Beek, ben anders gewent
Het was een fantastische reis. De chauffeur was in een woord geweldig. correct, keurig, gezellig, muzikaal. onze gids was ook gezellig. We zijn jaren geleden naar Berlijn geweest.
Het was een hele mooie reis ,om echt de mensen aan te raden ,veel gezien.het kan niet beter, en een heel goede chauffeur robert en een goede gist Luuk uit Tirol.
Top vakantie. Chauffeur was heel gezellig .
We hebben een hele mooie en gezellige vakantie gehad .
Mooie verzorgde reis. Afwisselend programma. Goed hotel.
De reis is prima georganiseerd. Reisdagen zondag is perfect ten aanzien van de drukte op de weg. De chauffeur heeft zijn uiterste best gedaan om er een leuke reis van te maken, en dat is hem gelukt. Ook het omzetten van het programma ivm het weer. Super
Heel goed verzorgd, op alle fronten. Gevarieerd/afwisselend excursieprogramma. Hotel is 4 sterren waard. Waarom een 9? Een 10 lijkt misschien overdreven. Maar er valt niets op aan te merken.!! Top.
We hadden een geweldige week met een prima chauffeur/reisleider
Zoals iedere reis zeer goed verzorgd. Een hele fijne en mooie reis met leuke reisgenoten en geweldige chauffeur.
Zeer goede reis , prima begeleiding, goed en schoon hotel en prima zitplaatsen bij concert.
Was fijn geregeld alleen beetje weinig been ruimte maar verder prima
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.