Goed verzorgde reis.
Goed verzorgde reis, prima begeleiding. Jammer dat het hotel geen gelegenheid had om 's avonds onder het genot van een glaasje gezellig samen te zijn. In de directe omgeving vonden we op advies van Hans Veltmann een prima "bruin"cafe.
We kunnen terugkijken op een fantastische week,ook de chauffeur verdient een pluim,hij was tevens een muzikant hij speelde accordeon,geweldig,we gaan volgend jaar zeker weer mee.
Het was een geweldige reis en de buschauffeur verdient een 10 ,maar een hotel was helemaal niks. Maar we hebben ter compensatie een lunch gehad en dat was prima
een heerlijke vakantie, we komen al 6 jaar in tarrenz in gurgtalerhof fantastische mensen, een minpuntje vind ik het rouleren in de bus,en zag in het vakantieboek dat het vrijwel dezelfde excursies zijn dan in juni,want sept gaan we ook,maar al met al een fijne vakantie gehad
Hans Veltmann , fijn in omgang , goede chauffeur.Hotel was goed , het eten geweldig .1 minpuntje: velen van ons zouden graag een keer een soepje voor het eten..Dat is ruimschoots goedgemaakt bij Ensing!Mooie excursies. mooie steden , goed weer , gezellige mensen.Heerlijke week gehad.Hans Meijer .
Het was in een woord een geweldige vakantie, niet de goedkoopste wel de beste!!!!
De reis was erg gezellig, ook qua muziek. Bertus was een zeer plezierig en deskundig buschauffeur. Het hotel was zeer goed. Tevens had ik het geluk dat er zoveel gezellige medereizigers waren.
verrassende verrassingsreis 2017{bestemming verrassing), we hebben er al meerdere gemaakt maar deze reis is een topper super snelle ronde excursie,prachtige natuurtochten enz. goed hotel, AANRADER.
Deze Verassingsreis naar Luyembrug was perfec geregeld. Volgende keer weer,zeer tevreden.
Super vakantie.Prima chauffeur Mooie omgeving. Prima hotel.Hebben genoten van alles.
Mooie zorgeloze reis, goede reisleider en goede reisgenoten. Sommige hotels, bijvoorbeeld die in Fort Williams en in Edenburg waren minder van kwaliteit.
Weer een geweldige vakantie gehad met een zeer ervaren chauffeur. Echt de binnenlanden van Schotland gezien. Een hele leuke groep. Wat een lol hebben we gehad. Mede namens Janny van Eden-ter.
Ter Beek Reizen mag zich gelukkig prijzen met zo'n chauffeur/reisleider. Hemmo maakt de reis 100% compleet. De gids in Praag: dat mocht wel zo. Tip: graag wat meer tijd in Karlovy Vary.
Fijne gezellige mooie en goed verzorgde reis. Heel mooie omgeving. goede en deskundige chauffeur.
Wisselend. Twee hotels waren prima, een slecht hotel. Ontbijt en diners waren matig tot goed. De lunch bij vd Valk als compensatie was een goed idee. Gretna Green had voor mij niet gehoeven. De gidsen waren geweldig, maar in York was de tijd te kort. We hadden graag langer in York willen blijven en ook een bezoek aan de cathedral willen brengen.
Een compliment voor de reisbegeleiding.
Wij hebben het geweldig mooi gehad Martijn is een heel goede chauffeur en reisleider De volgende reis word zeker weer bij jullie geboekt Vriendelijke groeten Marinus en Ineke Michorius
De reisbegeleiding was uitstekend hoewel het weer niet meewerkte, heeft de chauffeur zijn uiterste best gedaan om dit te compeseren.
Mooie reis! Martijn was een goed chauffeur en begeleider. Lange dagen maar veel gezien!
De reis was goed. We hadden kunnen weten dat het een heel erg duur land was. Het is zelfs nog duurder dan Noorwegen. IJsland moet oppassen dat het zich niet uit de markt prijst doordat het veel te duur is.
Het was een geweldige reis. Veel gezien en gehoord. We hadden een geweldige chauffeur. Die maakt een mooie reis compleet.
Het was erg prettig reizen, fijne bestemming, mooie excursies, goede en gezellige chauffeur, maar we zijn niet anders gewend van ter Beek Reizen.
Prima reis en organisatie.Uitstekende reisbegeleiding van Martijn Droog..Hotelkeuze ged.minder gelukkig.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.