We hebben een prachtige reis gehad met een hele leuk groep medereizigers een fantastische chauffeur (Peter) en een prima reisleidster (Diny)
Wij zijn heel tevreden over deze georganiseerde reis, mede door de chauffeur, die zorgzaam omging met zijn reisgenoten.
Prachtige reis, alleen leek de gids de eerste paar dagen ook een verkoopdemonstratrice
Degelijk en goed
de buschauffeur Peter was behalve chauffeur een lieve behulpzame gastheer, wat de hele reis een bepalende rol heeft gespeeld.
mooie verrassing reis ga zo door
Het was geweldig Leuke en goede reisleiding ,en Chauffeur
Uitstekende begleiding [ 10 ] Helaas was het wandelen voor ons beiden niet mogelijk. In overleg met de riesleider hebben we een mooie vacantie gehad.
Prachtige reis .Veel gezien en beleefd. Hotels van zeer slecht tot uitstekend .Reisbegeleiding dominant en onvriendelijk.
Naar altijd auto-en vlieg-vakanties te hebben gedaan was dit voor ons de eerste bus-& cruise-vakantie naar de fjorden van Noorwegen met ter Beek reizen & buschauffeur/reisleider Ferdinand Korpel welke een grote pluim verdienen.!! Wij hebben dan ook in deze periode meer gezien en genoten dan wat wij hadden mogen verwachten en bevelen deze reis en organisatie iedereen aan.!!
HELE MOOIE REIS,HET WEER ZAT SOMS TEGEN,MET REGEN,DE BEGELEIDING VAN DE CHAUFFEUR/REISLEIDER WAS ZEER GOED,EEN FIJN HOTEL WE HEBBEN EEN PAAR PRACHTIGE WANDELINGEN EN EXCURSIES GEMAAKT,EEN ECHTE AANRADER.
Wandelreis is goed bevallen ,weer heb je niet in de hand . Prima chaffeur een goed en gezellig persoon .
Prachtige reis ( heel veel gezien en leuke informatie ) met n hele goede chauffeur / reisleider : Ferdinand Kolper
wandelreis Galtur geweldig per ab uis verkeerde reis aangevinkt kon het niet meer wijzigen'sorry
Ohhhhhh Wat geweldig!!!! Heerlijk genoten!! Alles was perfect! Eindelijk moet zelf meemaken. Echt een aanrader. Ferdinand als buschauffeur....toppie 😎
Prachtige vakantie naar Noorwegen die ons naar grote hoogten en diepe dalen heeft gebracht en waar wij alleen nooit zouden zijn gekomen. Intensieve reis met gelijk gestemden namelijk natuurliefhebbers. Een uitstekende gids/ chauffeur die er voor zorgde dat de gasten zich nergens druk over hoefde te maken waardoor er onderling leuke contacten zijn ontstaan. Hartelijk groet, Ben en Marian Huiskes
zeergoed. Ferdinand een geweldige man;wij wensen hem en zijn meisje nog vele gezonde jaren;groetjes miny gerrit.
Ik heb enorm genoten van een fantastische reis door Noorwegen. Wat een prachtige natuur. Mooie excursies en een erg goede chauffeur / reisleider. Ferdinand weet veel van het land en weet daardoor ook op de mooiste plekken te komen. Echt een top reis. Een aanrader voor iedereen die het land een keer wil bezoeken.
Heel tevreden over de indeling van de reis. Voldoende stops om de benen te strekken, vaak op mooie plekken. In korte tijd heel veel gezien van het land. Reisleider/chauffeur Ferdinand was buitengewoon kundig en vooral zorgzaam voor de groep. Zorgde er voor dat iedereen wist waar hij/zij aan toe was. Echt geweldig!
We kijken terug naar onze prachtige reis Dresden, we hebben heel erg genoten. Alles was goed geregeld. TOP.
Een fantastische georganiseerde reis met een zeer bekwame chauffeur/reisleider Hans Veldman. De excursies waren zeer goed voorbereid en intresant. Voor herhaling vatbaar.
De reis is ons goed bevallen.De drankjes bij avond eten moesten we wel zelf betalen. Kan dit in de toekomst wellicht anders? Misschien iets duidelijker omschrijven in de brochure.
Het was een zeer geweldige reis,het Hotel was geweldig het eten was prima, de chaffeur was goed. Alles was prima.
Een groep van 48 personen vind ik te groot, vooral met rondleidingen met een gids hadden wij wel 2 gidsen mogen hebben.De ene gids kan dan een rondleiding maken met de langzaam lopers en een kortere route nemen en de andere gids kan dan de rest van de groep meenemen. Wij moesten nu iedere keer wachten op de mensen die een eind achter liepen voordat de gids zijn verhaal kon doen. En volgens mij werd de rondleiding nu dus ook korter. Gelukkig wist chauffeur Peter Droog heel veel van Dresden en omgeving zodat wij van hem nog veel info hebben gekregen.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.