Wij zijn zeer tevreden zoals we van ter Beer gewend zijn.
prachtige reis naar een mooi deel van Oostenrijk Hotel was uitstekend en de excursies waren ook geweldig
Een goed georganiseerde reis met veel stops voor koffie met gebak lunch, bezichtingen, tussendoor naar toilet; Maar vooral 'n uitstekende chauffeur tevens reisleider; kwaliteit ook op die leeftijd!!!
het was een mooie en een gezellig reis.
Evenals onze vroegere reizen met ter Beek was deze Polenreis echt een openbaring en geeft een goed beeld van de positieve veranderingen in dit land met uitzondering van de politieke opkomende dictatuur.
Excursie naar auswitch. Veel te kort. Was gepland van 10 tot 12 uur. Stonden met groep om 10 uur bij de ingang. Na de controles om binnen te komen (duurde nog. 35 min.) was er amper een uur over voor de rondleiding in auswitch. Toen nog met de bus naar Birkenau. Amper 20 min. Tijd. Dit vond ik erg jammer. Had graag iets meer tijd gehad. Is misschien aan te passen voor een volgende reis. Entree is best duur. Voor deze korte tijd die ons beschikbaar was
fantastisch reis, heel veel gezien de chauffeur was geweldig, gaf veel informatie goede adviezen zelf op zijn vrije dag. het hotel wat minder, douchen in bad was voor ons niet handig, het warm eten eenzijdig!
Goed verzorgt primachauffeur
Veel gezien van Polen. Prettige begeleiding ! De reis voldeed aan onze verwachtingen.
De reis vond ik prima alleen het verblijf in auswitch en birkenau vond ik te kort.
De excursie naar Auschwitz was te kort,de gids vertelde terwijl de helft vd.groep nog in de andere ruimte was. Dit was onze eerste reis met ter Beek,het was allemaal prima geregeld,en uitstekende hotels.
De reis voldeed aan de verwachtingen met een goed gevuld programma. de ingehiuurde gidsen waren kundig en enthousiast. De excursie bestemmingen Wieliczka en Auschwitz worden overlopen door bezoekers waardoor de rondgang erg haastig moest door de druk van de daar zijnde gidsen. Onze chauffeur was super!
Prachtige reis met super excursies. Nette chauffeur en perfecte bus. Excursie naar Auschwitz had wat langer gemogen en een nl talige gids in de Zoutmijnen is aan te bevelen. Verder alleen maar LOF !!!
Wij hadden niet verwacht dat Polen zo mooi zou zijn. We hebben prachtige steden bezocht. Fijn dat er ook stadsgidsen waren, die ons heel veel hebben verteld. We kregen zo een ander beeld van Polen .
Ik ben van plan om contact op te nemen met ter Beek over de kwaliteit van het viersterren hotel. Ik heb bepaalde negatieve ervaringen die ik graag mondeling wil toelichten. Dat praat makkelijker dan per mail. Vr gr Nolda Leurink.
Deze reis kan ik iedereen aanbevelen: comfortabele hotels, prima eten, informatieve en interessante excursies o.l.v. een bevlogen en deskundige gids, goede touringcar met een aardige en betrokken chauffeur. Kortom: ter Beek Reizen heeft alles goed voor elkaar en heeft mij een onvergetelijke vakantie bezorgd!
Het was fantasties zeker weer met Ter Beek
Prettige medereizigers. Veel gezien. Ontspannen vakantie. Verheug me op de volgende reis.
Een onvergetelijk verblijf
Een verzorgde, goed georganiseerde excursie-reis. De chauffeur-reisleider informeerde ons niet alleen over de bezienswaardigheden onder weg, maar communiceerde ook prima over de dagindeling met bijbehorende activiteiten,de reistijden waaraan hij zich moest houden, de pauzes, enz. Daarnaast had hij belangstelling in zijn reizigers door telkens te vragen of alles naar wens is. Een goede service was ook dat de door de chauffeur/reisleider - Robert - gemaakte foto's toegestuurd zijn.
Dit was mn eerste keer en ik heb het als goed ervaren
geweldige ervaring genoten ondanks het wat mindere weer.alle lof voor Karel
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.