Goede ervaring leuke en goede chaufeur.
De catering in de bus was prima verzorgd!! Gezellige week gehad.
Het was een goed verzorgde reis met een geweldige chauffeur. Het nieuw gekozen NH Hotel was prima. Ook de rondleidingen met gids Paul waren fantastisch.
een gezellige vakantie gehad!!
Wij wisten vooraf niet dat er in Oostenrijk in het hotel gerookt mocht worden. Daar hebben wij als niet rokers erg veel last van gehad. Als we dat hadden geweten, hadden we een andere reis geboekt. Bij de meeste dagexcursies vonden we dat we te lang in de bus zaten. Maar het was een voortreffelijke reis en de Almabtrieb was heel leuk om mee te maken.
Heel goede verzorgende reis met een leuk en gezellige mensen.
Prachtige reis, zeer goed hotel,goede en bezorgde chauffeur. Mooie excursies en hele leuke stadjes gezien. Een geslaagde vakantie.
we hebben veel gezien dat was oke min punt was dat het eten in het hotel niet te warm was
Wij hebben heerlijke onbezorgde, en goed verzorgde dagengehad
Prima reis, goede chauffeur, reisleiding in Berlijn prima!
De lichttour is ons erg tegen gevallen. De dagtoer naar het spreewald vonden we erg ver, hadden liever iets meer van Berlijn willen zien, b.v. Armoede die zich buiten het centrum gedeelte aanwezig is. De gids (Paul) vonden we erg goed.
Alles goed gergeld
Het waren fantastische dagen, met een zeer goede en zorgzame chauffeur, die het iedereen naar de zin wist te maken Gerrit nogmaals bedankt
Klasse! We gaan graag nog een keer mee! Chauffeur/reisleider krijgt 10 voor alles!
Dank zij Peter en Ter Beek reizen was dit een vakantie om nooit te vergeten! Alles goed geregeld! Veel gezien, genoeg pauzes tijdens reizen, prachtig hotel.
uitstekende vakantie
mooie reis.heenreis te lang in de bus tot de volgende stop.terugreis veel beter.
Het cijfer 9 zegt al meer dan genoeg. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
Bertus en Rieky we hebben een prachtige week gehad, In Tarenz.Een mooi programma, schitterende natuur, en mooi weer. Veel gezelligheid. De verzorging in de bus was prima. Wij willen jullie er ook een tien voor geven. Het hotel was prima en lekker eten.
Het was een mooie en gezellige reis.
de eerste keer met Ter beek gereisd..en beslist niet de laatste keer. geweldige vakantie gehad
We hebben een geweldige vakantie gehad met een super chauffeur.
Dit was mijn 13de vakantie in 5 jaar met Ter Beek Reizen (buiten de dagtochten) en ik ben ook nu weer erg tevreden. Het hotel is zeer luxe en het eten geweldig. De chauffeur is zeer vriendelijk en zorgzaam. De excursies zijn bij de totaalprijs inbegrepen en tijdens de vakantie hoef je zelf niets meer te regelen. Echt lekker ontspannen op reis!
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.