4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne reis,met prachtig weer verrassingsreis noord Duitsland

• Reisbestemming Anders

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige bestemming met mooie tochten en treinreizen. Hotel keurig netjes. Maaltijden wat sober en met name de warme maaltijden. Vlees weinig smaak, soms gewoon gekookt zonder kruiden of zout.Weinig of geen extra's. Toetje een te kleine hoeveelheid.Meerdere keren zelfde groente, wortels en vervolgens 2 keer wortelsoep en dat van de 7 maaltijden. Reisleider heeft alle moeite gedaan om dit te bespreken en op het laatst was het eten wat luxer.Sober klein papieren servetje bij de maaltijden. Wat dit alles betreft leek het geen 4 sterren hotel, maar meer 3 sterren.Andere zaal met gasten kregen luxe stoffen servet. Of die meer betaald hebben? In Gronau afscheidsdiner was super. Jammer dat dit in Zwitserland zoveel minder was. De bus was deze keer wat gedateerd, te merken aan de stoelen. Vorig jaar luxere, fijnere stoelen.

• Reisbestemming Davos & Zwitserse treinen – 8 dgn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reis was zeer goed. Chauffeur zeer goed. Hotel accommodatie goed Ontbijt goed. Warme maaltijd eerste dagen zeer matig na klagen van de chauffeur werd het iets beter maar niet zo als we van Ter Beek gewend waren in vorige reizen. Afscheid dinner zeer goed.

• Reisbestemming Davos & Zwitserse treinen – 8 dgn.
  • Excursies N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vond de rondleiding en verblijf in Wenen wel vermoeiend had ook te maken met leeftijd en zeer hoge temp. wil je in een stad wat zien moet je goed mobiel zijn. Concert Rieu maakte veel goed. toch blijft het gevoel,4 dagen reizen voor 2 dagen Wenen aan te raden is. Maar hebben toch genoten van het totaal.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prachtige vakantie gehad alles naar wens!! Prachtige camping. Mooi gezelschap samen heel gezellig gehad!

• Reisbestemming Chalet vakantiereis Karinthië - 10 dgn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Even een opmerking we waren meer als tevreden over het ontbijt en diner. Voortreffelijk. Tot onze verbazing was het lunchpakket voor de terugreis van 5.00 eoro ver beneden pijl. 4 sn. Oud cassinobrood zonder boter, waarop kaas plus worst tussen 2 sn. Wel was er een pakje drinken, appel, sinaasappel en milka- Leochocola bij. Plus dat de verpakking naarvernand was. Hopelijk kunt u deze blaam voor de volgende reis voorkomen.JAMMER!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne reis. Mooie excursies. Zeer goede chauffeur. Leuke groep mede reizigers, we hebben er echt van genoten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede reis een prima chauffeur prima hotel en heel goed Weer en wat wil je nog meer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

It was a very well organized holiday I have never been on a bus trip before and I was very impressed with the way everything was handled hotel food and the service the The bus driver was attentive organized and informative there was only one problem our room was ordered for two persons bed meaning to bed but there was one bed and one sofa that was very hard and hard to sleep on so we did make a change and the reception was very accommodating and I got a room to myself with a single bed neither one of us could sleep on the sofa I was very thankful for that all in all it was a great trip I loved Austria thank you

• Touringcar N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke reis, leuke excursies m.n. paardekoetsrit over Luneburger heide en stadsrondrit Hamburg. Hotel was goed, kwaliteit eten ook goed doch wat uitgebreider was leuk geweest m.n. b.v. saladebuffet erbij. Chauffeur Gerrit was top, zorgde prima voor alles, einddiner Ensink was super.

4 sterren: goede service, goed behandeld

uitstekende begeleiding rondom; fijne sfeer met medereizigers; goede keuze excursies ; voldoende tijd voor geplande uitstapjes

4 sterren: goede service, goed behandeld

prachtige reis. goeie en rustige chaufeur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen gezellige groep. Hotel geen bar, geen dessert buffet , niet in een centrum van een leuk plaatsje maar in een dorp met 5 huizen en een boerderij verder helemaal niets . Chauffeur kan goed rijden. !!!!.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend hotel met bijzonder uitgebreid en gevarieerd ontbijt- en dinerbuffet. Zeer goede en behulpzame chauffeur. Interessante excursies, maar een iets te druk excursieprogramma. De dagtocht naar Praag bleek voor veel mensen te lang. Vervangen door (halve) dagtocht naar Dresden of Leipzig?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige reis en een prima chauffeur (Gerrit) De scheepsliften kunt u beter laten vervallen

Overnachting hotel 10 Wenen 8 Wij zijn in zijn totaliteit zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hotel Park Inn in Neumarkt was prima, een 9. Chauffeur/reisleider Peter was ook fantastisch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor zo’n grote afstand had de reis 1 of 2 dagen langermoeten duren. En op de open dag hadden ze ons een hele andere plaats bij Andre Rieu aangewezen. Recht voor het podium, nu zaten we aan de zijkant op de bovenste rij. Dat hadden we niet verwacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De beenruimte aan de linker zijde van de bus was voor lange mensen krap. Advies een rij stoelen verwijderen. Het eten in het hotel in Wenen was op de eerste avond niet voldoende en de kwaliteit was matig. Buiten dit ene voorval was de kwaliteit van de hotels en het eten uitstekend. De reisleiding cq chauffeur was bijzonder goed. Mijn complimenten aan Peter. Bij het dagelijks rouleren/doorschuiven van de zitplaatsen in de bus is een heel mooi systeem, maar daar dient wel iedereen aan mee te doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn wel tevreden, de minpuntjes kunnen beter uitgelegd worden door onze chauffeur/reisleider Peter Hiemstra. Hij heeft een en ander goed opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

a lles goed geregeld uitstekende hotels prima zorgzame chauffeur

4 sterren: goede service, goed behandeld

enorm van de reis genoten

Ok

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het hotel in Wenen was op de eerste dag daar het diner een volledige miskleun, maar dat zal Peter wel door gegeven hebben. Dan het bezoek aan André Rieu was bijzonder alleen de plaatsen waren niet volgens afspraak. Tijdens de open dagen in Tubergen werd ons een plattegrond getoond met een vak op de beganegrond vanaf ongeveer rij 12. Dus niet op de eerste ring aan de zijkant. Dat was een tegen valler, de gehele avond scheef zitten!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij mochten 6 dagen met jullie mee naar Wenen. de 1e overnachting in Park Inn beloofde veel goeds! Superhotel met mooie kamers en heerlijk eten. Echter het hotel nabij Wenen was stukken minder. Op de 1e dag niet genoeg eten voor iedereen. Warme kamers en totaal geen gastvrijheid!! 's avonds om 10uur sloot de hele tent. jammer want wij hebben toch vakantie. We hadden een goede chauffeur, zeer behulpzaam maar weinig informatie onderweg. De 1e rangskaarten voor Andre Rieu waren grote flop. Mijn moeder loopt met rollator ivm gebroken rug etc en moest voor de 1e rangskaarten een hoge trap op zonder leuning. De gehele voorstelling zat ze op een zeer ongemakkelijk klapstoeltje. Helaas was er geen normale stoel (die je toch had verwacht voor 1e rangskaarten) meer beschikbaar. Het was ook een verrassing dat je stoelen in de bus kon 'reserveren' waardoor je de gehele reis een superplek had. Als er 1 iemand wel zo'n plek nodig had was dat wel mijn moeder maar helaas waren dat nu mensen die wel uren konden wandelen in Wenen! Achter in de bus was het steeds ontzettend warm, de temperatuur was daar moeilijk laag te krijgen. Al met al vond ik het hotel in Oostenrijk en de plaatsen van Andre Rieu de gehele prijs/kwaliteit erg omlaag halen. Wij hebben ondanks deze tegenslagen toch genoten omdat wij hele leuke en gezellige medepassagiers hebben ontmoet. De horige avond was ook een topper. Misschien nog een idee om 1 dag pauze (natuurlijk met een hogere prijs dag) in te lassen voor de oudere gasten.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.