Was een mooie reis, goede begeleiding van Martijn, hij is een goede chauffeur. Het was een leuke groep. Bedankt voor alles, met vriendelijke groet.
Prachtig land. Uitstekende gidsen, fantastische chauffeur/reisleider (moet ter Beek zuinig op zijn ! ). Hotels soms wel erg gedateerd, geen lift en dan ook nog geen hulp van hotelpersoneel aan gepensioneerde klanten mbt tillen van koffers e.d.
Veel gezien door het gevarieerde programma
De chauffeur was meer busbestuurder dan reisleider, waardoor het organisatorisch soms minder goed klopte, of onduidelijk was. B.v. de lunchtijd op donderdag. Het zou professioneler zijn om bij een klacht ( eten) deze met het hotel/ter Beek op te nemen zonder een eigen mening te geven.
Mooie natuurreis en Martijn Droog als chauffeur-reisleider,SUPER
Een prima reis en een uitstekende chauffeur/ reisleider (Martijn Droog). Onze kamer in hotel Ballachulish was onaangenaam: Vieze gordijnen en zeer gehorig. Manager Lynn Banks heeft wel excuses aangeboden, maar het is geen kamer om te huren. Ze zijn bezig met renovaties en wij hebben pech gehad.
Geweldige week gehad. Veel gezien. Lekker eten. Helemaal top
Wij hebben een prachtige reis gehad, alleen vond ik het jammer dat de chauffeur Peter Hiemstra, tijdens de reis, dus in de bus, niets vertelde over wat te zien was. Dit ben ik niet gewend van ter Beek reizen. Als chauffeur was hij prima!
het was een mooie reis,maar een te druk programma. te lange dagen,je kreeg geen camping gevoel. het zou heel mooi zijn als je vroeg in de middag terug zou zijn,op de camping. als het mogelijk is twee of drie dagen er bij. ik hoop dat jullie er iets mee doen,dan tot volgend jaar . met vriendelijke groet aly van lohuizen
Prima concept. Deze reis mag een paar dagen langer zodat je zelf iets kunt ondernemen. Chalet komt niet helemaal overeen met de reisgids beter zou zijn mobiel home, wel een prima camping en geweldig weer.
Was ons eerste reis met Ter Beek. Is ons goed bevallen. Goed verzorgd, en een belangrijk punt is de been ruimte in de bus. voor een lange reis is dat erg belangrijk voor ons. Voor herhaling vatbaar.
Fantastisch geweldige chauffeur en een heel mooi eenvoudig land. We hebbrn vele reizen met ter Beek gemaakt maar na Noorwegen staat deze op de tweede plaats. Wij kijken er heel mooi en dankbaar op terug.
Fijne vakantie, mooi land, veel gezien. Goede hotel, fijne kamers, avondeten was van minder kwaliteit. Vriendelijk personeel.
Een mooie reis onder leiding van de enthousiaste chauffeur-reisleider Martijn. Hij reed ons langs mooie wegen en had zich steeds goed voorbereid en ingelezen.
prima ervaring reis naar camping
Wij hebben de caravan verkocht en hebben deze reis als heel bijzonder ervaren en is zeker voor herhaling vatbaar.Het was een erg goede en gezellige reis. Karel en Anja was een heel goed team ook erg behulpzaam.Stieny en Gerhard Kolner.
Goede bus en een heel bekwame chauffeur Het hotel en eten waren goed
wat minder stedenexcursies , meer natuur . chalets matig
dit jaar niet zo geweldig.
Voor nadere gegevens ...Graag telefoon ...0630874840
Alles is op tijd en prima geregeld, mede door chauffeur en reisleider Hans Veldman.
het was een mooie reis leuke dingen gezien goed hotel en niet onbelangrijk we hadden stralend weer
Het was een prachtige reis en we hebben geweldig weer gehad. Dan is zeker die omgeving schitterend met de prachtige uitzichten. Het weer is dan wel heel bepalend. Over het algemeen maak je wel veel zit uren in de bus. Het is een passieve vakantie. Dit kun je natuurlijk ook in de brochure lezen. Chauffeur Willem te Kolste kon veel vertellen over de omgeving en heeft ons veilig gereden. Hij was heel prettig in omgang. Hotel was keurig, ontbijt in overvloed, diner was enigszins sober maar voor mij voldoende. Wel is het vreemd dat je voor een 1 persoonskamer een toeslag moet betalen. Iedereen had een balkon alleen de mensen met een 1 persoonskamer hadden geen balkon. Waarom dan die toeslag?? Al met al kijk ik goed terug op deze reis.
Wat een ervaring, na zo veel jaren weer op de camping. En wat voor een camping heerlijk ontbijt en diner in het restaurant vriendelijke mensen en wel een beetje vol programma.
wij hebben een fantastische vakantie gehad dankzij de onvoorstelbare goede begeleiding van Karel Stegeman en z'n vrouw. Een goede betrouwbare chauffeur met veel kennis van het reisgebied en behulpzaam daar waar het nodig was er is niets ten nadele van deze reis en vakantiebestemming te zeggen het zou prachtig zijn als Ter Beek Reizen deze bestemming in hun programma zou opnemen wij weten zeker dat zij daar veel mensen een plezier meedoen Wat ons betreft Ter Beek Reizen van harte bedankt voor deze mooie vakantie
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.