goed alles klopte

Fantastische reis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het culinaire diner niet passen bij oudere mensen. Verder vond ik de chauffeur geweldig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tip: wellicht iets langer de tijd in Oslo. Was nu erg kort.

• Reisbestemming Noorwegen; relaxed ontdekken - 8 dgn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoals wij boven al hebben aangegeven.Zeer ervaren cauffeur , gaf veel informatie , aandacht voor de pasasiers. (mede zijn vrouw, die hem ter zijde stond)!!!!!

• Reisbestemming Anders

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prachtige reis. Alles goed verzorgd, zoals bekend van "ter beek reizen".

4 sterren: goede service, goed behandeld

We vonden deze reis een topper.We kenden Zwitserland al lang door eigen reizen per auto,maar nu we ouder worden is de bus een prima alternatief. Uitstekende chauffeur met reisbegeleiding. Mooie excursies, vooral de treinreizen zijn exclusief.Klasse hotel met heerlijke maaltijden. Een dikke negen plus !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

fantastische reis, echt een aanrader, mede door de goede chauffeur Karel en rechterhand Anja.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer ontspannen gezellige reis. Prima chauffeur. Heel vriendelijk personeel in het hotel en goed eten. Leuke medepassagiers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een mooie reis. Goede begeleiding van een fantastische chauffeur. Helaas was er een probleem met het geboekte hotel. Maar het vervangende hotel was prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaring. Voor mij e eerste keer met Ter Beek Reizen. ( ook eerste keer alleen en met touringcar). Is me meegevallen en zeker oor herhaling vatbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede reis in de bergen is 8 dagen lang genoeg. Karel en Anja prima chauffeur en hostess,

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima verzorgde reis met perfecte begeleiding. Veel prachtige bergtochten gemaakt en zelf ondernomen op vrije momenten. Mooie steden bezocht. De reis is een aanrader voor wie nooit op circa 3000 m hoogte is geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb genoten van een prachtige vakantie in het mooie en schone Noorwegen. De accommodaties waren goed. De bus werd bestuurd door een vakkundige chauffeur, die tevens reisbegeleider was. Hij was attent en hulpvaardig. Tevens hadden wij twee keer een goede gids.

• Reisbestemming Fjorden van Noorwegen – 9 dgn.
  • Totaal oordeel N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verbleven in een ander hotel dan dan in de reisgids vermeld stond. Het hotel waar wij sliepen en het ontbijtbuffet hadden was prima alleen was het hotel s`avonds afgesloten. Het culinaire eten in het Dachsteiner hotel viel tegen en was niet smaakvol.

4 sterren: goede service, goed behandeld

mooie reis met een prachtige dagindeling, goeie chauffeur met goede uitleg over de hele reis.Is aan te bevelen.

• U hebt gebruik gemaakt van: Busreis naar concert/musical/evenement

4 sterren: goede service, goed behandeld

De aanwezigheid van de zeer betrokken echtgenote van de chauffeur had een relevante meerwaarde.

super goed +10

• U hebt gebruik gemaakt van: Groepsreis op maat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Opmerkingen c.q. positief meedenken. Dolomieten: een prachtige reis. Hotel Maritim in Ulm als tussenstops uitstekend. Chauffeur was prima. Kon op de heenreis zelf de storing van de airco en de turbo verhelpen. De wat oude bus vooraf op deze punten checken. Mooie uitstapjes gemaakt. Hotel Adler in Villanders ligt hoog, is verder weinig te beleven. Hotel Adler heeft geen gelijkwaardige kamers. Wij hadden geen balkon maar uitzicht achter op een muur. Wat in de vakantiegids stond was niet in overeenstemming met de werkelijkheid. Ook b.v. geen buitenbad aanwezig. Beter aangeven dat de reis voor oudere mensen best zwaar kan zijn, o.a. veel klimmen en lopen. De musea was voor een aantal ouderen in de groep niet interessant omdat ze geen Duits of Engels kunnen lezen. Geconcludeerd kan worden dat de groep met 43 personen te groot was. Beter is om een limiet te stellen tot b.v. ca 30 a 35 personen. Dan een kleinere bus i.v.m. de vele haarspeldbochten. Betere kamerverdeling, meer ruimte in het restaurant voor het diner. Was aan de krappe kant. Overigens werd een glas kraanwater aan tafel, b.v. voor het innemen van medicijnen in rekening gebracht, € 0.80. Tenslotte, de Tirolleravond stelde niet zo veel voor, hadden er meer van verwacht. De vraag is of het hotel Adler door jullie vooraf wel goed is bezocht en beoordeeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hans Veltman heeft eigenhandig de bus gerepareerd daarvoor alle lof en zijn uitleg aan het begin van de dag was perfect en als chauffeur klasse daar kan ter beek trots op zijn.

mooie goed verzorgde vakantie

• Reisbestemming Klassiek Polen- 8 dgn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische reis. Mooie ervaring in een geweldige omgeving. Hotel jammer dat er geen airco op de kamer was en de kamers vrij klein. Chauffeur Hans Veldman verdient een dikke pluim. Fantastisch hoe die man alles onder controle had. Bus mag wel wat kleiner ivm scherpe bochten en smalle wegen. Dus al met al geweldig!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met recht Dolomietenpracht. Geweldige natuur, minpunt de excursie van 2 uur in Trento, 1 uur is voldoende, dan maar minder details. Ons hotel in Villanders uitstekend, jammer dat er geen airco was. Een fijne groep om mee op vakantie te gaan. Een goede chauffeur/monteur, als reisleider wat minder.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Deze reis met extra overnachting in Ulm was goed. Erg goed mooie plek aandeel Donau. Onze kamer in het Adler hotel was 2sterren waardig geen 2 stoelen ,kapotte stoelen op t balkon geen koelkast en douche en toilet erg sober. Het verschil in kamers was erg groot. Wel is ons een andere kamer aangeboden ,zonder balkon, en airco - 3 hoog en door de extreme warmte wel boven de 25 graden snachts. Hier hebben we geen gebruik van gemaakt voor 3 nachten. Ontbijt en diner was prima, klantvriendelijkheid was goed. We kijken terug op een mooie vakantie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een mooie reis met een goed hotel voor ons, wij hadden een prima kamer die aan al onze wensen voldeet. Onze gids bij de rondgang in Trentino viel wat tegen. De reis dag naar de Drie Zinnen was wat aan de lange kant.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.