Mooie reis, jammer dat circuit Francorchamps niet doorging, enkele dagexcursies hadden wat meer /langere tussenstops aangenaam geweest. (Mullerthal). Chauffeur was onduidelijk. Prima hotel en heerlijk eten.
Ik heb erg genoten van deze reis. Prima hotel waar je elke avond een 3 gangen menu kreeg. Dit is wel zo prettig ipv een buffet. Veel natuur gezien en de excursie naar het monument bij Bastogne is ook erg bijzonder.
gezellige reis leuk gezelschap de excursies vielen wat tegen maar toch een fijne vakantie gehad
Als je bij het begin van de reis naar het hotel en er tussen door nog een museum bezoek gaat maken dan word het te veel van het goede dat had dan beter een dag later gekund.Verder was de reis naar wens.
Zoals altijd weer een perfect georganiseerde reis met goede hotels, gids begeleiding en een fijne chaufeur reisleider
Busreis en excursies waren prima. Alleen het laatste hotel waar geen airco was, was minder voor mij. Had hier meer last van mijn benauwdheid. En er waren veel trappen om binnen te komen. De eerste 2 hotels waren prima.
Heel mooie reis, veel gezien, goede chauffeur tevens reisleider, alles perfect geregeld.
-Hotel had geen airco, was erg warm. -paar excursies niet erg interessant voor mij. -alternatief voor F1 circuit was niks
In alle opzichten een zeer geslaagde reis. Alles was heel erg goed. Enig minpunt is de in verhouding erg hoge toeslag voor alleenreizenden.
Prachtige reis. Pittige reisafstanden. Mooie (Hoofd-)steden met veel uiteenlopende bezienswaardigheden. Boeiende excursies met vaak persoonlijke insteek van de gids. Verhelderend inkijkje in historie van de "Balticum". Met recht een geslaagde natuur/cultuurreis.
Voor ons de eerste keer met een busreis. Prima bevallen. Uitstekende chauffeur en begeleiding. Goede hotels en goed van eten en drinken. Tip 1: Dag 3. In reisgids "enigszins eenvoudig hotel". Dat klopt maar het hotel past zo mooi bij de dag Harry Potter dat dit voor ons het mooiste hotel was van de reis. Dus wat ons betreft hotel aanhouden! Tip 2: Dag 8. Bezoek aan klooster Melrose Abbey overslaan en zsm naar York. Zorgen dat je onderweg kunt koffie drinken (hetzij in restaurant of wat mij betreft in de mooie natuur in de bus) en zorgen dat je rond het middaguur in York bent. Een korte rondleiding door de binnenstad is prima (zonder al te veel jaartallen e.d.) en daarna geef je de mensen de ruimte om zelf wat te eten en York verder te bekijken. Want dat is veel mooier dan Melrose Abbey. Dit hebben wij zelf ook regelmatig opgevangen binnen onze groep. Onze vuurdoop met Ter Beek reizen hebben wij als een bijzonder mooie ervaring beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar en dan op naar...………...
Het was een mooie reis maar ik vond het jammer dat we heel veel tijd in de bus hebben gezeten. Ook miste ik vrije tijd, we konden de omgeving bij een hotel niet bekijken omdat daar geen tijd voor was.
Druk programma, mooie plaatsen, wel een lange zit in de bus, goed van eten, drinken en hotels.
Alles goed tot zeer goed voor elkaar
Als met reisbegeleiding de chauffeur wordt bedoeld dan geven wij een 10. Is het de gids dan verdient deze niet meer dan een 5. Dit geldt ook voor de excursies. De excursies waren mooi, maar werden in de Baltische landen enigszins verstoord door een gids die meer over zichzelf klaagde dan dat ze over de landen vertelde tenzij het gebouwen betrof. Daardoor wist ze de aandacht van menigeen niet lang vast te houden.
prima reis martijn was een goede chauffer en dat voor de eerste keer in engeland/schotland met links reiden. petje af
Een geweldige reis met een gezellige groep en een prima chauffeur/reisleider! Wel vermoeiend door de vele reisuren.
mooie vakantie met een prima chauffeur en reisbegeleider kon niet beter
Het was een erg mooie reis. Dit stuk Oostenrijk waren we Nog niet geweest. Het was adembenemend. Het hotel was Ook goed geregeld: het ontbijt en diner was prima. De ver Zorging was goed.
Alweer een hele goede reis.
Mooie reis. Uitstekende chauffeur die altijd een open oor voor je had.
Wij zaten veel te lang in de bus maar dat hadden we van te voren kunnen weten. Goede hotels, soms was het wel een massaal gebeuren. Prima chauffeur.
Mooi weer, gezellig gezelschap, zeer goed hotel. Prachtige omgeving Goede (jonge)chauffeur. Een super vakantie.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.