Het was een prachtige reis, prima hotel en deze keer uitstekend eten. Daar kunnen ze in Lohr am Main nog wat van leren. Die reis hebben we pas ook nog gemaakt. Ik heb de kok dan ook een compliment gemaakt. Wel een minpunt de terugreis was met maar 1 stop veel te lang. De koffers moesten om 06.20 uur in de bus en we vertrokken om 07.20 uur,bij 565 km naar huis wel wat vroeg. Twee keer 4 uur achter elkaar in de bus, volgens mij mag dat helemaal niet. Maar ondanks dat een prachtige, goed verzorgde reis met prima chauffeur en reisleider. Aanrader deze reis.
Afscheidsdiner matig.
De excursies waren erg mager. Er waren naar onze mening meer mooie excursies mogelijk zoals: Krimler watervallen, Bezoek Insbruck, koffie met appelstroedel demonstratie in Rattenberg, Gross Klockner etc.
Hotel Zur Post erg gedateerd. Badkamer (ligbad) niet geschikt voor 70+er. Mengkraan douche niet goed te regelen.(warm/koud water) Stoelen eetzaal oud en versleten. Eten middelmatig, "toetje"zeer eenvoudig. Een pluim voor de chauffeur, ook het programma is goed te noemen.
Busreis /accommodatie / dagtrips waren prima verzorgd. Chauffeur gaf goede uitleg. MINPUNT : In de reisgids is aangegeven dat het gebruik van het zwembad in het hotel was inbegrepen. Hiervan hadden we graag gebruik gemaakt maar helaas; Het zwembad was niet toegankelijk in verband met een grote verbouwing. Volgens de directie van het hotel was dit wel doorgegeven aan Ter Beek Reizen. Ook de chauffeur was wist van niets.
wij zijn bijzonder tevreden,Peter heeft geweldig voor ons gezorgd
primagoedverzorgdereis goedechauffeurmijnzwageruit zwitserland reis graag met terbeek en we gaan al voor de vierde keer mee en het bevalt ons prima geen enkele klacht volgend jaar gaan we zeker weer als we gezond blijven hartelijke groeten gerda blikker
Een mooie reis , veel gezien ! En een prima chauffeur , tevens reisleider , hotel en eten uitstekend !
Was goed en goed verzorgt Het is goed dat Peter met pensioen gaat
mooie reis, zeer aardige chauffeur en leuk gezelschap. We zijn helemaal tevreden. Alleen afscheidsetentje ging wel erg snel
Het is altijd goed met te beek. We hebben geen klachten ooit gehad
Wij hebben een geweldige reis gehad naar Dresden met vele mooie excursies. Onze chauffeur Peter wist heel veel te vertellen over de omgeving en de geschiedenis. Ook nam hij ons op de eerste avond mee naar het centrum, waar op het plein voor de verlichte Frauenkirche iemand prachtig stond te zingen. Heel sfeervol!
Gewoon een super mooie reis en een goede chauffeur reisleider heel deskundig en een goed hotel top
Alles was goed verzorgd, hotel en het eten en de gidsen ook . De chauffeur was TOPS. Wij wensen hem een goede tijd gedurende zijn pensioen.
In een woord ...fantastisch
mooie verzorgde reis, alles perfect georganiseerd.
De vakantie naar Luxemburg is ons goed bevallen. Groetjes, Agnes en Elke
Een prachtige reis, een mooie ervaring rijker! Slechts één minpuntje: we vonden het echt jammer dat we een hele dag 'kwijt' waren voor een paar uurtjes varen in Lübenau, terwijl er nog zo veel te zien was in Berlijn......
Misschien het Joods medemuzikanten in de reis opnemen.
Prima reis naar fascinerend Berlijn.geweldig weer .Aardige reisgenoten.Goed hotel met goed ontbijt Jammer dat op maandag en vrijdag de vwagen fabriek in Wolfsburg niet toegankelijk is in de constructie ruimte alleen museum en buitengebeuren.
Uitstekende reis en zeer goede begeleiding van de heer te Kolste. We hadden liever een "zwei Bett Zimmer" gehad. Verder was het prettig geweest als we kasteel "sans souci"van binnen hadden kunnen bekijken. Het afscheidsdiner was geweldig. Wellicht tot volgend jaar.
Reis was uitstekend. Prima chauffeur die veel wist te vertellen van Berlijn. Spreewald was mooi maar er was in Berlijn nog zoveel te zien waar geen tijd voor was.
Een geweldige reis. een fijne bus om in te zitten.met een hele Sympathieke Chauffeur. behulpzaam daar mogen jullie als bus ondernemer trots op zijn. vr gr carolien smit
Het was een fantastische reis,. Alles was goed geregeld door Ter BeekReizen. Een opmerking over de hotels.Het eerste hotel was goed, het tweede hotel werd tekort gedaan doordat het beschreven werd als een eenvoudig hotel. Het was een prachtige belevenis. In het derde hotel(novotel Edinburgh park) hebben wij gevraagd om een andere kamer. Was niet schoon, en enorm lawaaierig door trein, bus, tram. Dit is prima geregeld door de chauffeur. Persoonlijk vinden we dit hotel niet zo goed passen bij de andere accomodaties. Ver van het centrum, erg warm binnen. Verder hebben we erg genoten.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.