4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie reis, met hele mooie excursies en een goede chauffeur/reisleider. Goed hotel, alleen ligt wat hoog op de berg, waardoor je 's avonds niet even naar het dorpje/plaatsje wandelt. Wie van de bergen houdt, is deze reis aan te bevelen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima reis welke natuurlijk ook mede geweldig wordt door het geweldige weer wat we hebben gehad. Een geweldige schaufeur Gerrit die past bij de Twentenaren en zijn omgeving ik hou daar van. Soms waren mensen aan tafel bij het diner nog aan het eten terwijl bij anderen het bord al werd opgehaald, volgen mij behoor je te wachten tot iedereen aan tafel klaar is. Moet wel zeggen dat dit misschien ook met drukte te maken had. Verder prima hoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prachtige reis, alleen zou er wat meer ruimte moeten zijn voor iets meer vrije tijd. Een middag vrij en soms s,avonds iets eerder weer in het hotel, de mooie tochten zijn nu soms te lang.Deze keer in duitsland gegeten, maar bij Evers is het beter.Maar verder prima, en wij hebben aan Gerrit Zwiers een prima chauffeur gehad.alle lof. hopelijk kun je iets hier mee. Hartelijke groet Fam. roessink.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed verzorgde reis evenals vorig jaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Liever Hotel in Centrum met winkels en terrassen ...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reis erg goed en geheel naar wens. De warme maaltijden in het hotel vond ik magertjes. 3 dg goed en 3 dg eigenlijk ondermaats. In zijn algemeen onvoldoende, gezien de niet geringe prijs die voor de reis moet worden betaald.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben een super fantastische reis gehad met een super chauffeur , en heel veel gelachen ,echt we gaan volgend jaar zeker weer met TerBeek .👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een geweldige reis , mooi weer , leuke groep . Gerrit reed geweldig 70 jaar petje af . maar de busreis duurde wel erg lang bijna 17 uur . dit ook door weg werkzaamheden natuurlijk . we hebben erg genoten van alles

• Reisbestemming Tiroler Oberland – 8 dgn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

mooie reis alle hulde aan gerrit zwiers tot de open dagen grt uit westerhaar

• Reisbestemming Wilder Kaiser in Tirol – 8 dgn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een woord geweldig! Prachtige hotelkamer, uitstekend van eten en drinken. Een uiterst ervaren chauffeur en héél vriendelijk en behulpzaam bij hulp waar nodig. En wij troffen het met de medereizigers en het weer. Het was alles bij elkaar GEWELDIG!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

tot in de puntjes verzorgd. gezellige groep prima chauffeur gerrit. voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste. en heel mooi weer dat doet ook veel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een woord geweldig. Wij hebben geen minpunten kunnen vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We hebben een mooie busreis gehad naar de Hanzesteden en Rügen in het noorden van Duitsland o.l.v. een correcte en vriendelijke chauffeur/reisleider. Prachtige, kleurige steden die de afgelopen generatie een grote beurt hebben gehad, zeg maar gerust totaal gerenoveerd na de DDR-periode. De kerken waren overweldigend, rijk en majestueus, alleen jammer dat we bijna geen lokale gidsen hadden, dan zie en hoor je zoveel meer. Het viersterren hotel in Stralsund was prima, wel wat ouderwets en een douche in een bad is niet handig. Het eten was prima prima en echt Duits zoals daar was Sauerkraut mit Eisbein b.v., heerlijke voorafjes en altijd een lekker toetje, ijs hebben we een beetje gemist, o, wat een verwende uitspraak. Het heeft ons wel verbaasd dat alle deelnemers steeds stokstijf op hun "eigen" eetkamerstoel plaatsnamen, elke avond en morgen weer aan dezelfde tafel en op dezelfde stoel. Dat wij als enigen rouleerden werd ons niet echt in dank afgenomen. Al met al kijken we terug op een heel mooie week met leuke contacten, zonnig weer, geen al te druk programma met ook tijd om zelf mooie dingen te ontdekken. Cor & Anne Westera.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige reis hotel fantastisch, chauffeur geweldig .een heel gezellig gezelschap.alles was heel goed.

• Reisbestemming Musikantenparade in Tirol - 8 dgn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn man en ik hebben genoten van de totale reis, echt alles inclusief. Het weer hadden we ook nog mee, d us het was super!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierige reis.Zeer goede chauffeur (kampioen in het ontlopen van files). mooi gebied. Een reis die de moeite waard is.Voor ieder aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een mooie reis. Veel gezien. Prettig gezelschap en prima chauffeur. Goed hotel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De reis is ons prima bevallen, het was de eerste keer dat we een busvakantie met Ter beek hebben meegemaakt en het was uitstekend ,gezellig, prima hotel , prima chauffeur leuke groep mensen enz enz. Wij gaan dit zeker nog eens doen

• Reisbestemming Musikantenparade in Tirol - 8 dgn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hotel had voor 40 eters een te kleine eetzaal.de stoelen hadden vlekken. Het hotel was gedateerd en had geen mogelijkheid s-avonds iets te drinken de bar was te klein. De badkamer had een bad met douche erin voor ouderen lastig. Het hotel was geen 4 sterren waard. Geen variatie in groenteaanbod. Een soep was ook wel aan te bevelen. Bij nagerecht geen fruit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben nu 3 maal mee geweest, de afspraken en de organisatie kan niet beter. wanneer je wat weten wilt, je stuurt een mail en je word gelijk gebeld met informatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een goed verzorgde reis. Goed hotel ,het eten was er ook goed. De chauffeur Hans was een toppie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede wijn behoeft geen krans

in één woord perfekt.

• Reisbestemming Zillertal – 8 dgn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

afsluitdiner 2017 prima .Dat is zeker doorvertelt. 2018 diner gewoon,zeer slecht adres Muf en verre van fris Wat jammer dat,dat ook door vertelt wordt..Naar Rugen? dan in de mnd.July.niet nu.Laat de excursie gids Nederlands spreken!!!!

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.