Mooie vakantie, zeer goed hotel, fijn gezelschap. Maar wel een druk programma voor een grote groep.
Reis was mooi maar de rondleiding van de gids duurde te lang je had te weinig tijd om een terrasje te pikken die tijd was dan te kort.en dat was jammer.
uitstekend hotel met een goed georganiseerde reis
mooie reis mooie excursies prima chauffeur goed hotel
Veel in de Bus gezeten weinig Stops gehad Snaps brennerei groot fiasco hell onvriendelijk gen alternatief voor Insbrok hell jammer hebben ok weinig informatie gehad onderweg maar het Hotel was prima hell lekker eten en de muziek avonden waren hell gezellige
Goed, het weer werkte mee, maar de begeleiding was ok, de bus was comfortabel, programma was een 8 waard. Alleen bij 5 uren wachten op een vliegoverstap en dan nog een uur: dat is te veel!
Op zich was de reis goed, maar we vonden de excursie naar de Pilvitcimeren veel te lang in reis qua verhouding excursie; verder zou er eens naar de airco in de bus gekeken moeten worden, de hele bus was verkouden en had keelpijn
Prima hotel, alles goed geregeld, ook door-onze gids Jos (Melo) Aan te bevelen reis.
fantastische reis. tap niet altijd op tijd. oponthoud in lissabon was wat lang. prettige reisbegeleiding zowel van Katja als Jos.
Mooie reis, de verhouding reisdagen 4stuks, vakantiedagen 6 stuks vinden wij minder prettig.
Een hele mooie reis ,fijne gezellige groep samen met reisleidster en gids Fijn om meegemaakt te hebben.
Dag 3 geen parkeerplaats kunnen vinden in Innsbruck (wk wielrennen) dus geen gouden dak gezien. Dag 4 likeurproeverij was een groot fiasco mensen zeer onvriendelijk. Startershuis v.d. Zugspitzebergbahn hebben we helemaal niet gezien. Verblijf in Lech is ook geen aanrader heel doods centrum en hoge prijzen. Nu nog enkele positieve punten: De bediening in hotel was vriendelijk en behulpzaam en prima voor mijn vrouw vanwege glutenallergie, en e muziek was prima verzorgd en we hadden een gezellige groep mede reizigers.
Het was een goed georganiseerde reis met een prettige reisbegeleiding (Katja). Op de Azoren hebben we mooie gezellige uitstapjes gemaakt met een prima gids (Jos). Het weer was prima en we hadden een leuke groep. Een reis die wij van harte aanbevelen.
Leuke vakantie,goed hotel,goede bediening.Dagtochten naar Lech,likeurproeverij en veeabtrieben,hadden voor mij, wat korter gekunt.Als u in de toekomst SINGELREIZEN hebt,hou ik me aanbevolen.Maar deze reis was prima
Een prachtige week gehad,een gezellige groep mensen,we hebben met mekaar veel plezier gehad we gaan zeker de volgende keer weer mee. Groeten van Grietje en Bertus uit Lochem.
zeer prettig
Zie de opmerkingen over de reisleiding en excursies die mijn broer Jos al heeft verzonden.
Hotel ligt te ver van een centrum Eten en bediening heel goed Kamer niet zo geweldig geen zeep en föhn etc. Reis begeleiding niet zoals we gewend zijn .
Na ca. 13 Ter Beek Reizen zijn we tijdens deze reis voor het eerst teleurgesteld. Het hotel was prima, evenals de bediening van het zeer vriendelijke personeel. Het eten was zeer gevarieerd en goed. En de muziek op de eerste avond na ook zeer goed. De begeleiding van de chauffeur bleef t.o.v. eerdere reizen ver onder de maat. De man had zich naar ons idee totaal niet voorbereid. Hij had kunnen weten dat je in Innsbruck tijdens een WK wielrennen niet in de binnenstad terecht kunt. De volgende dag werd na veel in de file staan (een goed navigatiesysteem doet wonderen!) het bezoek aan de skischans van Garmisch Partenkirchen beperkt tot slecht een kwartiertje en het bezoek aan het startershuis van de Zugspitzbergbahn (hij wist niet van het bestaan af) geheel achterwege gelaten. Voorts vinden we dat een goede reisleider meer rekening moet houden met de oudere mensen die slecht ter been zijn (uitstaphulp en loopafstanden beperken). Wij hebben ondanks alles het heel gezellig gehad met een fijne groep medereizigers. We gaan er van uit dat u als reisorganisatie genoemde punten ter harte neemt.
het was gewoon geweldig maar we hadden het weer mee dan is het al half geslaagd.
Al met al een mooie reis. Hotel: perfect, vaak wel veel te warm in de eetzaal. Mooie excursies: liefst iets eerder terug zodat er nog wat vrije tijd overblijft, bv om van het zwembad te genieten. Prima chauffeur: hij probeerde het iedereen naar de zin te maken en reed goed. Iets minder in dialect (hoewel ik het zelf spreek) bij het vertellen van informatie en exact aangeven wanneer en hoe laat de bedoeling van vertrek etc. is, zou best mogen. Dat je met het avondeten aan dezelfde tafel blijft kan ik begrijpen. Voor het ontbijt zou het toch leuk zijn om eens aan een andere tafel te kunnen gaan zitten, om ook wat meer contact met andere reizigers te krijgen dan alleen je "vaste" tafelgenoten.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.