Fantastisch.

Mijn ervaring met ter Beek is super altijd alles goed geregeld.

Prima geregeld

Naar Andre Rieu kerstconcert geweest met Ter Beek. Alles prima geregeld. Ontspannen en mooie hotelovernachting.

heel goed

goed georganiseerd bijzonder prettige chauffeur Uitstekende gids in Berlijn

• Reisbestemming Berlijn - 4 dgn.

Alles goed en zorgvuldig geregeld

Van begin tot eind alles goed geregeld, het wordt je zo goed mogelijk naar je zin gemaakt.

• Reisbestemming Berlijn - 4 dgn.

een zeer goed georganiseerde busreis

vriendelijke,behulpzame buschauffeur mooie reis veel gezien goed hotel erg genoten van deze reis

• Reisbestemming Berlijn - 4 dgn.

Teveel oorlog en te weinig kerst voor een kerstreis

Een beetje historie is niet erg maar de hele reis aan informatie over de oorlog in een kerstreis is veel te veel, daar keldert je feeststemming enorm van. Ik had graag gezien dat we naar de verschillende kerstmarkten gebracht zouden worden en weer teruggebracht. De stadstour was niet wat ik ervan verwacht had en de stadswandeling was te veel lopen zonder pauze en was niet interessant. De bus was zo ontzettend krap je kon niet fatsoenlijk zitten en het middenpad moest je schrijlings doorheen en je raakte iedereen onderweg wat erg vervelend was. Onze hotelkamer met de open douche was niet erg prettig. De douche zelf werd ontzettend heet als je aan het douchen was en je kunt je daar aan verbranden erg slecht. Het bed sliep wel goed. Het ontbijt in het hotel was wel goed.

Weinig kerstreis, veel oorlog

Verwachtin 4 daagse kerstreis. In tegenstelling tot de 3 daagse kerstreis 2 jaar geleden zaten we nu erg veel in de oorlog. De lichtjestour 's avonds is eruit gehaald de 1e avond. Die was 2 jaar geleden overweldigend mooi. De plek in de bus was erg klein, een luxe bus onwaardig. Bedoelen jullie met reisbegeleiding de buschauffeur? Of de gids? De buschauffeur was geweldig. Reed uitstekend en communicatief netjes voor alle reizigers. De gids was overtuigend een oorlogsbewonderaar, van napoleon tot en met de val van de muur. De 2e gids was onvriendelijk en we hebben die voettocht dan ook niet met hem afgemaakt. Hotel, de douche was verschrikkelijk zoals ook het glas als een open ruimte. Geen privacy

• Reisbestemming Berlijn - 4 dgn.

Uitstekende verzorgde reis, hotel en mooie invulling. Fijne gastheer.

Wij hebben het erg fijn gehad in Berlijn ín kerstsfeer. Een echte aanrader.

gewoon super ,netjes en strak

Reinier de Weerd gewoon goeie chauffeur , reisleider hij is zeer bekwaam , netjes en acuraat. Ga zeker nog een keertje mee. M.v.g. Jos Postel.

Berlijn

Prachtige dagen in Berlijn gehad,super chauffeur Correct ,vriendelijk en behulpzaam .

Voortreffelijk verzorgde reis

Goed georganiseerde reis, met prima, betrokken chauffeur en ter plaatse een gids met veel kennis van zaken, die ons doorspekt met de nodige humor veel aspecten van Berlijn vroeger en nu heeft laten zien.

Fantastisch

Mijn eerste ervaring met een busreis. Al was het maar 2 dagen. Maar voor herhaling vatbaar.

Klasse 9

Heel fijne chauffeur en zeer kundig. Ook duidelijk van wat er gaat gebeuren.

Fantastische excursie

Tot in de puntjes verzorgd

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming André Rieu in Maastricht - 2 dgn.

Prima verzorgde reis.

Wij hebben de reis als heel goed en verzorgd ervaren. Geen enkele opmerking richting ter Beek reizen. Wel willen wij het volgende melden. Alleen de ontvangst bij v.d. Valk bij Maastricht was zeer slecht. Wij en meerderen hebben meer dan een half uur moeten zoeken hoe wij bij onze kamer konden komen. Geen personeel op de gangen te vinden. De lift was heel klein. Het vermelde 06 telefoonnummer bij een balie was buiten werking. Jammer. Bij v.d. Valk was verder alles prima.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming André Rieu in Maastricht - 2 dgn.

Prima reis met leuke chauffeur

Zeer goed ervaren

Alles was goed geregeld

• Reisbegeleiding N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Reisbestemming André Rieu Kerstconcert - 2 dgn.

Prachtige reis Veel gezien en gedaan 3 Kerstmarkten dicht bij hotel Geweldige chauffeur en heel behulpzaam en vriendelijk

Een geslaagde reis.

Goed georganiseerde reis met een prima chauffeur. De 1ste rang viel enigzins tegen. 18 rijen voor je, zodat je nog regelmatig naar het scherm moest kijken. Elke avond in een ander restaurant het dinner vond ik geen succes, erg vermoeiend.

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

Goede excursies, prima begeleiding.

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

was een goed verzorgde reis en we hebben genoten

We reizen al jaren met ter Beek en zijn altijd zeer tevreden. Onze ervaring tijdens deze reis heeft ons verbaasd hoe sommige mensen kritisch reageren. Voor ons ten onrechte. Als je in andere landen bent kun je andere maaltijden verwachten als in Nederland. Volgens ons was het prima.

Goed verzorgde reis naar Wenen

Goed verzorgde reis gehad naar wenen

Leuke reis met verrassingen

Het was een reis die ik al een hele poos wilde gaan doen, de combinatie om wat van Wenen te zien in combinatie met een concert van André Rieu. In het weekend voordat dat we als groep aankwamen waren de eerste kerstmarkten al geopend. Dat gaf extra sfeer aan de reis wanneer je door de stad rijdt. We hebben in unieke restaurants gegeten. Het was dus elke avond een verrassing waar je at en wat we kregen. Zelf ben ik 1 dag niet meegegaan met de excursies en ik heb toen wat rust gepakt. Het concert van André Rieu was ook mooi (en had van mij nog wel wat langer mogen duren). De tijd vloog voorbij.

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

Deze reis was elke dag een feestje

Ik heb enorm veel gelachen tijdens deze reis. We hadden een geweldige chauffeur die alles uit de kast haalde om ons tevreden te laten zijn. Goede reisleidsters die humorvol ons de geschiedenis van de habsburgers vertelden. Natuurlijk het meest bijzondere van de reis : concert van Andre Rieu. Goede plaatsen. Het was een geweldige beleving. Al met al voor herhaling vatbaar

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

Hotels waren prima de verschillende restaurants waren gen succes

Deskundige shauffeur

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.