Geweldig en fijn mensen uit Twente

fijne mensen en een fijne chauffeur Hotel Macdonald Crutherland House Strathaven Rd<East Kilbride was het ontbijt sober, de kamer was goed

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Schotland - 10 dgn.

Degelijk en betrouwbaar!

Het concept is altijd prima, je krijgt waar voor je geld en de reisleider was erg professioneel en altijd behulpzaam, ondanks zijn eerste langere reis, in dit geval naar Venetië en Noord Italië. Complimenten!

• Reisbestemming Venetië en Lago Maggiore - 10 dgn.

Ervaring op basis van een goed georganiseerde Albanie-reis.

Prima reis, mooi en afwissellend land

Opnieuw een mooie reis

Het was opnieuw een mooie reis met leuke reisgenoten en een enthousiaste chauffeur/reisleider.

• Reisbestemming Julische Alpen en Adriatische kust - 10 dgn.

We hebben prachtige dagen gehad. De buschauffeur was top en de reisleider was al die dagen een enthousiaste verteller. We hadden een leuke groep, ook niet onbelangrijk.

• Reisbestemming Albanië en Macedonië - 11 dgn.

Mooie reis,fijne chauffeur en prachtige plaatsen

Omdat dit een nieuwe reis was en het oorspronkelijke hotel dubbel geboekt was,hadden we een prachtig nieuw hotel maar die wat minder centraal lag ten opzichte van enkele dagtochten,maar verder was het een mooie belevenis!

Onvergetelijk,!!

Het was een onvergetelijke vakantie in alle opzichten. Alles tot in de puntjes verzorgd. Hotel, eten enz. En dan onze reisleider en chauffeur Martijn wat een kanjer. We hoefden nergens zelf voor te zorgen. Entreebewijzen, alles had hij van te voren geregeld. Was voor ons de eerste keer met ter Beek reizen maar zeker niet de laatste ! Genieten nog iedere dag van de foto’s die Jaap gemaakt heeft. Duurt nog even maar kijken nu al uit naar februari als de nieuwe catalogus uitkomt. Nogmaals dank voor alles. Jaap en Erica Kruize.

Tevreden

Zeer tevreden over de reis en het programma, was mijn eerste keer met Ter Beek en zeker niet de laatste. Enige wat ik jammer vond, dat excursies wat onhandig gepland zijn. Bv een stadsbezoek tijdens de middagpauze, geen winkel open. Soms vind ik het vervelend dat we te lange tijd in de bus moesten zitten.

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

deze reis heeft ruim aan onze verwachtingen voldaan

een enkele opmerking: de excursie naar de waterval is geen aanrader gezien de leeftijd van de groep. Te steile beklimming met trappen met te weinig leuningen en gevaarlijke treden. Van de 33 deelnemers hebben er slechts 7 de waterval bereikt. Voorstel: In plaats hiervan een bezoek aan de stoeterij in Lippica.

Geweldige reis!!

Geweldig en mooi aan cultuur!

In één woord geweldig!

Prachtig!

Een prachtige reis door een bijzonder land met een boeiende geschiedenis. Dankzij onze uitstekende Albanese gids, die dit alles helder en levendig vertelde, een een ervaren Albanese chauffeur, hebben we optimaal genoten. Ook de reisorganisatie “ter Beek” voor een uitstekende begeleiding.

• Reisbestemming Albanië en Macedonië - 11 dgn.

Het was een prachtige reis

Alles was prima verzorgd. Voor de excursie naar de waterval beter iets anders kiezen. Weinig mensen naar boven geweest,wij ook niet.

Prachtig land

• Reisbestemming Julische Alpen en Adriatische kust - 10 dgn.

Het was een geweldige mooie reis

Het was voor ons de eerste keer met ter Beek busreizen. Dit is ons erg goed bevallen. We hebben erg genoten, de reis, de excursies, het hotel, eten en drinken, het was allemaal goed verzorgt. .

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Kroatië - 10 dgn.

Fijne en mooie reis,heel goed verzorgd.

Touringcar prima. Chauffeur Reinier bekwaam toegankelijk betrouwbaar en vriendelijk Megen leuke assistent chauffeur. Venetie is mooi en een gondelvaart is prachtig.Mooie excursies naar Murano en Burano...Ook Padua is prachtig met een fraaie Antoniuskerk Hotel Lake and More aan het Iseomeer was af.Excursie naar Lago Maggiore was ook erg mooi Vrije dag /regenachtig .Reinier kwam met met excursies naar automuseum en wijndomein ,heel mooi. Einddiner inGronau was af. Aandachtspunten:Wel een plattegrond van Venetie en omstr.plusbrief met info/boten lawaaig /lange dagen te laat diner,volle maag in bed.

• Reisbestemming Venetië en Lago Maggiore - 10 dgn.

Zeer intensief maar afwisselende reis

Ik zag tegen reis op omdat mijn tweelingzus niet mee kon omdat ze ziek was. Maar gelukkig gingen er bekenden van een vorige reis mee die hebben mij onder hun hoede genomen. De reis begon anders dan op papier stond, de vlucht was veel eerder i.p.v 10.10 uur naar 07.30 uur. Waardoor je al om 02.40 uur vertrok met de bus uit Tubbergen.Je moest alleen zelf eten meenemen dit kreeg je niet in het vliegtuig.Het programma was ook licht aangepast maar dat was geen probleem,alleen jammer de op 1 na laatste dag ging de moskee niet door waarom was niet duidelijk. Zijn op eigen initiatief gegaan. Was zeer Indrukwekkend en uitleg gekregen van een Engels talig vrouwtje.Wat mij heel erg beviel was dat we in verschillende hotels sliepen en vaak buiten het hotel gingen eten . Waardoor je ook het lokale eten kon proeven. In 1 hotel in noord Macedonië hotel Bellevue **** was een behoorlijke tegenvaller koude douche/droog brood en bedorven yoghurt. Bedden met kuilen en meerdere dingen waren kapot. Tip voor ter beek op de info dag en in de catalogus vermelden dat je met je gewone bel abonnement NIET kunt bellen in Albanië en Noord Macedonië je moet hiervoor een aparte werelddata bundel kopen . Doe dit thuis anders kost je veel geld.En nog een tip voor een snellere doorstroom bij de douane neem je paspoort mee i.p.v je ID kaart. We hadden een Duitse gids kan ik helaas niet verstaan maar was een aardige man. En een pluim voor de buschauffeur die rijd supergoed. En enig minpuntje vind ik aangezien de prijs van de reis dat je ook op de laatste dag totaal niks te eten krijg . Daar moet je zelf voor zorgen . Verder is de reis zekers aanrader maar wij hadden natuurlijk ook een hele leuke groep en reisleidster Katje. Nu maar weer kijken wat de volgende reis is.

• Reisbestemming Albanië en Macedonië - 11 dgn.

Ik heb genoten van de reis.

Mijn ervaring is dat de reis goed georganiseerd was en dat is een pluimpje voor de chauffeur. Hij had alles goed voorbereid en legde alles heel duidelijk uit. De mensen in de bus waren ook heel gezellig. Ik vond deze reis zeker 5 sterren waard en ik zal zeker niet twijfelen om de volgende keer weer met ter Beek te reizen te gaan, maar dan wel een andere reis.

zeer goed en verzorgd

Goed dit was de eerste reis. Goed bevallen

• Reisbestemming Albanië en Macedonië - 11 dgn.

Goed georganiseerd en fijne chauffeur

Het was een fijne reis met een fijne en goede chauffeur. En een mooi excursie programma. Alles goed m.u.v. 1 puntje in het hotel in Oostenrijk. Daar werd niet echt rekening gehouden met het zoutarme dieet van mijn vrouw. Na bespreking met chauffeur, werd goed gehandeld en besproken met het hotel. Hierop ging het een paar dagen goed en werd er rekening mee gehouden.,maar vervolgens verviel het weer inhet oude. We wilden niet mee zeuren,dus er niet meer over gehad. Bij de afscheid maaltijd was alles perfect geregeld. Al met al een zeer geslaagde reis.

Een cultuur verrijkende reis

Mooie reis ondanks enkele aangekondigde wijzigingen. Perfect geregeld. Zeer betrokken chauffeur Renier. Mooie invulling vrije dag.

Prima verzorgde reis

Prima maar als je veel en lang in de bus zit waren de stoelen niet erg comfortabel.

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

Prachtige reis Venetië en alles erbij

Geweldig reis gehad

Fijne reis met goede begeleiding, voor mij alleen jammer met een Duitse gids.

Mooie, goed verzorgde reis

Het was een mooie reis naar Mayrhofen in het Zillertal. Prima hotel met vele goede faciliteiten. Heel goed verzorgde maaltijden.(ontbijt en avondeten). Met buffetten en keuzemenu's. Maar bovenal een goede chauffeur en reisleider in de persoon van Martijn Lohuis.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.