Fantastische verrassings reis!

Mooie busreis met goede chauffeur. Ps vieze lucht defecte airco.

• Reisbestemming Verrassingsreis – 5 dgn.

Hele mooie omgeving,heel veel gezien

Het was heel veel lopen,sommige mensen liepen niet mee. Ik vond het een prachtige reis

• Reisbestemming Verrassingsreis – 5 dgn.

Ik heb een hele fijne vakantie week gehad super mooi.

Hele mooie reis

Wij hebben heel veel gezien en genoten tijdens deze reis! Soms wel lange zits in de bus, maar dat hoort erbij. De hotels waren goed. De laatste 2 heel goed. Martijn een hele goede buschauffeur en reisleider, Samen met zijn goede vriend Melchior hebben ze ons heel veel van Schotland laten zien. En het was een leuke gezellige groep.

• Reisbestemming Schotland - 10 dgn.

Goed georganiseerd, fijne chauffeur en deskundig Een kleine tip: De mededelingen die de chauffeur-reisleider geeft ,in een gezamenlijke app doen Dan kan iedereen het nalezen..

• Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Reisbestemming Schotland - 10 dgn.

Geheel onbezorgd door een goed verzorgde reis

Wij hebben beiden genoten van deze reis en we hebben mooie excursies en dag trippen gemaakt De stadstocht met gids Bart was bijzonder leuk en leerzaam Boottocht op de elbe was mooi en konigspitze geweldig Ook de panoramameter ook heel bijzonder mooi Chauffeur Theo heeft ons goed geleid en ons gewezen op bijzondere bezienswaardigheden en feitenonderweg Het hotel was goed en het eten compleet en goed Wat we jammer vonden dat de mensen tijdens het diner telkens aan dezelfde tafel gingen zitten. Roulatiesysteem zou, i.v.m. kennismaken andere reizigers, welkom zijn. Al met al hebben wij een fijne vakantie gehad en een georganiseerde busreis is voor herhaling vatbaar . Met vriendelijke groeten Harrie en marian

Fantastisch goed verzorgde reis

Wij hebben een hele fijne vakantie met ter beek reizen. Het programma was wel intensief, Karel & Anja waren fantastisch. Super hotel, leuke excursies.

Mooie reis

Goed hotel en lekker eten.de rondleidingen duurde wel erg lang De bus maakte veel lawaai.

Geweldige reis

Eerste dag zou wat mij betreft in 2 dagen gedeeld mogen reis is voor 1 dag erg lang

heel goed

busreis goed geregeld, kundige chauffeur, goed hotel

fantastisch

alles ok.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Ischl Oostenrijk - 8 dgn.

Geweldige chauffeur, vriendelijk behulpzaam. Hotel was goed, maar keuze bij diner wat betreft m.n. vlees, viel tegen bediening prettig, maar onvriendelijke receptie

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Bad Homburg Romantische Hoch Taunus - 5 dgn.

Prachtige reis met Theo als fijne en prima chauffeur

Hele gezellige en mooie reis veel gezien in 6 dagen! Het diner in Dorint was niet altijd even goed!

• Reisbestemming Dresden en Sächsische Schweiz - 6 dgn.

We kijken terug met veel plezier terug op de reis naar Schotland.

Betrokken en behulpzaam van de chauffeur Martijn en begeleider Melchior. Ook was er een “klik” met het gezelschap. Dat maakte dat we ontspannen en gezellig met elkaar konden praten en lol konden hebben. Op een enkel hotel na, waren de hotels goed en zelfs heel goed. Het eten (al la carte) vond ik een keer echt minder.

In een woord geweldig.

Goede chauffeur en een prima hotel. Leuke excursies.s. met veel afwisseling. Zowel natuur en cultuur beleefd. Wel de opmerking dat het weer ook 100% meewerkte. Kleine opmerking nog het hotel lag wel wat afgelegen en dat kan voor sommige reizigers iets een teleurstelling zijn.

Prachtige reis

Het was een hele mooie zeer goed verzorgde reis.

• Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

Fijne chauffeur en een fijne groep

Compleet en goed verzorgt

Mijn eerste reis als alleenstaande heb ik als zeer goed ervaren, zoals ook de begeleiding en excursies. De kamer was goed, het ontbijt was goed, het diner vond ik minder, minimale keuze, maar wel goed.

Fantastisch

Alles volgens het boekje.

mooie reis veel gezien

goed hotel mooie kamer leuke chaufeur Martin

• Reisbestemming Wildschönau - 8 dgn.

Goed genoeg, maar een hotelkamer aan drukke straatkant is erg.

De Rit er naar toe was prima verlopen, goede chauffeur gehad die ook nog wel eens wat vertelde. We kregen een hotelkamer aan een hele drukke straatkant aangeboden die ook nog eens duurder werd i.v.m. een inloopdouche ? Nou dat viel me zwaar tegen, we zijn er niet naar gevraagd en ik heb er zelf niet aan gedacht, voor een meerprijs van € 10,00 per nacht kregen we een kamer aan het binnenterrein dat wel stil was maar weer veel te warm was omdat de zon daar op stond. Ze deden snachts de afzuiging van de hotelkamer uit, wat eigenlijk ook nog eens tegen de veiligheid is, ik kreeg het zo benauwd dat ik in paniek wakker werd en het raam moest open zetten, heb daar een half uur gestaan om bij te komen. Nee dat viel me toch wel tegen, het eten was goed ontbijt en lunch was prima, niet ziek geworden en dat was fijn. Alle reisdagen verder prima verlopen en evt. wat aangepast i.v.m. de hitte, alle lof voor de chauffer Theo Carbaat die ook de terugreis goed heeft gedaan. Trouwens de toilet in de bus stonk op de terugweg wel erg naar urine waarschijnlijk droog geweest? of de airco haalde het vocht uit de toilet? Qua prijs vond ik het nogal aardig wat duurder vergeleken wat we vorig jaar met een andere reis organisatie hadden naar Oostenrijk, bij hun ik de bus waren de drankjes en de koffie er bij in begrepen en dan ook nog een 2 dagen langer weg geweest. Dus wees op uw hoede de Concurrentie slaapt niet.

Prachtige Zwitserland reis

We waren met hoofdzakelijk Twentenaren. De hele week was het fijn met elkaar. Karel de chauffeur heeft keurig en veilig gereden. Hij straalt rust en vriendelijkheid uit. Deze chauffeur geeft de reiziger een prettig, ontspannen reisgevoel. Onderweg werden we geregeld, daar waar nodig, op de hoogte gehouden van de wetenswaardigheden en de plannen op de betreffende dag. Begeleidster Anja stelde de reizigers op hun gemak, door uitstekende informatie te geven over de historie van de gebieden waar we zijn geweest. Daarnaast begeleide ze ons naar de plekken, waar het de moeite waard was, om heen te gaan. Ze is een uitstekende gastvrouw in de bus. In de toekomst graag de voornamen vermelden op de lijst van reizigers. Dat is prettiger bij de eerste kennismaking en daarna. Het is geen zakenreis maar een vakantie!

• Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

5 dagen Praag met een touringcar vol Twentenaren. Een reis die wij nooit zullen vergeten!!!

In alle opzichten een heel goed busbedrijf, met heel erg mooie en verzorgde bestemmingen.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Praag - 5 dgn.

Echt vakantie

Fantastische reis, prima voor elkaar

geweldig

Zeer goede reisorganisatie, echt aan te bevelen.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.