erg veel gezien, Noorwegen wat een geweldig mooi land en wat een luxe. en ik raad ieder dit aan. en wij hadden een geweldige bus chauffeur. Martin
Het was onze eerste busreis en hij is ons 100% meegevallen. Noorwegen is een prachtig land en wat een luxe dat alles geregeld werd door reisleider/goede chauffeur Martin. We kijken met veel tevredenheid terug op deze reis.
Veel gezien prachtig land.
Het was onze eerste georganiseerde busreis en ik zag er wel tegenop. Vooral tegen het lange stilzitten. Wij kennen Noorwegen van eigen reizen en hebben genoten van alle hoogtepunten en de goede chauffeur Martin die zijn best deed om ook tijdens regenachtige dagen oplossingen voor ons te zoeken. De hotels en het eten waren super goed. Minst goede hotel was in Lillehammer. Hotelkamer was aan de achterkant van het hotel boven de parkeerplaats van het centrum. Veel lawaai s'nachts en bij het diner werden we bijna weggekeken en kreeg ik het toetje terwijl ik nog met het hoofdgerecht aan het eten was. Sfeer in de groep was heel goed en gezellig. Hotels ter vervanging van het hotel in Bergen waren geweldig. Die zou ik er in houden aangezien het hotel in Bergen jullie zo maar heeft geskipt.
Dat alles voor je is geregeld.
Afgezien van het regenachtige begin van de reis heb ik verder zeer genoten van de 10 daagse tour door Noorwegen. Fijne hotels, werkelijk een paar hele goede adressen, Martin deed zijn uiterste best voor ons dus alles was goed voor elkaar.
Twee lokale gidsen waren prima. Miste de inbreng van een gids tijdens de busreis.
Heel veel moois gezien, maar het was op sommige dagen wel een lange zit.
Bij de open dag, heel goed voorgelicht! Heel goed verzorgd, van af het ophalen tot het thuisbrengen. Hele goede reisleider/ chauffeur. Daar mag de firma ter Beek best trots op zijn!!!
Prima hotels en lekker eten En Martin een hele goede chauffeur alles prima geregeld Top!!!
onze reis naar noorwegen was prima veel gezien en beleeft mooie groep mensen goede chauffeur
We hadden een heel gezellige groep en een chauffeur die zo veel van Schotland houdt dat hij de hele groep mee kreeg. Het was een geweldige reis, alles klopte
De opmerking van onze chauffeur Martin is terecht, De 10 daagse Fjorden reis is geen vakantie maar een reis. Een moment van rust moet je bewust nemen en/of kiezen, want qua beleving, natuur, steden en uitstapjes wisselen elkaar vlot en energiek af. En niets verveelt. Pauzes goed gepland en vaak op unieke locaties. ook veel initiatieven van de chauffeur voor nieuwe routes en/of plaatsen. Het inclusief zijn van ontbijt en diner is een duidelijke pre. Dit maakt uiteindelijk de prijs relatief minder hoog als dit op het oog lijkt. Plus, bijna alles is inclusief. Het regionale karakter is een duidelijke pre, wat in ons gezelschap duidelijk te merken was. De kwaliteit van onze chauffeur is ongeëvenaard, en zijn rol van reisleider onovertroffen. Zeer representatief voor ter Beek Reizen. Noorwegen, kortom overweldigend qua natuur, rust, vriendelijke mensen en het land is zo schoon en opgeruimd. Noorwegen duur! Dat is relatief, want de kopjes koffie of thee, glazen drinken of gebakjes zijn van een grotere dementie dan op de Nederlandse terrassen.
Een gezellige groep. Heel veel gezien. Een aardige chauffeur/ reisleider die alles prima regelde.
Goed geregeld fijne chauffeur Almere al prachtig
We hebben echt genoten van de prachtige overweldigende natuur. Ook de steden Bergen en Oslo waren meer dan een bezoek waard. Ook een extra waardering voor onze chauffeur/reisleiding Martin Ophoff. Het klopte allemaal. Een prettig reisgezelschap en prachtig weer. Een aanrader voor iedereen die van prachtige natuur houdt.
Een prachtig mooi land en zeer goed georganiseerd door Ter Beek reizen dit was mijn eerste reis met Ter Beek maar niet mijn laatste.
Een prachtige reis naar Noorwegen met de zeer ervaren sympathieke chauffeur Martin. Een heel uitgebreid programma en toch voldoende tijd om te genieten, een hele goede mix
Een geweldige reis langs de fjorden van Noorwegen. Mooie steden en schitterende vergezichten. Het weer was prachtig. Martin een super chauffeur en ook nog eens een super reisleider. We hebben veel gezien met een groep gezellige mensen. Ik heb genoten!
Één prachtige reis met Martin als een zeer goede chauffeur En niet te vergeten Bert die bij alles zeer behulpzaam was
Super mooi en goed verzorgd
Alles was zeer goed,en de chauffeur Martin top
wij hebben veel gezien met een goede uitleg. wij hebben veel geluk gehad met het weer in Noorwegen. prachtig land, kunnen we zeker aanbevelen en dat gaan we ook doen.
Fijne 10 dagen Noorwegen gehad! Fijne, goede chauffeur/ reisleider. Duidelijk in uitleg! Keurige hotels en eten was goed alleen in een hotel 2 avonden achter elkaar puree en dezelfde soep! Een reis die zeker aan te bevelen is!
Geweldige mooie reis Goed georganiseerd met goede hotels Geweldige chauffeur
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.