Voor de 1e maal met jullie een vakantie reis gemaakt en echt voor herhaling vatbaar !
Met plezier denk ik terug aan de reizen die we met ter Beek Reizen hebben gemaakt.
Begeleiding goed. Let op de mensen die niet goed kunnen meekomen
Ik vond het een fantastische vakantie wat een geweldige eiland
We hebben een mooie vakantie gehad met Ter Beek , alles top geregeld ! Fijne reisleidster!! Alleen de oudere chauffeur die ons naar Düsseldorf bracht wist niet hoe de ventilatie werkte voor de voorruit, het voorraam besloeg helemaal dat gaf een onveilig gevoel ,tenslotte met zijn pet even de ruit schoongemaakt , Later ging het gelukkig wat beter !
Alles was prima geregeld.
Alles was prima geregeld. Goede reisbegeleidster, mooi vertellende gids. Het hotel was prima, het eten heerlijk! Dank voor de vuurwerk-avond en het flesje water met versnapering bij de bus op de terugweg.; heel attent! Een puntje: de chauffeur in de bus op de heenweg kende kennelijk de bus niet goed genoeg. Het was bloedje heet in de bus en tijdens een fikse regenbui reed hij een hele tijd met beslagen ramen; een beetje eng en gevaarlijk. De volgende reis graag weer met Ter Beek!!!
Goede begeleiding, prima hotel. Veel gezien en " geleerd". Aan werkelijk alles was gedacht. Een hele dikke pluim.
Wat een fijne reis was het, begeleid door Katja. Op het eiland een fijne bus met chauffeur en goede Nederlands sprekende gidsen. Een prachtig hotel, grote schone kamers en heerlijk eten.
Heel fijn in alles wat er gedaan en geregeld moest worden. Ga zo door. Hopelijk tot volgend jaar.
diverse reizen gemaakt maar tot nu toe is deze de mooiste Heel mooi eiland, hotel een dikke 10 Reisbegeleiding 10
Deze reis was prachtig… Lekker relaxed door de combi van een uitstekend hotel met volop zwemgelegenheid en de mooie excursies… Top!
De busreis van drie en een half uur is een beetje lang. Één stop meer maken is misschien een optie? Sommige mensen krijgen last van vocht ophoping in de benen/enkels. De excursie naar Kitzbühel was op een zondag. Mooie leuke gebouwen om te zien maar, de winkels zaten dicht. Weinig terrasjes open. Mensen stonden in de rij voor een plaatsje op het terras.
Het hotel super, de reisleiding van Bertus en Ricky super! Het programma stelde ons in staat om te genieten van alles wat Oostenrijk te bieden heeft aan natuur en cultuur
De reis naar de Wildschönau in Oostenrijk was een mooie reis. Heel goed hotel met alles erop en eraan en goed verzorgde maaltijden en een goed ontbijtbuffet. De begeleiding van de chauffeur, de heer B. Bossink, was meer dan goed. De excursies die e gemaakt hebben waren prima verzorgd. En wat heel fijn was dat we 's morgens niet voor dag en dauw gingen vertrekken maar rustig konden ontbijten. Al met al een heel mooie vakantie gehad en een aanrader voor wie nog niet weet wat zal ik gaan doen.
Deskundige reisleiding
Prima georganiseerd.
Met gezellige mensen op reizen een vriendelijke chauffeur.
Speciale dank aan karel en Anja,prima chauffeur,hebben samen ons een geweldige vakantie bezorgd in Zwitserland
Het was een prachtige reis. met af en toe leuke verrassingen. De chauffeur / reisleider was prima . Ook de reisgroep was erg gezellig . Een reis met veel verhalen
Alles verliep goed
Mooie reis, we hadden prachtig weer en dan is alles gauw goed. We hadden wel een beetje pech dat in Jena en op terugweg Kassel de winkels gesloten waren, maar dat mocht de pret niet drukken. Misschien iets meer vrije tijd.
onze ervaring, Een geweldige buschauffeur, Goede uitleg als het nodig was. Een chauffeur met veel ervaring. Heel vertrouwelijk. samen met zijn vrouw Anja, was het een mooi, goed stel. Wij voelden ons daar erg vertrouwelijk mee. In de bus werden wij ook voorzien , van koffie / thee/ bier/wijn. geweldig.
Het was een prachtige reis.We zijn blij dat we in Klosters zijn geweest. Dit is een veel leukere plaats dan Davos. Het was een fantastisch hotel, een hele mooie kamer, heerlijk eten en erg vriendelijk personeel. Een klein nadeel is dat je veel in de bus zit omdat je vaak over dezelfde passen (wel mooi) moet om ergens te komen.Karel en Anja deden het ook erg goed. Met vriendelijke groeten A en H Schinkel.
Prettige ervaring, fijne vakantie
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.