Goede excursies, prima begeleiding.

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

was een goed verzorgde reis en we hebben genoten

We reizen al jaren met ter Beek en zijn altijd zeer tevreden. Onze ervaring tijdens deze reis heeft ons verbaasd hoe sommige mensen kritisch reageren. Voor ons ten onrechte. Als je in andere landen bent kun je andere maaltijden verwachten als in Nederland. Volgens ons was het prima.

Goed verzorgde reis naar Wenen

Goed verzorgde reis gehad naar wenen

Leuke reis met verrassingen

Het was een reis die ik al een hele poos wilde gaan doen, de combinatie om wat van Wenen te zien in combinatie met een concert van André Rieu. In het weekend voordat dat we als groep aankwamen waren de eerste kerstmarkten al geopend. Dat gaf extra sfeer aan de reis wanneer je door de stad rijdt. We hebben in unieke restaurants gegeten. Het was dus elke avond een verrassing waar je at en wat we kregen. Zelf ben ik 1 dag niet meegegaan met de excursies en ik heb toen wat rust gepakt. Het concert van André Rieu was ook mooi (en had van mij nog wel wat langer mogen duren). De tijd vloog voorbij.

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

Deze reis was elke dag een feestje

Ik heb enorm veel gelachen tijdens deze reis. We hadden een geweldige chauffeur die alles uit de kast haalde om ons tevreden te laten zijn. Goede reisleidsters die humorvol ons de geschiedenis van de habsburgers vertelden. Natuurlijk het meest bijzondere van de reis : concert van Andre Rieu. Goede plaatsen. Het was een geweldige beleving. Al met al voor herhaling vatbaar

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

Hotels waren prima de verschillende restaurants waren gen succes

Deskundige shauffeur

Prima en goed verzorgd

WIJ HEBBEN EEN PRACHTIGE EN GOED VERZORGDE REIS GEHAD. Fantastische chauffeur en mooie excursies. Geen enkel min puntje. Top.

• Reisbestemming Sicilië; Parel Aan De Middellandse Zee - 12 dgn.

Een hele mooie reis gehad. Martin onze goedlachse buschauffeur wist ons prima door de smalle straatjes op de plaats van bestemming te brengen. Prima hotels en het eten was uitstekend. Al met al een geweldige vakantie gehad zeker een aanrader waard.

Een hele mooie reis

We hebben een geweldige reis gehad met een top chauffeur/reisleider. Mooie hotels, goede excursies, lekker eten en leuke mensen ontmoet. Omdat wij er al eerder waren raden we aan om, ondanks de kosten, op de Etna naar boven te gaan. De beleving is dan echt heel anders!

Sicilië reis was geweldig

Super mooi georganiseerde reis. Veel gezien en een leuke groep. Buschauffeur Martin super chauffeur en heel gezellig en behulpzaam naar de reizigers toe. Het was een top vakantie

Top reis

Een prachtige maar intensieve reis. Goede hotels, heerlijk eten, leuke excursies en een zeer goede buschauffeur waar je zelfs in de nauwe straten van Sicilië veilig bij voelt.

Heel goed

He mooie reis Italië en Martin heeft het heel goed gedaan prima

geweldig

het was een intensieve reis met veel lopen, maar elke dag was weer prachtig. Het weer zat ook mee en een hele goede chauffeur/reisleider[ Martin Ophoff]. Zeer aan te bevelen deze reis. goede hotels.

Deze reis staat bovenin mijn top 5

Goede hotels, lekker eten en ook veel gezien. Bewondering voor Martin (onze chauffeur/reisleider) die het af en toe niet makkelijk had met die grote bus door de soms wel heel smalle straten. Maar hij bleef lachen en altijd behulpzaam. Een grote groep maar de saamhorigheid en betrokkenheid was er zeker wel. Nog een tip voor 1 van de gidsen. Zij was wel heel erg lang met geschiedenis en jaartallen bezig. Ze had niet door dat de groep (op enkele uitzonderingen na) niet meer luisterde.

Fantastische reis

Prachtige reis gehad met een geweldige chauffeur/reisleider De laatste excursie was te lang en te langdradig De gids was heel enthousiast maar meer voor studenten die geschiedenis studeren en niet voor vakantiegangers. En er zou misschien iets meer vrije tijd kunnen

• Reisbestemming Sicilië; Parel Aan De Middellandse Zee - 12 dgn.

Intensieve reis met weinig vrije momenten.

De bus-bootreis op zich was ondanks de afstand prettig. Alle waardering voor Martin onze buschauffeur. De bezichtigingen waren prima, de gidsen mogen wat beknopter zijn in de uitleg. Het tweede hotel, zijnde Hotel Malavoglia, vonden wij van mindere kwaliteit. Geen gezellige zitruimte en een lawaaierige eetruimte. De groep was veel te groot waardoor groepjes ontstaan wat geen prettige uitstraling heeft.

• Reisbestemming Sicilië; Parel Aan De Middellandse Zee - 12 dgn.

Een goed verzorgde reis zonder minpunten.

We hebben een prachtige reis gehad. 12 dagen per touringcar en boot met een super chauffeur. Een gezellig reisgezelschap met naar ieder betrokkenheid en zorgzaamheid. Goede hotels, heerlijk eten, leuke gidsen. Ja eigenlijk helemaal geen negatieve dingen. Zeker aan te bevelen.

Prachtige reis!

Mooie ervaring, veel gezien en beleefd! Vanuit de bus prachtige route door Zwitserland! Prima chauffeur en reisbegeleider!

uitstekend

Het was een zeer intensieve reis maar perfect georganiseerd. Fantastische hotels en heerlijk maaltijden.

Zoals altijd tevreden!

Tevreden!

Prachtig Sicilië met vervelende busreis

Onze ervaring valt uiteen in twee delen. Sicilië is prachtig, de gekozen excursies zonder meer indrukwekkend. Toch maar vier sterren omdat de gidsen wisselend waren van kwaliteit. Martin is een uitstekende chauffeur. Hoe hij de forse bus door nauwe straatjes loodste: adembenemend. Veel deelnemers van de reis bleken de continue muziek (vooral Hollandse hits en Duitse schlagers) prima te vinden. Er werd zelf af en toe meegeneuried en gezongen. Daarom hebben wij ook niet al te zeer laten merken dat wij geen liefhebbers zijn van deze muziek. Voor ons een reden om nooit meer met Ter Beek te reizen. De lengte van de bus/bootreis naar Sicilië weet je van tevoren. Geen probleem dus.

Prima reis

Mooie reis, met goede chauffeur, fijne hotels en goede gidsen

• Reisbestemming Sicilië; Parel Aan De Middellandse Zee - 12 dgn.

Mooie en goed verzorgde reis

De reis zat goed in elkaar dus goed gevarieerd Martin had er maar druk mee. Vooral bij de veerboot Mijn advies zou zijn om na te denken over een reis leider Hij kan de hele reis niet beide functie doen! Ook in de bus wat meer informatie over de landen waar je door heen reist. Te denken aan geografische ,inwoners,landbouw,cultuur etc.

Voor herhaling vatbaar

Fantastisch, alles is voor je geregeld, echt vakantie. En wat een topper van chauffeur.

Prachtige reis

Een lange en vermoeiende reis maar dankzij chauffeur Martin prima te doen.Een uitstekende chauffeur waarbij je je veilig voelt.Bovendien een goede reisleider! De hotels waren uitstekend en de diners waren goed verzorgd. De excursies zeer de moeite waard. Kortom firma Ter Beek hartelijk dank voor deze mooie reis.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.