voldoet volledig aan verwachting!

Duidelijke voorgesprekken waarbij je wensen kunt aangeven. Monteurs vakkundig en geen "rouwdouwers" die de boel slopen en luisteren.. Het systeem voldoet tot nu toe erg goed en ga er vanuit dat dit zo blijft. Ondanks de enorme drukte krijg je na enige tijd antwoord op vragen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Gehele proces top!

Vanaf de start (advies) tot aan plaatsing van de zonnepanelen en ook de nazorg is alles deskundig en conform afspraken uitgevoerd.

gewoon perfect

de mensen die het aanlegde waren zeer gedreven in wat ze deden en ze waren zeer klantvriendelijk en snel klaar en alles netjes achtergelaten

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Keurig netjes geïnstalleerd

Ging allemaal perfect

Snel en vakkundig

Vanaf de intake zijn we op professioneel geholpen. De administratieve ondersteuning was prima. De Installatie is snel en efficiënt uitgevoerd.

Grote klasse

Ervaren mensen, leveren alles keurig werkend en schoon af.

super geregeld van A tot Z

Van aanvraag bij Maarten te Poele, tussentijds het administratieve gedeelte, wat ik ook zeer positief heb ervaren tot aan de montage. Allemaal super gegaan!! TOP Ga zo door, als mensen mijn ervaring vragen, stuur ik deze allemaal door naar jullie.

gemaakte afspraken worden goed communiceert en nagekomen.

Zeer prettige kennismaking met de adviseur en later met de schouwers en nog later het montageteam. Alles snel en in 1 keer goed aangelegd. De opgewekte stroom is nu via een goed werkende app uit te lezen.

Goede service!!

Goede service en snelle plaatsing van de panelen!!

Uitstekend bedrijf

Vanmorgen zijn bij ons totaal 9 panelen geplaatst. Om 8 uur kwamen de mannen van Energie Wonen en 2 uur later was het werk alweer klaar en was alles netjes opgeruimd De panelen liggen er prachtig bij en met de zon vandaag doen ze al flink hun best. Ook administratief en planmatig is het bij dit bedrijf prima in orde. Ik kan Energie Wonen dan ook van harte aanbevelen.

Installatie prima

Installatie is prima verlopen, afspraak was keurig op tijd, afwerking van de installatie is netjes gebeurd. Helaas voor de installateur en mijn vrouw was de locatie van de omvormer niet geschikt voor de daadwerkelijke plaatsing waardoor er nog snel een ruimte leeggemaakt moest worden. Helaas vond mijn vrouw enkele sigarettenpeuken op onze parkeerplaats evenals de afgeknipte tij raps op het moment dat er een bezichtiging van onze woning plaatsvond ivm de verkoop van het huis

Van aanvraag tot aflevering prima begeleid.

Een zeer prettig en kundig advies gesprek gehad. Daarna duidelijke en snelle communicatie gehad. Over de installatie zijn we zeer tevreden.

Onvoldoende

Ivm vorige keer (nistallatie eerste 10 pannelen incl omvormer) is de installatie deze keer minder goed verlopen. Ten eerste pasten 2 zonnepannelen niet op het dak, er is niet opgeruimd na boren van gaten, een zonnepaneel staat scheef, de gat is niet dichtgekit en er is nog onduidelijke informatie gegeven wat er nog in de stroomkast aangepast moest worden (werd verteld dat niet alle materialen op voorraad waren). Dit is ook met onze contact persoon besrpoken. Vind het jammer en ik denk dat jullie het beter kunnen doen, zoals eerder bewezen.

Top installatie en product

Na een erg prettig intakegesprek en een korter dan verwachte levertijd zijn onze panelen en omvormer erg snel en professioneel geplaatst. Zeer tevreden over de service en communicatie.

Netjes en alles keurig achter gelaten

Snel en zorgvuldig de installatie gelegd. De heren hebben zelfs alles nog alles aangeveegd en schoon achter gelaten

zeer goed bevallen en keurige service

zeer goed bevallen en keurige service van begin tot het eind

goed personeel met veel ervaring

van start tot finish , prima geregeld door net en vakkundig personeel .

Geweldig vanaf het begin tot het plaatsen van de zonnepanelen

Zeer duidelijke uitleg en complimenten voor het plaatsen van de zonnepanelen.

Was prima

Van aanvraag tot montage ging alles prima. De panelen zijn snel en netjes gemonteerd en aangesloten.

Goed gedaan.

Netjes gewerkt.

Hele goede ervaringen overall

Goede communicatie Komt afspraken na Goed advies accountmanager Goede prijs kwaliteit verhouding Hele nette monteurs, net werk geleverd Goed telefonisch bereikbaar Vriendelijk Professioneel

Goed en professioneel geinstalleerd!

Deze installatie was een uitbreiding op mijn bestaande systeem, dat al weer vijf jaren naar tevredenheid functioneert en ook door EnergieWonen was aangelegd. Reden om de uitbreiding ook weer door hen te laten doen. De installatie van de negen panelen op het garagedak was binnen twee uitgevoerd. En ja het werkte ook nog!.

Goed advies, heldere communicatie via de mail en een vakkundige installatie.

De adviseur was kundig en dacht net een stapje verder. De informatie via de mail was helder en functioneel. Daarmee was het duidelijk welke acties ik moest ondernemen en was ik op de hoogte waar in het proces we ons bevonden. Vanwege windstoten kon de installatie niet in 1 dag worden gerealiseerd maar moest men een aantal weken later terugkomen. Alle begrip want veiligheid staat voorop.

Fijn gesprek, heldere offerte en kundige en veilige installatie

Wel lange lead time tussen offerte en installatie. Verder alles ok. Ook fijn dat bij installatie veiligheid met steiger bouwen etc ook serieus werd genomen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Professioneel en netjes afgewerkt.

Netjes en vriendelijk personeel, tevens nette afwerking en schoon achtergelaten (geen verpakkingsmateriaal en dergelijke).

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede