Netjes en volgens afspraak.

Nette monteurs, vriendelijk en denken mee.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Zeer vriendelijk en professioneel

Na enige strubbelingen over het aantal panelen, is alles prefect verlopen en zijn de panelen snel geplaatst.

Installatie ging voorspoedig en de panelen zijn vakkundig aangelegd. Gesprek vooraf was prettig en duidelijk. Alles geleverd volgens afspraak.

Nette jongens en beleeft en aldoor gewerkt en goed overlegd. Naar mijn gevoel kundig.alles goed uitgelegd wij zijn echt tevreden!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Het konniet beter

Keurig gewerkt. Aardig en kundig personeel

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Bedankt voor de super snelle levering, montage en uitstekende service!

Duidelijke uitleg, goede communicatie, vriendelijke verkoper, vriendelijke monteurs ( echte vakmensen ). Ik zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen! Laat de zon maar schijnen en alvast een fijne vakantie voor iedereen. Vriendelijke groeten, Hans Cuvelier

Zeer snel en goed

Goede en vriendelijke monteurs.

Alles draait om communicatie!

Uit principe geef ik geen 10. Maar EnergieWonen kan ik tot nu toe van harte aanbevelen. 25 jaar garantie op panelen en optimizers. 12 jaar garantie op de omvormer. En geen rommel maar A-merk. Kost iets meer maar wel beter. Advies is degelijk. Adviseur denkt echt mee en na het advies is zelfs nog mogelijk om de uitvoering bij te stellen. Afgelopen dinsdag was het tropisch warm. Belt de administratie of de mensen even eerder kunnen komen. Tuurlijk! Personeel luistert naar de klant en probeert aan alle verwachtingen te voldoen. Alles netjes opgeleverd. O ja... Ze hebben het wel druk. Dus geduld wordt op prijs gesteld. Maar dan krijg je wel iets goeds op je dak. En je doet het voor de natuur en voor je eigen portemonnee.

Alles is perfect geregeld ,bij ons is er een klein minpuntje omdat de panelen op een plat dak liggen is er inkijk van een kant.Dat is op te lossen met 2 zijpanelen maar die moeten we zelf betalen.Voor de rest alles keurig geregeld

Prima vakwerk

De installateurs waren perfect op tijd en hebben heel keurig het systeem aangelegd en alles weer netjes achtergelaten!

After Sales kan aanmerkelijk beter!

Onze installatie is begin 2019 geplaatst en vanaf eind juni 2022 is de omvormer ermee gestopt. Direct melding van gemaakt en nu, weken later, nog steeds geen reactie gehad van het bedrijf. Als je belt wordt er aangegeven dat het erg druk is. Maar het zou toch fijn zijn dat je bij 12 jaar garantie op de omvormer ook daadwerkelijk geholpen wordt als daar iets mis mee is. Wij worden het wachten beu!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Goede service en snelle installatie

De adviseur is een kundige man, heeft veel uitleg gegeven, en was niet opdringerig. Heel fijn gesprek gehad en een goede keuze kunnen maken. De installateurs waren zeer vriendelijk en hebben alles goed en snel geïnstalleerd!

super

deze Zeeuwse werknemers die onze installatie compleet hebben geïnstalleerd zij zeer bekwaam, vriendelijk ,kennis van zaken, mee denkend, niet zomaar een makkelijkere weg zoekend om in de meterkast te komen. in ons geval zelfs tussen de boven vloer openingen gemaakt om zo zonder dat er kabels in het zicht kwamen toch de kabel in de meterkast te kunnen krijgen, kortom geweldige vak mensen die er voor 200%voor gaan.

Ging het altijd maar zo

Vanaf de informatievoorziening tot aan de oplevering is alles uitstekend verlopen. Ging het altijd maar zo.....

opname tot de uitvoering super tevreden en goed

Voor uitvoering geen kennis dat er geen kabel gelegd moest worden, maar gebruik van de wasmachine groep gepland stond, geen kast bij zich. Dan naar Rexel kast halen. Enphase kast in meterkast plaatsen en aardlek in groepenkast. Kast van Rexel naar zolder aan wasmachine groep. Na enig gesteggel met binnen dienst man(van welk bedrijf ?) ,moet de Enphase kast naar de zolder, dan komt alles goed. Alleen morgen komt monteur terug om nieuw relais in enphasekast te plaatsen en dan is alles klaar, waarom? Nu het moment dat ik mijn centraal stofzuig systeem wil gebruiken, maar o schrik werkt niet meer. Samen met Wijnant en Rene, stofzuiger controleren conclusie stuur relais defect (verbrand heeft 380v op gestaan) Gelukkig enige groep waar continu 220v actief op staat. Monteur zal zorg dragen dat er een nieuw stuur relais zal komen. Hij zegt dat het wel vier week kan duren, en wij dan zonder stofzuiger? Hopende op een goede afloop, anders stellen/hopen wij op een goede bemiddeling van energiewonen zijde. Met vriendelijke Groet, Henk Hartsema. Panelen liggen super op het dak.

Het traject van offerte t/m plaatsing heeft als kenmerk: snel, efficiënt en goed.

Na acceptatie van de offerte werd álle rompslomp snel en efficiënt geregeld. De medewerkers die de panelen installeerden waren beleefd en vriendelijk en luisterden naar hetgeen ik te vragen had. Ik ben kortom erg tevreden over het traject vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke plaatsing van de panelen.

Goed voorbereid Conform planning Goede uitleg en communicatie

goed ,snel en zeer vakbekwaam.

Een zeer vriendelijk team van monteurs, alles duidelijk uitgelegd.

tevreden met metsevice

Goede voorlichting en uitleg voor mensen op leeftijd

prima geregeld

Tiptop alles geregelgpd

Heldere info en klachtgericht.

Wij zijn bezocht door vertegenwoordiger Lennart, waarmee wij een prettig gesprek hebben gevoerd. hij gaf ons heldere uitleg, zonder druk op de ketel te zetten. Dag van de installatie is erg soepel verlopen. Keurige, vriendelijke monteurs waren binnen 4 uur helemaal gereed. Toen daarna bleek dat de stroom op de bovenverdieping niet meer werkte, kwamen ze gelijk terug om dit probleem op te lossen.

Vakwerk

Uitstekend installatie team

Doen wat er beloofd is,vlekkeloze installatie

Top gedaan, alles waar gemaakt.

Vanaf de eerste ontmoeting bij ons in huis tot aan de oplever datum aan toe is alles goed verlopen. Duidelijk verteld wat we zouden krijgen met alle specs bijgeleverd. Geen geheimen dus. We werden duidelijk op de hoogte gehouden via de mail. Tijdens de plaatsing werd alles keurig uitgelegd en werd alles netjes en in overleg aangesloten. Kortom niets aan te merken.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede