zeer gestructureerd, prima

Fijne mensen en prima werk

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Op tijd volgens afspraak en in overleg alles goed geregeld.

Op tijd volgens afspraak en in overleg alles goed geregeld.

EnergieWonen komt beloftes niet na

Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Ik heb 10 zonnepanelen laten plaatsen met de toezegging door de EnergieWonen-adviseur dat als ik meer panelen wil, zij die bij bestaande klanten snel en zonder problemen komen bijplaatsen. Nu, twee jaar later, wil ik extra panelen en nu laat het bedrijf weten dat ze geen bijplaatsingen meer doen, ook niet bij bestaande klanten. Erg jammer, want dit was nou juist de reden waarom ik voor EnergieWonen had gekozen...

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer veel moeite

Alles perfect geregeld en volgens afspraak.

Kundige en sympathieke monteurs die alles netjes hebben gemonteerd en afgewerkt in korte tijd en volgens afspraak.

Uitstekend.

De zonnepanelen lagen in een zeer korte tijd op het dak. Personeel was ook heel vriendelijk en netjes. Wij zijn zeer tevreden !

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Volgens afspraak geleverd en vakkundig geplaatst

Volgens afspraak geleverd en vakkundig geplaatst

Uitmuntend

2 monteurs hebben de zonnepanelen op het dak gelegd en de 3de heeft binnenshuis alle elektra netjes aangesloten. 8 panelen en de rest van de installatie werkte al in nog geen 3uur tijd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Met precisie is alles prima geïnstalleerd.

De plaatsing van de zonnepanelen is prima verlopen. Het team toonde vakmanschap. De communicatie naar ons toe was prettig. De wijze waarop de omvormer is geplaatst door "Lely Electra" op ingenieuze geïnstalleerd, waardoor geboor in muren en vloer achterwege kon blijven. We zijn tevreden en bedanken jullie voor de installatie.

geweldig

het is allemaal goed verlopen en zeer netjes gewerkt

good advice

Overall very good, the installation as better than scheduled.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Goede en snelle installatie

Goede en snelle installatie en levering. Service van het support centrum kan veel beter. Reageren laat of niet op mail, bellen absoluut niet op ookal vraag je dat. Uiteindelijk zeg de ephase geconnect met WiFi. Na weer contact kreeg ik na anderhalve week de info voor het activeren van de app.

Prima advies en installatie!

Prima advies en installatie. De zonnepanelen werken prima.

Goede communicatie en kwaliteit.

Goede communicatie kwalitatief goed personeel en het is allemaal netjes en verzorgt geïnstalleerd.

We zijn super goed geholpen.

Super goed werk geleverd.

Professioneel aangelegd

Goed geïnformeerd alles aangelegd. Zelf wel wat kit moeten verwijderen waarmee gemorst was. Maar verder duidelijk en netjes Uitgelegd.

was goed

het team wat hier geweest is om de panelen te leggen, waren prima jongens zagen dat er panelen niet goed waren hebben gelijk een nieuwe afspraak gemaakt om deze om te ruilen TOP

Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Professionele, ter zake kundige en plezierige monteurs.

Heel leuk advies gesprek, goed uitleg redelijk snelle levering en installatie

Na een goed adviesgesprek ontbreekt ineens al communicatie met ons adviseur. Ons heeft het heel veel tijd (weken) en energie gekost om iemand uit het bedrijf te bereiken om te ervaren of ons contract dat we digitaal hebben ondertekend wordt bewerkt en in de gang gezet. Dus er was communicatie probleem. Na we een nieuwe adviseur hebben gekregen verliep alles makkelijk en snel.

geweldig

Alles liep naar wens goede monteurs dachten mee en legden alles goed uit. Snelle afhandeling van de nota die aangepast moest worden wij zijn erg tevreden met alles,

Perfecte service van aankoop to einde

Zeer betrouwbaar goede adviezen en materialen en ook een uitermate deskundige instalatie

Goede advies en goed geïnstalleerd. Top hoor

We hebben vooraf een goed advies gekregen van Michel Oosterkamp. De heren van Fa Verhoef hebben de panelen en toebehoren goed geïnstalleerd We zijn heel tevreden, een 10 dus.

Voor de tweede keer zeer goed

Zeer fijne begeleiding door Chris Wieman. Zijn advies was duidelijk anders dan dat van een vertegenwoordiger van een ander bedrijf. Hij kon dit zeer duidelijk en beknopt uitleggen, waarna we hebben besloten dat dit advies veel verstandiger was dan dat van het andere bedrijf. Zeer kundige installatie door de installateurs (2 teams) uit Ede. Als ik echt iets moet zoeken dan vond ik het iets minder professioneel dat de monteurs op een later moment moesten terugkomen omdat de achterplaten van het systeem vergeten waren. De communicatie naar de electriciens die onze groepenkast naar 3 fase om zouden zetten kon beter. Daar moest ik zelf nog achteraan, omdat een foto van een oude situatie was gebruikt om de onderdelen te bestellen.

Alles goed geregeld

Goed advies. Snel antwoord bij vragen etc. Goed werk afgeleverd door de installateurs. Supernetjes

snel en vakkundig

Goede ervaring