Vlot en netjes geïnstalleerd.

Alles is zoals verwacht verlopen door vriendelijke medewerkers.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Goed gesprek en duidelijk voorstel

Goed gesprek bij ons thuis gehad. Samen de mogelijkheden besproken en een keuze gemaakt. Ook direct gekeken naar de locatie van de omvormer en de mogelijkheden voor de bekabeling van de meterkast naar de omvormer op zolder. Daardoor weet je direct waar je aan toe bent. Door de drukte werd de plaatsing wat later dan verwacht, maar verliep verder goed

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Perfecte service van aanvraag tot en met de installatie

Adviseur over de vloer gehad, veel beter dan een online gesprek, alle afspraken (schouw, meterkast aanpassing, installatie) keurig netjes volgens planning nagekomen.

Fantastische uitvoering van de werkzaamheden

De mannen kwamen al vrolijk binnen. Na een inspectie van uit te voeren werkzaamheden werd ik er op attent gemaakt, dat er een betere oplossing was voor een installatie. De betreffende medewerker liet me zien wat voor positieve effecten deze oplossing had. Overeenkomstig is dit uitgevoerd. Het was een heel warme dag, maar behalve een paar drinkpauzes, werd er stevig doorgewerkt. Het uiteindelijke resultaat overtrof al onze verwachtingen. Medewerkers waren zeer vriendelijk, attent en doelgericht. Ik had me geen betere kunnen voorstellen!!

Vakkundige monteurs

Enige 2 minpunten, EnergieWonen besteed de klus weer uit aan ZZPers die een jonge stagiaire bij zich hadden die het niet zo nauw nam met de dure Full Black zonnepanelen, deze werden uit de bus gehaald en 1. in eerste instantie op de klinkers gezet waardoor bij de eerste 2 panelen wat krassen in het zwarte omlijsting, (heb gezegd dat hij ze op karton moesten neerzetten zodat de randen niet beschadigden), 2. tevens stonden ze zonder beschermende verpakking al kant en klaar in de werkbus tegen elkaar aan.

Vlot en goed geregeld

Goede uitleg bij de aanvraag en duidelijke communicatie over wanneer de panelen geplaatst kunnen worden en onder welke omstandigheden.

Uitstekende communicatie, voorlichting en plaatsing

Wij zijn zeer tevreden het hele systeem, maar wij zijn vooral erg tevreden met de zeer goede communicatie voorafgaand aan het plaatsen en het uitkiezen van de zonnepanelen, met dank aan Kristian.

Goede voorbereiding en planning. Prettig contact en wensen en/of opmerkingen zijn goed bespreekbaar en worden opgelost.

"Gewoon" erg goed.

Vanaf het allereerste contact tot en met de installatie van de panelen, klopte alles precies zoals verteld en afgesproken. Bovendien ook nog eens hele vriendelijke mensen, dus wat ons betreft een hele goede positieve ervaring.

Wat een deskundige, meedenkende mensen en bovenal erg vriendelijke medewerkers.

Super team onder aanvoering van de heel vriendelijke en bescheiden Mohammed. Klus in 3 uur geklaard en alles netjes opgeruimd.

ccontact met kantoor..fantasties,,,contact met vertegenwoordiger ronduit slecht.

Had niet gedacht,dat we zo snel de zonnepanelen op het dak zouden krijgen.. Het contact over en weer, gedurende het proces vond ik echt prachtig!! En chapo!!! voor de mannen die de panelen gelegd hebben.. Die verdienen echt een pluim.

efficiënt, professioneel en vriendelijk

Al drie keer heb ik een zonnepaneel installatie mogen afnemen van Energie Wonen. en drie keer Bingo! Van advies tot afronding. het is allemaal zeer geolied. Ik ben bijznoder tevreden

Alles geleverd en gemonteerd binnen afgesproken tijdsbestek.

Professionele montage door aardige monteurs. Goede uitleg over werking systeem. Schone oplevering, alle afvalstoffen meegenomen.

Netjes geïnstalleerd.

Duidelijke informatie, netjes opgeleverd. Al het afval e.d nemen ze mee na afloop. Vriendelijke jongens die het installeren.

Eerlijke voorlichting, overzichtelijke informatie en ik werd goed op de hoogte gehouden van de volgende stappen in het proces. Voordat er een afspraak was met een adviseur duurde het wel enkeke weken. De levering duurde lang, 4 maanden na de getekende offerte. Plaatsing was keurig netjes en alles volgens afspraak. Vakkundige en nette, vriendelijke monteurs. Al met al was alles prima en dat is het belangrijkste, wel een beetje geduld hebben.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Veel moeite

tevreden

goede ervaring komen afspraken goed na en werken snel en correct

Betrouwbaar

Een goede, duidelijke service. De opgegeven wachttijd was correct en de panelen zijn zonder problemen gelegd.

Alles was duidelijk en goed geregeld. Levering was nog sneller dan verwacht. Panelen zitten netjes op het dak , top

Vakkundig

Snelle en vakkundige levering en plaatsing

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Prima service!

Helder en duidelijke afspraken

Betrouwbaar, snel, duidelijk, kundig!

Mijn vader had zonnepanelen laten plaatsen bij Energie Wonen en was hier erg blij mee! Hij is na 2 jaar nog steeds heel erg tevreden en beval mij Energie wonen aan. Ik heb daarop Lennart Braber gebeld. De panelen zijn uiteindelijk na 3 maanden geplaatst. Op de dag zelf kwamen de monteurs met 4 man sterk. De samenwerking verliep heel soepel. Erg kundige en snelle lui!

Alles is volgens afspraak verlopen

Goede communicatie en informatie. Gemonteerd en geïnstalleerd door goede en representatieve monteurs.

Tot mensen

Top mensen. Ze willen je graag helpen. Hebben veel geduld en goede humor. Erg aardig

Snel, netjes en volgens afspraak

Zowel de informatievoorziening als de plaatsing van de panelen ging prima. Alles is netjes volgens afspraak gemonteerd. De terugbetaling van de btw is nog wel complex maar dit ligt meer aan de regelgeving.

afspraken worden nagekomen

goed advies gekregen en verantwoordelijkheid nemen dus niet afschuiven op een , voor mij, onzichtbare collega

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede