prima gedaan

Alles is naar wens verlopen

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Snelle en nette installatie zonnepanelen

De zonnepanelen waren snel en netjes geïnstalleerd. Er werd nog even overlegd over hoe de kabel moest lopen naar de omvormer en ook werd van tevoren het legplan nog een keer doorgelopen. Na de installatie volgde nog een uitleg over de omvormer en de app om het verbruik te monitoren. Top.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Snel, vriendelijk en goed

De communicatie in het begin was stroef, we hoorden erg weinig en moesten er zelf achteraan. De installatie zelf was erg snel met vriendelijke mensen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Voortreffelijk

Zowel de voorlichting, de verdere correspondentie en de installatie, verliepen naar volle tevredenheid. Alles prima geregeld.

x

Keurig werk, zeer beleefd en dankbaar hardwerkende monteurs

Keurig werk, zeer beleefd en dankbaar hardwerkende monteurs. Ook zijn ze eerlijk geweest noor ons toe dat het dak in de eerste instantie ( 13 sept ) niet stevig genoeg was.

Alles tot op het einde netjes afgehandeld en afgewerkt

Komen afspraken na.

Ervaren mensen die de panelen hebben geplaatst. Ook de adviseur staat je met alle vragen te woord.

Vriendelijke en vakkundige monteurs.

Harde werkers, heel vriendelijk en vakkundig. Gaven goede informatie en uitleg.

Tevreden, ondanks de prijs

Ik ben tevreden met de levering en de mensen die hier waren. Er was echter één persoon bij, die steeds op nee stond (Dat kan niet ivm de ligging en plaatsing van de platte dakpannen) en het uiteindelijk daarna wel deed wat ik vroeg, namelijk de dakpannen fatsoenlijk terugleggen. De andere mensen waren betrokken en aardig. Uiteindelijk ben ik tevreden hoe het geplaatst is.

Prima begeleiding en service

Nvt

goed!

goed!

Van offerte-aanvraag tot en met montage van de zonnepanelen alles volgens de beloftes en dit ook nog

Van offerte aanvraag tot en met montage van de zonnepanelen alles volgens de beloftes en dit ook nog op een zeer accurate wijzen.

Top precies geleverd en vakkundig geïnstalleerd zo als ik het wilde.

Zeer vakkundig geïnstalleerd. Ik had een afwijkend dak beschot en daar is een passende montage voor gezocht en geïnstalleerd de jongens verstonden hun vak. Maatwerk en zorgvuldige precisie dat zie je niet overal goed gaan.

Prima geregeld en fijne samenwerking

Prima!

Hele proces was prima. Advies, communicatie, afspraken en montage. De panelen werden zelfs 8 weken eerder geplaatst dan gepland !

Vakmensen

Vriendelijk, vakbekwaamheid,netjes. Ze kwamen mooi op tijd.

Snelle en vriendelijke service

Hele fijne contacten gehad. Goed advies gekregen, snelle en prima offerte gehad. Ook de montage is prima verlopen en prima contact na de montage. Prima afronding !

Werden vanaf het begin tot het einde goed geholpen zijn er blij mee

Zeer positief ervaren.

Zowel de vooraf informatie, de planning vooraf en de uitvoering van de werkzaamheden , hebben wij als heel plezierig ervaren! Ondanks het zeer slechte weer tijdens de montage van de panelen, hebben wij bewondering voor jullie personeel! ( compliment).

Het plaatsen is correct en heel netjes uitgevoerd

De vertegenwoordiger heeft te weinig inzicht en minimale kennis van de techniek De monteurs denken mee met het gehele proces, bovendien zijn deze heren heel correct en netjes

Keurige vakkundige monteurs,naar tevredenheid gemonteerd,

Buiten de kwaliteit van de geleverde materialen,moeten we afwachten,zeer tevreden over de installatie,en zeker een PLUIM voor de 2 monteurs!!

Keurig op tijd, prima werk, goede uitleg en netjes achtergelaten.

Is oké

Goed advies, vakbekwame monteurs, ben tevreden

Totale tevredenheid

Mooi en netjes hebben de vier mannen gewerkt. Zeer tevreden

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede