Ik ben tevreden

U heeft mij prima geholpen, maar het blijft ingewikkeld en veel werk.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Veel moeite

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

tevreden

Keurig op tijd, naar tevredenheid aangelegd en zelfs in de regen werd doorgewerkt.

Prettige contact

Vriendelijke monteurs aan huis, snel en net werk geleverd.

snel en efficiënt allemaal

Heel goed geregeld en netjes geïnstalleerd

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

alles is gegaan zoals afgesproken goed werk geleverd

Overall goede service maar inmeten moet beter

Adviseur heeft met inmeten redelijk grote fout gemaakt door niet exact de breedte van het dak op te meten. Tijdens installatie kwam installateur ruimte tekort waardoor er niet 15 maar 12 paneled konden worden gelegd, wel dus 20% minder.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Zeer goede service

Zeer nette kundige installateurs. Geen moeite gespaard om de beste oplossing te vinden en uitvoeren.

Alles is prefect verlopen

Ik ben zeer tevreden.ook over de monteurs zeer netjes in werk en netheid en zeer netjes in taal en antwoord

Een prettig process.

Goed advies, goed geïnformeerd, alle afspraken nagekomen en snel vakkundig geïnstalleerd.

Prima Service en Installatie

Wij zij zeer tevreden over de service en aankoop en het plaatsen van de zonnepanelen

goede eerste indruk maar na moeizame installatie slechte service en communicatie

De eerste kennismaking verliep zeer goed met een mooie offerte. De installatie van de zonnepanelen en de bijbehorende installatie verliep zeer chaotisch met een app die pas na vier maanden na de ingebruikname van de installatie werkte. Nadat de installatie vier jaar probleemloos werkte ben ik overgestapt naar een andere provider en sinds een klein jaar werkt de app niet meer. Na wat mailverkeer over en weer, waarbij alleen werd gevraagd welke lampjes er branden heb ik een half jaar niets meer van het bedrijf vernomen. Ik krijg steeds meer het gevoel dat een snelle verkoop de boventoon voert en dat service niet van belang is. JAMMER

Geleverd zoals afgesproken

Goede communicatieve en geleverd zoals afgesproken.

Aanpassend, meedenkend, niet alleen op de tekentafel, zeker ook de monteurs

Nette begeleiding, meedenkend. Monteurs die meedenken en niet alleen vanaf papier werken.

Correct behandeld en goed contact met de personen die de plaatsing deden . Waren zeer behulpzaam met alles

Goede en professionele dienstverlening

Ales verliep zoals afgesproken. Het duurde helaas lang maar dat was vantevoren bekend. Goed op de hoogte gehouden en de installatie verliep ook goed. Tot nu een tevreden klant

Zeer goed verzorgd en afgeleverd

Allemaal goed

Perfect gedaan

Top geadviseerd, super kwaliteit zonnepanelen en omvormers, keurig geïnstalleerd. En goede nazorg. In een woord, perfect.

Uitstekend!

De service vanaf het begin tot het eind, incl. montages waren TOP!

Wij zijn zeer goed geholpen, klantvriendelijk en professioneel. De monteurs deden hun werk zeer goed en werkten hard en snel.

Eerlijke adviezen met efficiënt installatie team.

Na goed advies is systeem naar wens geïnstalleerd en werkt inclusief app op de telefoon naar tevredenheid. Dank Sven

Super!!

Goed geadviseerd en alles netjes geïnstalleerd. Goede service!

Ze waren op tijd, vriendelijk en correct. Hebben alles uitgelegd. Alles netjes achter gelaten.

Prima, niets op aan te merken.

Er werd door de installateurs naar ons goed geluisterd hoe wij e.e.a. gerealiseerd wilden hebben. Is naar volle tevredenheid uitgevoerd. (rustig, overwogen en beleefd) Chapeau voor deze 3 mannen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede